Şimdi Ara

PERSONELLPLUS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
18.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • personelplua tarifesi iç işlerinide bedava arayabilecekmiyiz haberi olan varmı acaba bugün kayıt yaptırdım hadi hayırlısı haberi olan yazabilirmi

• Emniyet Genel Müdürlüğü, Adalet Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı Personell tarifesini kullanan Avea aboneleri, talep etmeleri durumunda Personell Plus isimli tarifemize geçiş yapabilirler. 10 Mayıs 2006 tarihine kadar değişiklik yapılmasını istediğiniz Avea hattınızdan, KAMU yazıp 5550 numaraya mesaj gönderimi yaparak bu tarifeye ücretsiz geçiş yapabilirsiniz. Yapılan değişiklik, kaydın yapıldığı ayı takip eden bir sonraki ayın başından itibaren uygulanmaya başlanacaktır. 7 Nisan 2006 tarihinden sonra aktif olan Avea hatları bu tarifeden yararlanamayacaklardır. Personell Plus tarifesinin özellikleri şu şekildedir:

Aylık Kullanım Ücreti: 10.99 YTL (10.990.000 TL)
    Grupiçi Ücretsiz Görüşme Süresi: Sınırsız*
    Aylık Ücretsiz Grupiçi SMS Kullanım Adeti: 600 sms **
    Grup dışı Avea aramaları: 0.175 YTL (175.000 TL)
    Sabit telefon aramaları: 0.35 YTL (350.000 TL)
    Dğer GSM aramaları: 0.35 YTL (350.000 TL)
    SMS: 0.14 YTL (140.000 TL) (160 Karaktere kadar)

(*) Grup içi görüşme, bu tarifeye geçen abonenin bu tarifedeki abonelere ve diğer tüm Avea Personell hatlarına doğru olan aramalarını içermektedir.

(**) Grup içi SMS’ler, bu tarifedeki hatlara ve diğer tüm Avea Personell hatlarına doğru olan gönderimlerini içermektedir. Aylık ücretsiz SMS adeti üzerindeki grup içi SMS gönderimleri ücretlendirilecektir. Ay içerisinde kullanılamayan ücretsiz SMS’ler bir sonraki aya devretmeyecektir.

Daha detaylı bilgi ve tüm sorularınız için 24 saat AveaMerkez'i (Avea hattınızdan 500, sabit hatlardan 4441500) arayabilir,www.avea.com.tr sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

• arkadaslar güzel yanlarını da unutuyorsunuz. ayda 600 ücretsiz. sms milli eğitim.sağlık ve adalet bakanlığı hatlarına kullananabilirsiniz.aynı zamanda sizin tarifeniz değisse de diğer kurum aboneleri sizi aradıklarında ücret ödemiyorlar
  • geri dönüş var ama ondan sonra tekrar plus'a geçemezsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: vurguncux

geri dönüş var ama ondan sonra tekrar plus'a geçemezsin

Teşekkürler, bilgilendirmen için.

• şimdi bu iyi mi kötü mü ben bişe anlayamadım bundan yaa arkadaşlar...
    Nette de kesin bi kaynak buldum.
    Buna bi yorum yapsanız sevinirim...

http://imdb.meb.gov.tr/DUYURULAR/duyurular.htm içinde bir PDF dosyası var işte buda o:
    http://imdb.meb.gov.tr/DUYURULAR/avea_baharkampanya.pdf

• Anlayamadıgın ne bende onu anlamadım.
    hersey cok net ve acık.
    aynı ucretlendırme yukarıda tarafımdan da yazılmıstı.
    hersey net gozukuyo.

quote:

Orjinalden alıntı: basaran86

şimdi bu iyi mi kötü mü ben bişe anlayamadım bundan yaa arkadaşlar...
    Nette de kesin bi kaynak buldum.
    Buna bi yorum yapsanız sevinirim...

http://imdb.meb.gov.tr/DUYURULAR/duyurular.htm içinde bir PDF dosyası var işte buda o:
    http://imdb.meb.gov.tr/DUYURULAR/avea_baharkampanya.pdf

• serhat akın :

10.99 aylık ucret
    tum personell tarıfelerı ıle ucretsız gorusme
    avea hatları ıle:175.000
    dıger gsm ıle:350.000 lıra dakıka ucretlerı.
    aylık 600 sms grup içi
    %18 kdv dahıl %25 oıv harıc fıyatlar
    kayıt yaptırınca
    1 mayıstan ıtıbaren bu sekılde oluyo tarıfenız.

____________________________________________________________________________________________________________________________

sms için grup içi kendi grubun mu,yoksa tüm personel tarifelerimiiii,,,,aydınlatırmısın
  • alec :

Herkeze dil, sadece faturalı sağlık, adalet, milli eğitim ve polis hatları için geçerli... Yani ormanmış, maliyeymiş bunlar için değil..

_____________________________________________________________________________________________________________________________

TSK hattı dahil degilmi acaba
  • arkadaslar avea musterı hızmetlerını aradım bıraz once personell plus tarıfesı bıtınce eskı tarıfelerımıze extraa bır ucret odemeden donebılecekmısiz.
  • hedıye sms ler tum personell tarıfelerıne kullanılabılıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ekaramete

serhat akın :

10.99 aylık ucret
    tum personell tarıfelerı ıle ucretsız gorusme
    avea hatları ıle:175.000
    dıger gsm ıle:350.000 lıra dakıka ucretlerı.
    aylık 600 sms grup içi
    %18 kdv dahıl %25 oıv harıc fıyatlar
    kayıt yaptırınca
    1 mayıstan ıtıbaren bu sekılde oluyo tarıfenız.

