< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Person of Interest (2011 - 2016) (576. sayfa)
-
-
overrated dizidir
-
Niye?
-
Dün başladım diziye. 6.bölüme kadar izledim. Standart üstü bir dizi bu kesin fakat beklediğim etkiyi bulamadım henüz. Pilot bölüm bildiğin oldu bittiye getirilmiş gibiydi.
-İş var, gelen mi,
-Yok gelmem,
-Gel hadi la,
-tamam geliyorum.
Bölümlerde olaylar çok hızlı çözülüyor; Tamam klasik TV dizisi, bölüm sayısı fazla ama biraz hikaye uzasa iyi olur. Şimdilik kısa bir ana mevzu olabilecek bir olay gösterdiler, onun dışında flashback ile bu duruma nasıl geldik anlatma derdinde dizi. Lost sonrası bir süre flashback çekmem diyordum fakat yine yakalandık.
Blacklist'de daha bir heyecan ve eğlence vardı sanki. Şuanlık artı diyebileceğim kısımlar iki başrolün iyi yazılmış olması. En azından flashback ile çorba edilmediği sürece.
-
Bi bu diziyi izleyemedim çok istedim izlemeyi başlıyacam yakında
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizi bitti çok güzel dizi tavsiye ederim 10üzeri 8.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende tavsiye ederim. Çok güzel dizi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi yorum ya
-
Tekrar başlamıştım. 3. sezona geldim
-
Bende diziyi çok sonradan izlemiş oldum. İyi ki dizi bittikten sonra izlemişim. Şimdi konuyu okuyorum. Ne çok ara tatiller olmuş dizi de. Bekleme kısmı gerçekten zor olurmuş böyle mükemmel biz dizi için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X