Şimdi Ara

Pert Araç Aldım SONUÇ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
3.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: of dead

quote:

Orijinalden alıntı: erdalardal

quote:

Orijinalden alıntı: of dead

Çok değişik bir karar olmuş hakim direk kestirip atmış sizi haklı görmüş bana pek inandırıcı gelmedi nedense karar tutanağını paylaşırmısınız tam olarak ne yazıyor hangi maddeye göre karar verilmiş öğrenelim dava açacak arkadaşlara yardımcı olabilir.

1 sene sürdü dava ayrıca kanun belli ayıplı mal satmak kanunen suç bunun neresını tartışacak hakim orasını anlamadım ben

Ayıplı mal satmak tabiki suç ancak ayıplı mal satıldığına dair kanıt lazım adamlar bilmediklerini iddia etmişler nasıl kanıtladınız arabanın bile bile size satıldığını?

Benim Kanıtım aracı pert olduktan sonra muayene sokmasıydı Hususi araba 1 sene sonra muayaneye girmiş araştırdım bana satan adam aracı pert oldugu kmden 100 km sonra muayene sokmus ve ogrendımde araç pert olduktan sonra tekrar trafıge cıkabılmesı ıcın muayene olması gerekıormus

AMA

Hakim bize kanıt sormadı bile sadece bilir kişi raporunu inceledi ve karar verdı bu kanıtı istemedi bile gerek kalmadı analyacağın..Bilmediklerini iddaa ettiklerinde hakimde dediki Kanun bu kardeşim sende git sana satana dava aç..

quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Noldu paranızı aldınızmı ?

2 hafta sonra Herşey hesaplanıp ödeme planı çıkarılacak

• mahkeme kararını tarayıp koy da inanmayanlar rahatlasın hocam

geçmiş olsun bu arada inşallah ödeme planı istediğiniz gibi olur

adam param yok ödeyemem derse ne olur acaba merak ettim ???
  • tebrikler
  • mahkeme kararı lazım ki ileride emsal olarak göstermek isteyenler olabilir
  • dosya esas numarasını ver bari
  • gerekçeli karar ne zaman yazıldı,
    bu dava hangi ilde görüldü
  • Çıkar arkadaşlar 10.000 TL. Yeni nesil araçlarda olur böyle büyük faturalar. Benim aldığım araçta 7.200 TL hasar görünüyor. Faturasını, kaza resimlerini görmesem ve arabayı bilmesem bende şüphelenirdim.

1. Sol far (bidirectional, xenon) tek bir çatlak sebebiyle
    2. Sağ far (sadece plastik ayağı kırıldığı için ve exper bu far adam olmaz değişmeli dediği için)
    3. Her iki farın far yıkama mekanizmaları, pistonları.
    4. Sol çamurluk kaporta boya.
    5. Tampon boya.
  • Ablam bana sormadan 17bin tl ye bi crv almış. Nesi varmış arabanın sordun mu dedim. ''Önemli bi kazası yok'' demişler ona. 6 ay sonra satmak için ilan verdim.
    İlanda arabanın ne kusuru olduğunu bilmiyorum diye de belirttim. Biri aradı ''abi araban pert kayıtlı'' dedi 14 bine zar zor sattım.
    Ama hep dua ettim. ''Allahım, bana bu arabayı helalinden sattır. Benim hakkım başkasında kaldı ama kimsenin hakkı bende kalmasın''
    3 bin tl zararım var ama içim tamamen rahat Alan arkadaş pert kaydı, hasar tutarı dahil z rotundaki masrafına kadar herşeyi detayına kadar bilerek aldı.
    Bu arada davayı kazanan arkadaşı da tebrik ederim

• 2 Sorum olucak.Bir- Aracımın kasko bedeli 19 750 tl aracımdaki hasar kaydı 10.000 tl bu araç pertmididr? 2 Eğer pert ise aracımın fiyatı piyasadan ne kadar aşşağıda gider.Benim arabamın emsalleri 23-24-25 bin tl ama benim arabam 50 bin km de ve orjinal emsalleri 150 160 bin km de aracımda 1-2 parça boya var başka bişey yok.araç 2005 model bu arada.
  • birde erdal bey ben avukata sorduğumda aracı satan kişiyle (Ben ayıpsız araba aldım) misali bi sözleşme imzalanması gerekiyormuş siz böle bi sözleşme imzaladınızmı.Avukat bunu imzalamadıysanız davayı kazanamssınız dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rain_

Öncelikle merhabalar.Benim başıma yeni gelen olayı anlatayım.Dava açsam kazaırmıyım görüşlerinizi bekliyorum.Olayı anlatiyim.yaklasık 2 ay evvel araba almaya karar verdim internetten bi tane araba beğendim.Tramerde hasar ve kaza kaydı sorguladım.arabada herhangi bir hasar veya kaza kaydı çıkmadı.Bende ankara polatlıya gidip arabayı gördüm.Satan kişi arabanın 3 aydır kendisinde olduğunu söledi.Arabada bir parça boya var dedi.bende bir iki tamirciye kaportacıya gösterdim polatlıda ekspertiz yaptıracağım yer yoktu.Arabayı aldım.İstanbul geldim.Bir kaç ay sonra arabı satmaya karara verdim geçen gün arabama bi alıcı çıktı.Bende arabadan emin olduğum için istediğin yere gösterebilirsin dedim.arabayı ekspertize soktum. Değişen yok 3 parçada boya çıktı.Bu sırada alan arkadaş tramrden sorgulattı.10 Bin TL Ağır hasar kaydı çıktı.Tabi alan arkadasta bende şok olduk.Burda enteresan olan iki şey var.Birincisi Ben arabyı alırken sorgulattığım hasar ve kaza kaydı çıkmadı şuan da çıkıyo burda bi dolandırıclık olduğunu düşünüyorum.İkincisi Arabada değişen yok 3 parça boya çıktı 10 Bin TL hasar kaydı nasıl çıkıyor ? Yardımlarını Bekliyorum.İyi forumlar....

plaka değişkliği olmuşsa da pert kaydı çıkabiliyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

şöyle düşün sen bu arabayı aldın ve pert olduğunu öğrenemeden sattın senden alan adam öğrendi sana dava açtı naparsın?

belkide satıcı gerçekten pert olduğunu bilmiyordu?

bencede oda doğru adam bilmiyorsa ne yapsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamilkar76

quote:

Orijinalden alıntı: AMETBİXİ06

şöyle düşün sen bu arabayı aldın ve pert olduğunu öğrenemeden sattın senden alan adam öğrendi sana dava açtı naparsın?

belkide satıcı gerçekten pert olduğunu bilmiyordu?

bencede oda doğru adam bilmiyorsa ne yapsın

Aldığım Adama Dava açardım aynı benim gibi

quote:

Orijinalden alıntı: Rain_

birde erdal bey ben avukata sorduğumda aracı satan kişiyle (Ben ayıpsız araba aldım) misali bi sözleşme imzalanması gerekiyormuş siz böle bi sözleşme imzaladınızmı.Avukat bunu imzalamadıysanız davayı kazanamssınız dedi

Benim Anlamadığım böyle insanlar nasıl avukat oluyor arkadaş öyle birşey yok sadece araç satış sözleşmesi imzalandı ama yinede davayı kazandık.

Mahkeme masrafları vb giderlerin hesaplanması için 3 hafta sonra gerekli belgeler teslim edilcek o zaman gereken neyse buraya koyarım merak etmeyin.

• 22 250 ye aldi[im pert araci 2 bin tl zararla sattim alan arkadasa da gerekenleri soledim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.