Şimdi Ara

Perişan haldeyim kendimden her geçen gün nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortaokulda ve 9.sınıfta başarılı biriydim ne olduysa 9. Sınıftan sonra oldu hayatı bir saldık bir daha da toparlayamıyorum. Dersin başına oturuyorum, gözler kapanıyor bir paragraf okumaya başlıyorum sonuna gelene kadar başını unutuyorum. Stres desen zirvede daha masanın başında soru çözerken kalbim hızlı hızlı atıyor. Denemede elim ayağım birbirine dolanıyor. Geometri videosu izlicem kafamda geometriden başka her türlü düşünce var. Yetersiz ve hor görülmekten korkuyorum, insanların bu mal bu kadar çalışıyor yaptığı nete bak demelerinden korkuyorum. Halbuki masanın başında 4 saat geçirsem anca 1 saatinden verim arıyorum. Eskiden derse bir otururdum kafamda hocanın sözlerinden başka bir şey yer etmezdi. Soru bankasına geçerdim çat çat çözerdim, gerçekten ne oldu bana bilmiyorum. Geçen bir deneme olduk tyt matematikten 11 net yaptım 11 net nedir allah aşkına? 1 soruya 3dk veriyordumdur matematikte o kadar aheste aheste çözüyorum ki böyle ciddiye almıyormuş gibi ama aslında o an içim o kadar stresli ki. Elimde şuan karekök tyt matematik ve 3d matematik soru bankası var ne olur bana bir yol gösterin, matematik netlerimi nasıl arttırırım ve en önemlisi bu saçma sapan ruh halinden nasıl çıkarım

• 31'i bırak(ciddiyim)
  • Dostum 31 çekebileceğim uzva sahip değilim
  • Hocam önce bir psikologa git olmadı psikiyatriye gidersin
  • Bana kalırsa ben koşarak gidicem ama ailem götürmek istemiyor maalesef. Okuldaki rehberlikçiler de güvenilir gelmiyor bir kaç arkadaşımın rehberliğe anlattığı şeylerden bütün hocaların haberi oluyodu
  • burhaninbalikcisi kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla siz de yapabiliyosunuz ? Yoksa sen başka bi insan formu musun?
  • GoodMan4 G kullanıcısına yanıt
    Kahkaha atarak okuyorum olaya bak ASSSDSFDGMFKFKRÇF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abicen -- 18 Kasım 2019; 23:10:29 >
    Hocam gitmezsen sıkıntı daha da büyür benden soylemesi destek alman lazım
    niye kestirdin kardeşim, ne gerek vardı
  • Hayattaki en büyük şansım rahatlığım galiba denemede 10 net yaparken de götümü yaya yaya çözüyordum 30 yaparkende rahat ol abi hayatı o kadar ciddiye alma bir önemi yok bu kadar basit Perişan haldeyim kendimden her geçen gün nefret ediyorum
    Netler de çalıştıkça artacak başka yolu yok zamanla odaklanma süren de artar netler arttıkça daha rahat çalışırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 18 Kasım 2019; 23:17:43 >

• Anlaşıldığı üzere çok stres yapıyorsun. İlk önce kendine verim alabileceğin bir program yapmanı öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.