Şimdi Ara

Perg efsaneleri'ni tavsiye eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap okumaya başlayalı 2 sene oldu.Genellikle polisiye tarzı kitaplar okurum.Fantastik edebiyata da geçmek istiyorum yavaştan.(Şah mat,Kızıl nehirler,Şeytan yemini,Klon,Aklından bir sayı tut vb kitapları okudum)Şuan Tess Gerritsen'in Cerrah ve Çırak kitaplarını okudum.Diğer 3 kitap da var elimde, yalnız şöyle bir sıkıntı var. Ben her şeyden çabuk sıkılan birisiyim.Bu seriye ara vermek istiyorum.Harry potter ve yüzüklerin efendisi serileri ile başlamak istemedim direk.Perg efsaneleriyle hafiften bir giriş yapayım diyorum.Tavsiye eder misiniz ?

• Harry Potter ile giriş ideal bence su gibi akıyor seri. Yarım bırakmazsın muhtemelen ve Perg Efsaneleri hakkında yapacak yorumum yok.
  • ben de yakında alacağım, nede olsa tek türk fantastik serisi.

ithaki yayınları yayın haklarını almış.
  • Perg Efsaneleri bana biraz karışık geldi kitap sıralaması olarak. Kkg ve Lotr iyi olur senin için.
  • Şimdi ilk kitap 16 lira civarı diğerleri 4 tl Fiyatları uygun olduğu için onları alayım dedim.Yanında da Grange'nin Siyah Kan adlı kitabını almayı düşünmüştüm.Harry potter'mı alayım.
  • DegmesinYagliBoya kullanıcısına yanıt
    Kkg ne oluyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messi93

Kkg ne oluyor hocam.

Kral Katili Güncesi. Çok severek okudum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kafam karıştı şimdi, biraz daha araştırayım
  • hocam kitaplar gecen aya kadar metisdeydi ama ithaki yayin haklarini aldi, boylece ilk kitabi cikardilar ithkiden yakinda digerleride cikacak. (16 tl olan ithakinin, 4 tl olansa metisin)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheel

hocam kitaplar gecen aya kadar metisdeydi ama ithaki yayin haklarini aldi, boylece ilk kitabi cikardilar ithkiden yakinda digerleride cikacak. (16 tl olan ithakinin, 4 tl olansa metisin)

aralarında ne gibi farklar var hocam.Ahım şahım bir fark yoksa.4 tl iken alayım kitapları
  • quote:

Orijinalden alıntı: messi93

quote:

Orijinalden alıntı: Wheel

hocam kitaplar gecen aya kadar metisdeydi ama ithaki yayin haklarini aldi, boylece ilk kitabi cikardilar ithkiden yakinda digerleride cikacak. (16 tl olan ithakinin, 4 tl olansa metisin)

aralarında ne gibi farklar var hocam.Ahım şahım bir fark yoksa.4 tl iken alayım kitapları

tamamen aynı :)
  • Aldım perg efsaneleri serisini
  • Bu seri hakkında bilgi alabilir miyim? Nasıl alınır mı? Sırf Türk yazar diye almak istemiyorum.
  • Fantastik edebiyat seviyorsan beğenerek okursun yerli yazarlar içinde Orkun Uçar ve Barış Müstecaplıoğlu en başarılıları
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.