Şimdi Ara

Persona 4 Golden PC Türkçe Yama Çalışması (Kilitlensin) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
12
Favori
18.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hıı yeni gördüm onu. Ya bu remake nasıl remake diyorum ben de ekran görüntülerine bakıp anlam veremedim. Remake pc için çıkmamış meğer, steamdeki 1997 yılına ait olan oyunmuş.
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    2013 steam sürümü 97 olan değil.
  • Persona 4 ün ps2 halini oynayıp bitirmiştim. Golden sonunda vita dışında bir yere çıkınca direkt aldım başladım bayağı da ilerledim. Yamaya ihtiyacım yok ama merak edipte dilden dolayı oynayamayanlar için harika bir fırsat olur. Konuyu favorilerime ekledim gelişmeleri takip edeceğim umarım yama sorunsuz bir şekilde tamamlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan0058

vitada oynuyordum yarım kaldı, personalar çok keyifli oyunlardır bir şans verilmesi gerekiyor kesinlikle
    eski serileri oynamadan bu oyuna başlayabilir miyiz? devam oyunu mu
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Devam oyunu degil hocam belki eski serilere gonderme vardir en fazla ama direkt istediginiz personayi oynayabilirsiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Özellikle 3. oyuna göndermeler var ama hikayesel olarak aralarında bir bağ yok. Her personanın hikayesi, karakterleri kendine özgüdür.
  • ben de game boy advance oyunlarını türkçe yapmaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: menemensssss55

ben de game boy advance oyunlarını türkçe yapmaya çalışıyorum
    Yaptıklarını oynarız Vita da roms olarak çalışır mı ?

• Bu yamadan sonra final fantasy 9 u yaparsaniz efsane olur. Persona 4 ins en yakin zamanda cikar.
  • Kolay gelsin. Bence gerçek bir persona 4 fanı varsa eger çeviride sana yardım ederse çok daha iyi olur. Senin dengin bir çevirmen lazım sana projenin hızlı çıkması için. Tabi sen tek kişi çevirirsin güvenimiz tam. Peki, P4 oynamak için p1 p2 p3 oynamaya gerek var mı? Yoksa FF serisi gibi tamamen bagımsız oyunlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

Kolay gelsin. Bence gerçek bir persona 4 fanı varsa eger çeviride sana yardım ederse çok daha iyi olur. Senin dengin bir çevirmen lazım sana projenin hızlı çıkması için. Tabi sen tek kişi çevirirsin güvenimiz tam. Peki, P4 oynamak için p1 p2 p3 oynamaya gerek var mı? Yoksa FF serisi gibi tamamen bagımsız oyunlar mı?
    Persona 3-4-5 te bağlantılar var ama öncesinde hiçbirini oynamanız gerekmiyor. İlginizi çekeni oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunefetr

Kolay gelsin. Bence gerçek bir persona 4 fanı varsa eger çeviride sana yardım ederse çok daha iyi olur. Senin dengin bir çevirmen lazım sana projenin hızlı çıkması için. Tabi sen tek kişi çevirirsin güvenimiz tam. Peki, P4 oynamak için p1 p2 p3 oynamaya gerek var mı? Yoksa FF serisi gibi tamamen bagımsız oyunlar mı?
    Evren, mantık vs. aynı ama karakterler ve hikaye farklı. Eski oyunları oynamasanız da olur ama oyun FF serisine göre daha zordur. Eğer ki J-RPG'ye giriş yapacağınız ilk oyunsa biraz zorlanabilirsiniz.
  • İlk persona deneyimim olacak ve bu yamayı bekleyeceğim.Umarım yama sorunsuz çıkar.Kolay gelsin
  • Enes Eyibil E kullanıcısına yanıt
    evet çalıştırabiliriz hatta oyun haritası üzerinde bir oynama bile yapabiliriz ama zahmetli bir süreç iyi ingilizce lazım
  • menemensssss55 kullanıcısına yanıt
    Dediğinizi destekleyici bir şey söyleyeyim, can sıkıntısına yaptığım çerezlik bir metroid zero mission çevirisi vardı. Bı arkadaş mesaj atıp 3ds'de oyunu yamayla sıkıntısız bitirdiğini söylemişti.

Ayrıca bu rom-yama muhabbetine burada son verip kendi aranızda devam ederseniz sevinirim. Persona veya jrpg harici, özellikle de farklı Türkçe yama çalışmalarıyla alakalı muhabbet istemiyorum konuda.

• Oyunu oynamak için sizi bekliyoruz, kolay gelsin başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A773460ED -- 10 Temmuz 2020; 18:15:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yama çıkarsa horoz keserim horoz.
  • U2ME2 kullanıcısına yanıt
    Niye Zekeriya Beyaz mı din hocan? Gerçi o 🐔 kesiyordu ama...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.