Bildirim
PES 08 Vista Hatası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaş yakında hasta olan suçu vistada bulacak galiba -
Fakat dostum böyle giderse xp'ye geçerim ben pc yeni diye vista vardı dokunmadım PES 08 aldım 7 cd daha ilk cd den çıkartmadı exe leri oluşturamıyor -
Dostum ilk çıktığından beri vista kullanıyorum ondan önce de yıllarca xp kullandım,evet vista ilk çıktığında baya hantaldı ve bazı programların vista ile uyumluluğu yoktu ama çıkan güncellemeler,sürücüler ve programların vista ile uyum sorununu çözmesi ile tüm bu sorunlar ortadan kalktı,performans olarak xp'den eksiği kalmadı
PES 08 bende de var ve sorunsuz bir şekilde oynuyorum vista'da,bence sen suçu vista'ya atmak yerine sorunun kaynağını biraz daha araştır,sorunun tam olarak ne olduğunu ayrıntılı olarak anlat ki biz de yardımcı olalım -
Arkadaşım senin cdler bozuk o zaman 7 CD nedir ya kaç para verdin sen ona gidip orijinal alsan vallaha daha ucuza gelirdi -
orjinal pes 08 aynı hatayı verirmi ? -
Ben yarın Vista bir Notebook'a orjinalini yükleyeceğim. Umarım hata vermez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X