____________________________________________________________________________________________________________________________

sms için grup içi kendi grubun mu,yoksa tüm personel tarifelerimiiii,,,,aydınlatırmısın

• Arkadaşlar sakın şöle bişi olmasın:

bu bir düzmece. Sonunda kampanyaya katılanlar dumura uğrayacak ve avea dan hak talep edecek. Avea da diyecek ki: "ABİCİM BENİM REKLAMLARIMDA BÖYLE BİŞEY GÖRDÜNÜZ MÜ? YOOOO! BEN ÖYLE YAPIN DEMEDİM. SİZE BUNU DİYEN KİMSE ONA GİDİN. HALLAHIM YAREPPİM YAF!!!"

sonrasını uyduramıyorum sizce sonrası ne olur?
  • quote:

10 Mayıs 2006 tarihine kadar değişiklik yapılmasını istediğiniz Avea hattınızdan, KAMU yazıp 5550 numaraya mesaj gönderimi yaparak bu tarifeye ücretsiz geçiş yapabilirsiniz. 7 Nisan 2006 tarihinden sonra aktif olan Avea hatları bu tarifeden yararlanamayacaklardır.

arkadaşlar 10 mayıs 2006 ve 7 nisan 2006 tarihlerine dikkatinizi çekmek istiyorum. Anlayamadım ne ayak! Çakışık şeyler var.

7 NİSAN DAN SONRA açılan personell hatlar için geçerli değil fakat abonelik 7 nisan tarihinden önce başlamışsa, 10 mayısa kadar geçilebiliyo. anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmckirac -- 22 Mayıs 2006; 18:36:24 >

• herkes gecebiliyo tarifeye.
    tarihlere ilişkin sınır kalktı.
    15 hazirana kadar da gecis suresi uzatıldı.

quote:

Orjinalden alıntı: tmckirac

quote:

10 Mayıs 2006 tarihine kadar değişiklik yapılmasını istediğiniz Avea hattınızdan, KAMU yazıp 5550 numaraya mesaj gönderimi yaparak bu tarifeye ücretsiz geçiş yapabilirsiniz. 7 Nisan 2006 tarihinden sonra aktif olan Avea hatları bu tarifeden yararlanamayacaklardır.

arkadaşlar 10 mayıs 2006 ve 7 nisan 2006 tarihlerine dikkatinizi çekmek istiyorum. Anlayamadım ne ayak! Çakışık şeyler var.

7 NİSAN DAN SONRA açılan personell hatlar için geçerli değil fakat abonelik 7 nisan tarihinden önce başlamışsa, 10 mayısa kadar geçilebiliyo. anladım

• Arkadaş biraaz önce müşteri hizmetlerini aradım konuştum.
    1 - Aylık 10.99Ytl (kdv dahil)+özel iletişim vergisi hariç=12.50Ytl yapar.
    2 - Mesela EGM hattıyla personel plusa başvurdunuz. MEB hattını aradınız ücretsiz. Onlarında sizi araması ücretsizdir.
    3 - İstediğiniz anda bu kampanyadan çıkıp eski hattınıza dönebilirsiniz.
    4 - Bu personel hatları gibi 10 Yıl garanti süresi yok. Ama uzunca bi süre devam edecekmiş.
    5 - Bence çok avantajlı mesela ben hem öğretmen hemde polis hattım var birisini kapatacağım fazladan 10-15 YTL vermicem.
    İsterseniz bilgilerin doğruluğunu kontrol edin. Çünkü unuttuğun bişey vardır.
  • Ha bide diyelim mayıs ayında başvurdunuz ücretsiz konşmak için 1 haziranın gelmesi gerekiyor haberiniz ola. Yani ne zaman başvurursanız bir sonraki ayda başlarsınız ücretsiz konuşmaya
  • YAA BU TARİFEYE GEÇİNCE MESELA BEN 26 MAYISTA MESAJ YAZIP YOLLADIM GEÇTİNİZ DEDİ

ŞİMDİ 1 HAZİRAN İTİBARİYLE BAŞLAMIŞ OLDU MU
    YANİ YENİ FATURA DÖNEMİ DİYODU.YAV 600 SMS BEDAVA DİYODU ŞİMDİ KULLANSAM ACABA BEDAVAMI BİDE DEĞİLSE FATURA KOL GİBİ GELMESİN.

BİLEN VARMI ARKADAŞLAR.
  • Peki arkadaşlar diyelim ki ben öğretmen hattımla personell plus tarifesine geçtim, sağlık bakanlığı'na bağlı personell tarifesi olan bir arkadaşı arayacağım. Konuşmamızın bedava olması için onun da personell plus'a geçmiş olması gerekiyor mu yoksa benim geçmiş olmam yeterli mi?
  • Arkadaşlar umarım sorularınıza cevap olur. Plus tarifeye geçen bahsedilen 4 kurum aboneleri diğerlerini ücretsiz arıyor. Aranan kişinin Plus abonesi olması gerekmiyor. Bir iyi haber daha... Personell Plus tarifesine üye aboneler bütün Personell hatlarını da ücretsiz arayabiliyorlar. Yani illa bu 4 kurum için geçerli diil olay. Yani ben EGM hattımla hem MEB abonelerini hem de örneğin Danıştay abonelerini ücretsiz arıyorum. Dün akşam müşteri hizmetlerinden öğrendim. Hatta öğrenmekle yetinmeyip görevli arkadaşa üstüne basa basa sordum. Yani plustaysan bütün Personell'leri bedava arıyorsun. Bana verilen bilgi bu!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi once2004 -- 3 Haziran 2006; 0:40:02 >
  • ya niye diger kurumlara verilmedi ki sanki bu. ben en kucuk bir mantik emaresi aradim ama bulamadim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.