Şimdi Ara

pert araca kasko (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
21.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Almış olduğum araç 55.000 kasko bedeli var. Araçta 25,000 civarında daha önceden tramer kayıdında hasar var. Aracım tekrar dan kaza yapar ve pert olursa sigorta şirketi nasıl bir yol izler. Ya da benim böyle bir durumda mağdur olmamam için neler yapmam gerekir öğrenebilirmiyim.
  • Aracinizin pert kaydi yoksa normal ikinci el rayic bedeli uzerinden islem yapilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
    Pert kaydı yok Hatta şase numarasından hasar kaydı yok yalnız plkadan sorguladığım zaman 19000 4500 1000 Tl olarak hasar kaydı görünüyor.
  • Arkadaşlar bir tane ağır hasarlı araç satın aldım. ( Hasar durumunu biliyordum. )

Trafik sigortası yapıldı fakat kasko konusunda onay alamadık. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise özel mesajlarını bekliyorum.
  • 2005 model seat cordoba aldık 2007'de araç pert kayıtlı. her sene sigorta yaptırırken sigortacıya kasko olmazmı diye soruyorum direk olmaz diyor.hiç sisteme felan bakim felan demiyor.bizde olmuyor diye bu zamana kadar hiç araştırmadık.meğer olabiliyormuş arkadaşların dediklerine göre.
  • Arkadaşlar hasar kayıtlı araca kasko yapabilecek biri varsa bana ulaşabilir mi lütfen (Daha önce hasarsızlık indirimim var. )
  • Merhaba arkadaşlar
    pert kayıtlı araçlarınız için yardımcı olabilirim umaysigorta2@hotmail.com adresine araç bilgilerinizi ve size ulaşabileceğim bir irtibat numarası göndermeniz yeterli
    saygılarımla
  • Hangi sigorta yapıyor pert araca kasko umaysigorta

• Pert Kayıtlı araçlarınız eğer düzgün bir şekilde yapılmış ise experimizin onayından sonra kasko yapılabilir,www.ahievransigorta.com dan veya pm ile bize ulaşabilirsiniz...
  • Merhabalar Öncelikle pert kayıtlı ve ağır hasarlı araçlara kasko yaptırmak daha önceden oldukça zor ve cep yakan primler mevcuttu. Ancak şuanhttp://www.pardussigorta.com adresinden kolaylıkla pert ve ağır hasarlı araçlarınıza çok uygun prim ve esnek ödeme koşulları ile kasko yaptırabileceğiniz gibi, expertiz beklemeden kaskolarınızı kolaylıkla yaptırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardussigorta -- 12 Haziran 2015; 17:04:50 >
  • Merhaba
    pert kayıtlı araçlarınıza muafiyet uygulamadan orjinal parça garantili, tekrar pert olması durumunda kesintisiz ödeme alma imkanı sunan tamamen genişletilmiş kasko ürünu, motor şase numaralarıyla oynamadan kestiğimiz yeni kasko paketimiz hizmete girmiştir...Aracınıza ücretsiz ekspertiz hizmetide şirketimizden...

• MERHABA ARKADAŞLAR,

PERT ARAÇLARA KASKO YAPIYORUZ. TÜM ARAÇ TİPLERİNE YSPIYORUZ SADECE TEK YAPMANIZ BİZİ ARAMANIZ.

PERT ARACLARDA PLAKADAN PERT KAYDI VARMI YOKMU DIYE SORGULAYIP MAHDUR OLAN KISILERIN KASKOLARINI YAPMAKTAYIZ. KONU HAKKINDA HERKEZE YARDIMCI OLABILIRIZ.

Sigortacınız Can BUĞA

Cep : 0543 404 34 05

Mail: 05canbuga@gmail.com

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.