Şimdi Ara

PES 12 Barcelonayı YENMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pes 12 de barcelona yı yenmek mümkün mü ? en acemi oyuncu bile barca yı alınca yılların oyuncusu gibi oluyor bunun çözümü nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: baronon

pes 12 de barcelona yı yenmek mümkün mü ? en acemi oyuncu bile barca yı alınca yılların oyuncusu gibi oluyor bunun çözümü nedir ?

Defans yapmayı iyi bilmek.

Rakibin hızlı oyuncuları top sürerken bir anda basmamak gerekir üzerine çek ve doğru anı hissettiğin an topa gir.Ayrıca oyuncu katoloğunda uzak mesafe füzesi diye adlandırılan kartı bulunan oyunculara (Örnek: Villa ve Messi gibi oyuncuların ) çarprazlardan şut çektirmemeye çalış.Yani kısaca bu takıma yenilmemenin ve yenmenin en büyük sırrı defans olayını yakalamak.
  • en iyisi oynamamak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRUCE LEE_ -- 2 Aralık 2011; 10:41:50 >
  • banada madrid zor geliyor nedense :)
  • istediğin kadar defans yapmayı bil o adamları durduramazsın bunun sırrı bambakadır.

-4-2-3-1 yapıcak ve ileri üçlünün sağ ve sol adamlarına karşı takımın beklerini markaja aldıracaksın.
    -orta sahada bir DOS şart o oyun kurucularını marke edecek.
    -sağ sol beklerin kanatları marke edecek
    -defans 1 kişi boşta biri forvet marke edecek
    -presi normalin 1 fazlası yapacaksın
    -pozisyon değişikliğini düşürecek yoğunluğu artıcaksın
    -oyuncu desteğini arttırıp alanı daraltacaksın.

çok komplike değil fakat maçtan önce biraz uğraşmak gerekiyor yoksa messi iniesta çalım her türlü atar engelleyemezsin. fakat marke edilirken arkadan destek gelir baskıda belki hatalı pas yaparlar kontra atakla gol atarsın. en büyük kozun yine verkaçlarla kanatların olmalıdır.

bu kadar

• gözlerini kulaklarını tüm duyularını iyce aç dine hangi takım olursa olsun rakibin kimi alırsa alsın gol atacaksın gol sıkıntın olmayacak ... Rakibin sinirlenecek tırsacak panik yapacak
    sen rahat olacan bazen 3 gol üst üste yedigimde oluyor yok hakem faul çalıyor kaleci kotörpiyerde kalıyor bi bakmışsın 3-0 yeniliyorum ama hep rahatım gol sıknıntım olmadığı için yemnecegimi biliyorum ve 3-5 yeniyorum takımımda barçadır ...
  • Tabi ben Galatasaray'la barcelonayı nasıl yenersin onu anlatmaya çalıştım.
  • barcelonanın ilacı milandır taktikte toplu hücumdur
    en önemlisi ilk golü atmak çok önemlidir gerçi yesenizde moral bozmayın
    ilk yarı üstünlük sağlarsanız taktiği uzun top yada kontra atak olarak değiştirebilirsiniz

öne geçtiğinizde mutlaka toplu hücumdan vazgeçmek gerekir yoksa golü yersiniz
  • hocam taktik işin %30luk kısmı falan sen eger oyunu ıı oynuorsan barcelonayı en ıı oyuncuda yenersın olay sende bıtıo yanı..
  •  PES 12 Barcelonayı YENMEK

Real Madrid'le yıkarsınız.
    Not:Mourinho görmesin.
  • Barça seçenlere karşı Reali alıyorum yapcak birşey yok. Çift DMC ile çıkarım Xabi Alonso-Lass . Lassı her türlü Messinin başına dikerim.Messinin formu turuncu veya kırmızıysa Pepeyide yapıştırırım yanına. Ayrıca onunda tutması gereken bir CR7 var. Dani Alvesin formu yüksekse,zorlamak yerine CR7 yi sağa alırım,nispeten orası daha zayıf barçanın (Abidal,Maxwell,Adriano)

Edit:Puanı çok düşük biriyse keyfime göre alırım başka takım.Manu,Milan,İnter vs. rahat rahat yenerim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 15 Aralık 2011; 13:11:05 >
  • bu oyun zor ve açıkçası abuk sabuk bi defans anlayışı var ama, galatasaray la felan yenen yokmu gerçekten? yani taktik hazırlığını yapıp beceren? ben yaptım ama hani bende dahil insanlar bu kadar zorlanıyorsa eğlencesi nerede bu oyunun? gerçeklikse (ki alakası yok) tek aranan o zaman yapsınlar bu gerçekliktende uzak..
  • ne alaka gerçekçilikle ? Şu an ki barcelonayla GS 500 maç yapsa kaçını kazanır sence ?
  • mesele kazanması değil nasıl kazandığı.
    gerçeklik sadece kimin kazandığı kimin kaybettiğiyse git fm oyna?
  •  PES 12 Barcelonayı YENMEK

pozisyon değişikliğini kesinlikle 0 yap!
    bir de 2. resimde ronaldo lwf olacak resmi upload edince farkettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.