Şimdi Ara

PERŞEMBE GECESİ 10NCU SERVER KUTLAMASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet sitede yazılanları türkçeye çeviriyorum:

Knight Online Team sizi 10ncu Dünya Kutlaması'na, 1 Eylül'de açılacak Logos dünyasını kutlamak üzere içtenlikle davet eder.

Parti 31 Ağustos'ta, server ın açılmasından 1 gün önce yapılacak ve herkes girebilsin diye bütün server larda olacaktır.

Gökyüzündeki renkler:
    bütün oyuncular parti sırasında istedikleri kadar havai fişek(fireworks) alabilecekler. gökyüzü renklerle dolsun ve havada kutlama havası olsun diye çeşit çeşit havai fişekler parti boyunca Sundries'e ücretsiz olarak koyulacaktır.

(partiden sonra bütün havai fişekler oyuncunun envanterinden silinecektir,bunları gelecekte kullanırım diye biriktiren kullanıcılar için onların uzun zaman kalmayacağını hatırlatırız)

Parti meşaleleri:
    Oyuncular bedava havai fişeklerin yanında Sundries'de bedavaya satılacak olan meşalelerden de taşıyabilecekler.
    (bunlar da oyun tarihinden sonra oyuncunun envanterinden silinecektir)

Çeşitli GM etkinlikleri:

Boss ve exp gibi GM tarafından ev sahipliği yapılacak etkinlikler olacak.
    GM etkinlikleri Perşembe,31 Ağustos,10 AM Pasific-6 PM Pasific (11 saat ilerideyiz,buna göre saat bizde 31 ağustos akşam 9dan 1 eylül sabah 5e kadar) yapılacak ve oyun içerisinde gerekli uyarıla belirecektir.

Umarız herkes 10ncu Dünya Kutlamalarını bizimle kutlamak için partiye zaman bulur.

Saygılarımızla,

Knight Online Team

Umarım kimsenin kafasında soru kalmamıştır.

fraps yoktu bende.şimdiden indirdim.akşam kurucam.
    31 ağustosta olacak bu kutlama bir daha zor yaşanır.herkes bence videoları çeksin,paylaşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bumoora -- 29 Ağustos 2006; 15:49:45 >

• Güzel düşünmüşsün ama okadar yoğun olcakki o server,presiz girmek....imkansız....
  • ok
  • topic in amacını anlamadım server acılmasında ne olabilirki
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkBlaDe

Güzel düşünmüşsün ama okadar yoğun olcakki o server,presiz girmek....imkansız....

Lagda cabası
  • nası ya anlamadım
  • ya arkadaşlar 10ncu server açılıyo diye adamlar kutlama yapacaklar.
    o gün girince şaşırmayın, siz de hazırlıklı olun diyorum.

o gün gidin doldurun cepleri havai fişeklerle.bedava olacak.böyle bi eğlence bi daha yakalanmaz..
  • nasıl olsa giremicemiz için hiç ümitlenmiyorum
  • bende anlamadım
  • banada bi link verinde bnde çekem
  • anlamadım şimdi ne bedava
  • Hekesin bildiği FRAPS ( Full )
    Download
  • evet sitede yazılanları türkçeye çeviriyorum:

Knight Online Team sizi 10ncu Dünya Kutlaması'na, 1 Eylül'de açılacak Logos dünyasını kutlamak üzere içtenlikle davet eder.

Parti 31 Ağustos'ta, server ın açılmasından 1 gün önce yapılacak ve herkes girebilsin diye bütün server larda olacaktır.

Gökyüzündeki renkler:
    bütün oyuncular parti sırasında istedikleri kadar havai fişek(fireworks) alabilecekler. gökyüzü renklerle dolsun ve havada kutlama havası olsun diye çeşit çeşit havai fişekler parti boyunca Sundries'e ücretsiz olarak koyulacaktır.

(partiden sonra bütün havai fişekler oyuncunun envanterinden silinecektir,bunları gelecekte kullanırım diye biriktiren kullanıcılar için onların uzun zaman kalmayacağını hatırlatırız)

Parti meşaleleri:
    Oyuncular bedava havai fişeklerin yanında Sundries'de bedavaya satılacak olan meşalelerden de taşıyabilecekler.
    (bunlar da oyun tarihinden sonra oyuncunun envanterinden silinecektir)

Çeşitli GM etkinlikleri:

Boss ve exp gibi GM tarafından ev sahipliği yapılacak etkinlikler olacak.
    GM etkinlikleri Perşembe,31 Ağustos,10 AM Pasific-6 PM Pasific (11 saat ilerideyiz,buna göre saat bizde 31 ağustos akşam 9dan 1 eylül sabah 5e kadar) yapılacak ve oyun içerisinde gerekli uyarıla belirecektir.

Umarız herkes 10ncu Dünya Kutlamalarını bizimle kutlamak için partiye zaman bulur.

Saygılarımızla,

Knight Online Team

Umarım kimsenin kafasında soru kalmamıştır.

• herhalde olay sadece logosda olmuyor yoksa yeni açılan serverda kimde lvl olacak da Boss ve exp partylerine eventlerine girecek?
  • ya iyi yapılarda şu pre işinden nefret ediyorum bi şunu kaldırsalar olmuyormu ya
  • partiler LOGOS açılmadan 1 gün önce yapılacak.LOGOS 1 Eylül'de açılacak, kutlama ve etkinlikler de 31 Ağustos'ta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.