iyi günler, uzun süreden beri kafamı kurcalayan bir durum var , ve bu konuda yardımlarınızı beklıyorum . Oncelikle bilgisayarımin modeli samsung R580-jt04-tr. Ati mobility hd 5470 de ekran kartım. Ben birden fazla oyun oynayan sistemi zorlayan biri değilim. Oynadığım tek bir oyun war oda World of Warcraft. Bıldiğiniz üzere bu oyun Tam 10 yıllık bir oyun, bu yüzden de çok zorlamasa gerek. Ben oyunu anca en düşük seviyede tüm efektler kapalı iken zar zor 25 fps de oynayabiliyorum. Bu bana anormal geldiği için araştırdım forumlarda, ve ayni ekran karta aynı ram e sahip olan (4gb) insanlar bu oyunu high ayarlarında 50 fps ile oynuyorlarmış. Herşeyi denedim, format attım kaç kere sadece wow yükledim fakat değişen bir şey yok. Ekran kartımın sürümü 8.753.0.0 ve 07.07.2010 tarihli, bana eski geldi ve ati nin sayfasına girip update yapmayı denedim fakat ilgili linke tikladığımda indirdiğimde yükleme başlarken hata veriyor ve uyumlu ekran kartınız bulunamadı diyor. Sitede bulunan 2013tarihli beta driveri indirip kurdum fakat. Sürüm değışmedi aynı kaldı. Yani herşeyi denedim şuan büyük beklentilerle aldığım laptoptan pişmanım ve değistirmek istiyorum. Son umudum sizlersiniz :-). Sizin aklınıza gelen bir çözüm var mıdır? Nasıl ayni işlemciye (i5) , ayni ekran kartına, ayni ram e sahip laptoplar high da oynayabiliyorken, ben low ayarlarındayken bile oynayamıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme