Bu sene 4 tane kaleci transfer ediyoruz 3ü yabancı 3ü yerli olmak üzere.
her transfer döneminde en az 10 kişi çıkıyor böyle. ceza verilmezse, sürekli de artacaklar.
"benim arkadaşım lokalde öğrenmiş"
"çok yakın bir arkadaşım yönteimde hede hödö"
"çok sağlam bir kaynak"
"az önce tesislerde konuşulurken kulak misafiri oldum"
"vahiy geldi"
ne anlıyorlar böyle polemiklerden anlamıyorum ki.
geçiniz lazio ledesmayı bırakmaz zaten kaptanları. rosicky arsenalde mutlu oldugunu söylemişti arsen wengerde bırakmaz bu adamı
elano'nun satılmasıyla onun yerine forvete yakın bir transfer geliceği kesin zaten. cana'nın yanınada ön libero transferi son hamle olabilir. biraz mantıklı olun her transfer dönemi aynı senaryolar
geçiniz lazio ledesmayı bırakmaz zaten kaptanları. rosicky arsenalde mutlu oldugunu söylemişti arsen wengerde bırakmaz bu adamı
elano'nun satılmasıyla onun yerine forvete yakın bir transfer geliceği kesin zaten. cana'nın yanınada ön libero transferi son hamle olabilir. biraz mantıklı olun her transfer dönemi aynı senaryolar
Ledesma'nın 1 yıllık sözleşmesi kaldı ve sözleşme yanilemiyor.Lazio da en azından seneye bedavaya gitmesinden iyidir diyerek satmak istiyor.
tamam hacı ben leğenleri hazırladım sende sabunu ayarla yıkıyoruz buraları
Artık gerçekten sıktı, güzel transfer haberi gelmezse en yakın zamanda taraftar küsecek takıma.
Arda bu sene on numara herkesin gördüğü gibi, Kewell son sürat döndü. Baros da öyle. Bu beklenen Rosicky, Ledesma transferleri de gelirse bence Galatasaray'ın önü çok çok açık.