Uzun zamandır bekledigimiz ___HULK___ vs _pmdc_ pvpsi nihayet yapıldı.Bugüne kadar gördügüm en guzel pvpydi.3 akademi bufu 5 parca sun light armoru ve sun shieldiyle ff 100 lvl warior cleric ___HULK___ moon +7 dagger ve sos shieldi olan _pmdc_ ye karsıydı.Jangan fortresste yapıldı.Bu oyunda warior pvpde en iyi char diyenlere _pmdc_ süper bir cevap verdi._pmdc_ 5-1 kazandı. Videolarda var ama daha upload etmedigim icin yayınlayamıyorum.
Hepside onları izliyor ne güzel orda olmak isterdim
resmen arena oluşturmuş diğer oyuncular ne gurur verici o ikisi için
Baya namı var herhalde bu iki charın di mi?
Aslanım daggerım benim
Olmazmı
quote:
Orijinalden alıntı: Aazam
Baya namı var herhalde bu iki charın di mi?
çok kaynak bişey ya videosunu bekliorm upload edersen iyi olur
video sunu bekliyoruz en kısa zamanda
video lütfen
alayına dagger
Çok güzel bir düelloya benziyor. . .
warrior pvp de en iyi çar bunun aksini iddia etmek warrior kullanmayı bilmemektir üstü yeter ki h.armor olsun
quote:
Orijinalden alıntı: muazsel
warrior pvp de en iyi çar bunun aksini iddia etmek warrior kullanmayı bilmemektir üstü yeter ki h.armor olsun
warrior pvp de en iyimidir bilinmez ama pvpde kesinlikle heavy armor giymesi lazım...
ee nerde video bekliyoz hadi
Video kalitesi cok düşük editlemeye çalısıyorum ama biraz zaman alıcak gibi.
sen bi previz gibi ver sonra editlersin
asıl dagger kullanılmasını bilindiği zaman en iyi pvp charıdır. yeterki kullanmayı bil, atak buffu basmadanda yüksek dmgler elde eder.
Video hala olmadı mı ?
quote:
Orijinalden alıntı: MetalWave
asıl dagger kullanılmasını bilindiği zaman en iyi pvp charıdır. yeterki kullanmayı bil, atak buffu basmadanda yüksek dmgler elde eder.
warrior iron basınca ne olacak acaba ironlar bitince bless basacak ve dare devil çift crit ile sonuç bence pvp de dagger ya tek vuruşta yener ya da tek vuruşta gider