Şimdi Ara

Person of Interest ten sonra dizi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler sürükleyici ve etkileyici olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi dizileri izlediğin yazarsan yardımcı olabiliriz, bu arada forumun yeni üyelerinden birisin. Hoşgeldin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lionel Fusco kullanıcısına yanıt
    Hoş bulduk hocam

Ek olarak

How I Met Your Mother(Parça parça cnbc-e den son sezonlarına doğru biraz izledim sevmedim ama sonunu biliyorum)

Game Of Thrones(biraz baktım beğenmedim)

Doctor who(bir kaç sezonunu izledim ama hangi sezonlar olduğunu bilmiyorum en son
    yanına bir öğretmeni almıştı.Sevgilisi eski bir asker olan bir matematik öğretmeni
    bunu izledim)

The flash( en son
    Barry annesini öldüren profesörle savaşırken onun atası olan dedektif(Barry hariç diğer karakterlerin isimlerini hatırlamıyorum ) intihar etmişti profesör ise yok olmiştu
    ) a kadar izledim)

Lost(Çocukluktan hayal meyal bişiler kalmış)

Dexterin spolierini yedik zaten

Yerli olarak

Kertenkele

İçerde

Cennet mahallesi

Akasya durağı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Person of Interest'in yapımcılarından Fringe var hocam. Onu beğeneceğini düşünüyorum, 7-8 bölümde hikaye oturuyor. Wayward Pines var bir de. İlk sezonu çok iyiydi. Hannibal mükemmeldir. Biraz yavaş ilerler ama olağanüstü bir diziydi. The Walking Dead'in ilk 5 sezonu efsanedir.

Ayrıca yerli iki önerim var. Leyla ile Mecnun ve Masum. İkisi için de birşey söylemem gerekmiyor ama sen de o gemiyi beklemek istersen izle derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionel Fusco -- 25 Haziran 2017; 0:11:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.