Evet yaklaşık 2 hafta önce referral sistemini suistimal ederek cüzi rakamlarla rp elde etmek için Rus bi elemana bana 200 adet referral kasması için 40€ para ödedim. Tam 3 gün sonra ödüllerimi sorunsuz bir şekilde lol official site üzerinden aldım. Kendimi çok zeki hissediyordum çünkü 100 lira gibi bir rakama 30k rp ve 50k ip ve birkaç rare skin almıştım. Ama az önce hesabıma girmeye çalışırken acı gerçekle yüzleştim :D PERMANENT BAN! Riot referral sisteminin suistimal edilmesi durumunda kesinlikle acımıyor ve sistem çok hızlı çalışıyor. Açıkçası itiraz etmeyi dahi düşünmüyorum çünkü hakettim. Gerçi 4 yıllık accountdı üzüldüm biraz. Rp ve iplerin daha üçde birinin bile harcamamıştım. İşte bunlar hep açgözlülük :D
Özet : İbret alın ve böyle bir işe kalkışmayın.
raf banı yedim bende 2300 yılına kadar mı diyor . Yazık oldu hesabıma ya euw serverındaydım ben de.
quote:
Orijinalden alıntı: Suicune18
bu qq açılımını biri bana söylesin lütfen
Q_Q QQ
ne diye okadar para veriyosunuz ki gidin bi internet kafeye çocuklara açın bilgisayarı parasını ben vericem sen oyna de onlar kassın işte
quote:
Orijinalden alıntı: Byakuran
ne diye okadar para veriyosunuz ki gidin bi internet kafeye çocuklara açın bilgisayarı parasını ben vericem sen oyna de onlar kassın işte
Kendi hesaplarında darius-kha zix-usta yi oynamak daha cok hoslarına gidiyor
keşke diger serverlara geçmeyi deneseydin hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme