Şimdi Ara

PES 11 ORJİNAL ALMANIN AVANTAJLARI ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben orjinal bir PES11 oyunu alacağım ancak bu orjinal almanın yararları sadece online oynayabılmek mi yoksa başka avantajları da mı var bilen varsa bi zahmet yazıvere şuraya ?

• evet bende düşünüyorum orjinal almayi alan arkadaşlar bi yardimci olabilirler mi ? Birde orjinal alinca ben CDsiz oynamak istiyorum bu mûmkün mü?
    Birde son olarak orjinal alip internet üzerinden online maç yapmak için en az kaç mblik internet gerekiyor? Çok fazla veri yiyormu sirf oyun oynamak için 4gb kotali internet yeter mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebronnjames

Merhabalar ben orjinal bir PES11 oyunu alacağım ancak bu orjinal almanın yararları sadece online oynayabılmek mi yoksa başka avantajları da mı var bilen varsa bi zahmet yazıvere şuraya ?

başka ne gibi bir avantajı olabilir...(cracksiz update-kuşe kağıda basılı kapak orjinal kutusunda oyun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: martin_eden

quote:

Merhabalar ben orjinal bir PES11 oyunu alacağım ancak bu orjinal almanın yararları sadece online oynayabılmek mi yoksa başka avantajları da mı var bilen varsa bi zahmet yazıvere şuraya ?

başka ne gibi bir avantajı olabilir...(cracksiz update-kuşe kağıda basılı kapak orjinal kutusunda oyun)
    Ben Bir tek online oynandıgını duymustum baska var mı bilmiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: martin_eden

quote:

Orjinal oyunun keyfide bir başka oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HalaMadrid95

Ben Bir tek online oynandıgını duymustum baska var mı bilmiyorum ?

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    FIFA 2010 orjinaliyle internetten beleş gelen arasında bir farkını görmemiştim.pes 2011 için de kalite ve oynanabilirlik açsıından farkedeceğini sanmıyorum..orjinal dvd sahipleri sadece online oyun için dvd yarıyor demişlerdi..Oyun PC için 90 tl civarı.Online oynamak da ayrı zevk olsa gerek..ayrıca orjinal olursa kopyanın getireceği şüpheler kalkar..Ama 2012 Pes bence çok bomba oyun olcak..Pes resmi yamalarla 2011 i baya düzeltti..Yani adamlarda hergün başak şeyler öğreniyorlar..pes 2009 oynanabilirliğinde,pas dağıtımı+oyuncu dönüşleri+stat ambiansında FIFA 11 gibi bir oyun çıkarabilirse KONAMI PES 2012 yi herkes satın alır..

• quote:

Orijinalden alıntı: pruventa

FIFA 2010 orjinaliyle internetten beleş gelen arasında bir farkını görmemiştim.pes 2011 için de kalite ve oynanabilirlik açsıından farkedeceğini sanmıyorum..orjinal dvd sahipleri sadece online oyun için dvd yarıyor demişlerdi..Oyun PC için 90 tl civarı.Online oynamak da ayrı zevk olsa gerek..ayrıca orjinal olursa kopyanın getireceği şüpheler kalkar..Ama 2012 Pes bence çok bomba oyun olcak..Pes resmi yamalarla 2011 i baya düzeltti..Yani adamlarda hergün başak şeyler öğreniyorlar..pes 2009 oynanabilirliğinde,pas dağıtımı+oyuncu dönüşleri+stat ambiansında FIFA 11 gibi bir oyun çıkarabilirse KONAMI PES 2012 yi herkes satın alır..

Alıntıları Göster
    tşkler orjinal alacağım bir yerden hesaplı bir şekilde ama 45 tl wermeye de değmez online oynamak için:) 8mbit net war hiçbişeyi online takıntısız oynayamıyorum ttnetin sıradışı şerefsizligi var desem

• quote:

tşkler orjinal alacağım bir yerden hesaplı bir şekilde ama 45 tl wermeye de değmez online oynamak için:) 8mbit net war hiçbişeyi online takıntısız oynayamıyorum ttnetin sıradışı şerefsizligi var desem

Alıntıları Göster
    pes2011 online oynayanlar lag olayı ne durumda , rahat oynanabiliyomu bilgi verebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: appachii

pes2011 online oynayanlar lag olayı ne durumda , rahat oynanabiliyomu bilgi verebilirmisiniz ?

Alıntıları Göster
    lag var tabi ama oynanıyor yinede. ps3 te yanyana arkadaşınla oynarmış gibi bir oyun bekleme de.. :)
  • b*ktan oyuna para kaptırmak

Fifa varken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluepower

b*ktan oyuna para kaptırmak

Fifa varken
    lag mag yok kardeşim süper oynanıyor ama alma şu salak oyunu adamı sinir hastası eder ne cam kaldı ne bardak ne joystick kaldı kırılmadık ulan oyunu berbat etmişler gerçekçi yapacaz diye ne alaka lan gerçek futbol istesek gideriz halısahaya saçmaladıkca saçmalamışlar hadi manuel pası geçtik amenna ama adamın önüne top geliyor mal gibi duruyor top ayagına geliyor mal gibi ayagından açıyor gerçekçilikmiş peh turp sıkıyım ben böyle gerçekçiliğe bin pişman oldum aldıgıma
    edit:genede inadına oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the show must go on -- 23 Şubat 2011; 17:14:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

lag mag yok kardeşim süper oynanıyor ama alma şu salak oyunu adamı sinir hastası eder ne cam kaldı ne bardak ne joystick kaldı kırılmadık ulan oyunu berbat etmişler gerçekçi yapacaz diye ne alaka lan gerçek futbol istesek gideriz halısahaya saçmaladıkca saçmalamışlar hadi manuel pası geçtik amenna ama adamın önüne top geliyor mal gibi duruyor top ayagına geliyor mal gibi ayagından açıyor gerçekçilikmiş peh turp sıkıyım ben böyle gerçekçiliğe bin pişman oldum aldıgıma

Fifa 11 daha iyi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirezzak

quote:

Orijinalden alıntı: canuygar

Fifa 11 daha iyi bence.

Alıntıları Göster
    online dışında avantajı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_devil33

online dışında avantajı yok

Alıntıları Göster
    fifa kartondan futbolcu yapmayı bırakırsa pesi sollar da geçer :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: loading__

Alıntıları Göster
    valla bende ikiside var ikiside orjinal oyun orjinal oyun bi tek online oynamaya yarıyo başka bigetirisi yok zefk meselesi onlinede karşında bir rakip olunca oyun dahada zefkli oluyo tabiki ama burda ttnet faktörünü unutmamak lazım bi kerem internetimiz acayip kötü online için yabancılar online oyunda tek kelime şıcırtıyolar bizi ya tebkime oluyo ya lag oluyo tuşlara basıyon en az 1 saniye sonra tebki alıyon intrnet baglantısı iyi olmayan biri ile oynarsan tam bi işkence ama türkiye içi bir rakible oynarsanız tek kelime süper fifa olsun pes olsun ttnet yurt dışı çıkışlarını acayip şekilde yükseltmesi lazım bizimde avrupanın insanlarının seviyesine gelmek için fiber baglantı olması lazm bakırla olmyo ben nezaman oynasam oyunu online sayın ttnet yönetimini güzelbi anıyom sülalelerini sinamaya götürüyom.

• quote:

Sende ayarları high a alırsan einstein ı sollarda geçersin
  • Al birini vur otekine. Cok buyuk ekstralari yok. Peste 5.peygamberlige adayligini koymus messi ve ronaldo gibi yorulmayan herkese calim atan adamlar. Fifada ceza dahasi carprazndan plaseye basarak ne kdr mesafe olursa olsun atilan goller gibi manasiz seyler var. 2011 icin hangisini dusunuyorum dersen. Yillardir pes oynayan biri olarak bile fifa derim. Oyunu gelistirmek bu kadar zor olmasa gerek konami gibi bir firma icin..
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaşım fifa11 online yok kadar denecek kadar lag var bazen hiç yok ama pes de oynada yurt dışı ile işkence tam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.