Şimdi Ara

Person of Interest (2011 - 2016) (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11.510
Cevap
106
Favori
323.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sonunda bitirdim. Shawın kısık ses modunda yaptığı konuşmalar o kadar sinirlerimi bozduki hayatımda bu kadar izlediğim birşeye sinir olmamıştım.Duymamak için diziyi bırakayım dedim olmadı. Türkçe dublaj izleyeyim dedim olmadı. İleri sardım olmadı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • overrated dizidir

• unpop kullanıcısına yanıt

Niye?

• Dün başladım diziye. 6.bölüme kadar izledim. Standart üstü bir dizi bu kesin fakat beklediğim etkiyi bulamadım henüz. Pilot bölüm bildiğin oldu bittiye getirilmiş gibiydi.

-İş var, gelen mi,

-Yok gelmem,

-Gel hadi la,

-tamam geliyorum.

Bölümlerde olaylar çok hızlı çözülüyor; Tamam klasik TV dizisi, bölüm sayısı fazla ama biraz hikaye uzasa iyi olur. Şimdilik kısa bir ana mevzu olabilecek bir olay gösterdiler, onun dışında flashback ile bu duruma nasıl geldik anlatma derdinde dizi. Lost sonrası bir süre flashback çekmem diyordum fakat yine yakalandık. Person of Interest (2011 - 2016) 

Blacklist'de daha bir heyecan ve eğlence vardı sanki. Şuanlık artı diyebileceğim kısımlar iki başrolün iyi yazılmış olması. En azından flashback ile çorba edilmediği sürece.

• Bi bu diziyi izleyemedim çok istedim izlemeyi başlıyacam yakında

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi bitti çok güzel dizi tavsiye ederim 10üzeri 8.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tavsiye ederim. Çok güzel dizi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Thomassee kullanıcısına yanıt

Çok iyi yorum ya  Person of Interest (2011 - 2016) 

• Tekrar başlamıştım. 3. sezona geldim

• Bende diziyi çok sonradan izlemiş oldum. İyi ki dizi bittikten sonra izlemişim. Şimdi konuyu okuyorum. Ne çok ara tatiller olmuş dizi de. Bekleme kısmı gerçekten zor olurmuş böyle mükemmel biz dizi için.

• 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.