Şimdi Ara

Pes 12 Multiplayer Yüklemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Genelde fps ve benzeri oyunlar oynarken, pes 12' nin karşılıklı oynama keyfini aldıktan sonra pes 12 keyini aldım.

Birkaç sorum olacak.

Bf3 gibi oyunu indirebileceğimiz bir platformu var mı pes' in, oyunu nerden indireceğiz?

PC' de kurulu olan oyuna (kopya) key' i girip oyunu orijinal hale getirebilir miyim? Ve bu oyunumda Extreme12 TR spiker yüklü, online oynamakta bir sorun olur mu yoksa kaldırmalı mıyım?

Acil yanıt bekliyorum arkadaşlar, hemen kurup denemek istiyorum...

Birde multide çok iyi oyuncularla da karşılacağım doğal olarak, benim ise ilk deneyimim olacak, bu noktada iyi bir oyun, galibiyet için ne tavsiye edersiniz.

Teşekkürler.

• up up up
    nerde pes' ciler?
  • Pc' deki oyunu kaldırıp, cdkey ile yenisin kurdum ama alttaki uyarıyı alıyorum, sorun nerde acaba?
     Pes 12 Multiplayer Yüklemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 18 Mart 2012; 14:04:59 >
  • no b.ktan oyundur bu ya, konami ye kayıt olamıyorum, orijinal key ile oyunu çalıştıramıyorum, ben böyle oyununda.
  • hemen pes etme şampiyon sende yaparsın sakin ol . o hata oyunda orjinal oyun için cd istiyor ondan çıkıyo çaresi googliye yaz 1.0.3 crek ve orjinal patch bu indir ondan sonraki evren ilk 1.0.3 orjinal patch kur versiyon yükselt ondan sonra crekini yap oyunu aç. konamiye kayıt için şu sekil yap konami ıd misal olarak örnek veriyom ahmet_007 şifre ahmetortaya tire koyma ahmet007 buşekide yap olur.
    .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sxd

hemen pes etme şampiyon sende yaparsın sakin ol . o hata oyunda orjinal oyun için cd istiyor ondan çıkıyo çaresi googliye yaz 1.0.3 crek ve orjinal patch bu indir ondan sonraki evren ilk 1.0.3 orjinal patch kur versiyon yükselt ondan sonra crekini yap oyunu aç. konamiye kayıt için şu sekil yap konami ıd misal olarak örnek veriyom ahmet_007 şifre ahmetortaya tire koyma ahmet007 buşekide yap olur.
    .

:D tekrar deneyim, game ıd bölümünde sorun yaşıyorum, game ıd olarak keyi giriyorum ve şifre belirliyorum, ileri dediğimde

GAME ID 8-32 karakter uzunluğunda olmalıdır ve küçük harf, rakam, kısa çizgi (-), alt çizgi (_) ve nokta (.) içerebilir.
    bu kadar zorlaştırılmaz bir oyun. teşekkürler.

edit: tamam sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 18 Mart 2012; 23:10:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.