Bildirim
pes 08 için sistemim yeterli mi?
KOBB KB100 12Volt 100 PSI Analog Göstergeli Hava Pompası, Kırmızı/Siyah : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yeterli low'da çalışır. ama bir 512mb ram alsan daha iyi olur. -
mediumda 1024x768 sorunsuz oynarsın gibime geliyor. high açamazsın zaten. -
medıum pes 08 beni tatmin eder mi? -
benimkine bakin bide
Amdathlon 64 proc.3200+997 mhz 512 ram
at mobility radeon xpress200 -
Ben sistemimin özelliklerini bilmiyorum, nasıl öğrenebilrim? -
quote:
medıum pes 08 beni tatmin eder mi?
Bence etmez high ile medium arasında baya bi fark var açıkçası..Medium ile oynarsan fifa 2008 gibi bişi olur -
hıgh oynamak için ne lazım arkadaşlar -
Benim kuzen 512 mb ram fx 5200 le
bütün ayarlar high te oynuyor
bende baya şaşırdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delgado1 -- 21 Aralık 2007; 22:23:05 > -
1024 high oynamak için en azından 1 gb ram lazım ki yeteceğini pek zannetmiyorum bide ekran kartının en azından bi 6x serisi veya yukarısı olması lazım.tabi dediklerim xp içn. -
saolun arkadaşlar -
Ati 9550 256 MB , 1GB ram ile low da oynayabilirmiyiz ? -
quote:
Orjinalden alıntı: ertan_ugur
hıgh oynamak için ne lazım arkadaşlar
p4 3.06 ht
2 gb ram
8600 gt
bu sistemle high oynuyorum. ramin 1 gb olması bile fazlaca yeterli gelir.
bir soruda benden. şu peste ceza sahasının oralarda bazen olan kasılmalar için bir yama falan çıktı mı ? -
hazir konu acilmisken bende yaziyim...
Nvidia GeForce 5700 FX
512 RAM..
1024 medium oynatir mi >? -
Fx5200 le high ta oynayan arkadasim.. guldurme beni.. high sadece sm3 destekli ekran kartlarinda aciliyor.. fx5200 ise sm2 destekli.. kisaca o kuzenin en fazla mediumda oynar..
@ertan_ugur
ben 512mb ddr400 ram intel centrino 1.8ghz islemci ve 128mb onboard intel ekran kartli laptopta low da gayet rahat oynuyordum (ekran karti sm1.1 destekli).. gerci sonunda ekran kartim geldi artik high oynuyorum ve low u kimseye tavsiye etmiyorum ne seyirci var ne yan hakem var ne de oynanabilirlik var.. high sadece grafiksel yonden etkilemiyor oyunu ayni zzamanda oynanabilirligi de etkiliyor.. snrm sen de mediumda rahat oynarsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SALIGIA -- 22 Aralık 2007; 17:21:10 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Delgado1
Benim kuzen 512 mb ram fx 5200 le
bütün ayarlar high te oynuyor
bende baya şaşırdım
tabi tabi
bende Fx 5700 le CrySis'i HIGH oynuyorum
-
quote:
Ati 9550 256 MB , 1GB ram ile low da oynayabilirmiyiz ?
Low'da rahatlıkla oynarsın
Medium'da replayda çok kasıyo diğer türlü mediumda'da oynarsın. -
arkadaşlar pes 08 kaç dvd? -
1 dvd dir kardeş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X