Şimdi Ara

PES 13 DÖNÜŞÜMLERİ UYGULAMA HATASI YARDIM EDİNN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
29.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR PES 13 Ü YÜKLERKEN SETUP A BASTIĞIMDA ŞU HATA GELİYOR"DÖNÜŞÜMLERİ UYGULAMA HATASI.BELİRTİLEN DÖNÜŞÜM YOLLARININ GEÇERLİ OLDUĞUNDAN EMİN OLUN".BUNUN NEDENİ NEDİR VE NASIL DÜZELTEBİLİRİM?LÜTFEN YARDIM EDİN.

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 13 Dönüşümleri Uygulama Hatası: Çözümler

PES 13 oyununda "Dönüşümleri Uygulama Hatası" ile karşılaşıyorsan, aşağıdaki adımları izleyerek sorunu çözebilirsin:

• Adobe Flash Player'ı Güncelle: Bu hata genellikle Adobe Flash Player'ın eski olması nedeniyle oluşur. Flash Player'ı en son sürüme güncelle.
    • Dönüşüm Yollarını Kontrol Et: "Belirtilen dönüşüm yollarının geçerli olduğundan emin olun" mesajı, oyunun dönüşüm dosyalarını bulamadığını gösterir. Oyunun kurulu olduğu dizindeki "kitserver" klasöründeki dönüşüm yollarını kontrol et ve bunların geçerli olduğundan emin ol.
    • Oyunu Yeniden Yükle: Yukarıdaki adımları denedikten sonra sorun devam ediyorsa, PES 13'ü yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Bu, bozuk dosyaları onarmaya ve hatayı gidermeye yardımcı olabilir.
    • Antivirüs Yazılımını Devre Dışı Bırak: Bazı durumlarda, antivirüs yazılımı oyunun dönüşüm dosyalarını karantinaya alabilir. Geçici olarak antivirüs yazılımını devre dışı bırakmayı ve oyunu tekrar çalıştırmayı dene.

Bu adımları izledikten sonra, "Dönüşümleri Uygulama Hatası" artık oluşmamalıdır. Sorun devam ediyorsa, geliştiriciyle iletişime geçebilir veya çevrimiçi forumlarda yardım arayabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Galiba işletim sisteminiz Windows 7 64 Bit.Bu hata bu işletim sistemlerinde genellikle görülüyor.Oyunun hatasız olduğunu ve dosya çıkartma işleminin eksiksiz yapıldığını var sayıyorum;bence Windows 7'yi cd'si ile onarın.Diğer oyunlarda böyle bir şey oldu mu ?
  • http://support.microsoft.com/mats/program_install_and_uninstall/tr

Windows'un bu konuyla ilgili çözüm önerisi.Kesinlikle deneyin ve pc'yi yeniden başlatıp setup yapmaya çalışın.Zarar gelmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC_Earth

Galiba işletim sisteminiz Windows 7 64 Bit.Bu hata bu işletim sistemlerinde genellikle görülüyor.Oyunun hatasız olduğunu ve dosya çıkartma işleminin eksiksiz yapıldığını var sayıyorum;bence Windows 7'yi cd'si ile onarın.Diğer oyunlarda böyle bir şey oldu mu ?

Hayır.İşletim sistemim 32 bit .Ve hiç bir oyunda bu hatayı almamıştım.İlk kez karşıma çıktı.
  • Sağolun deneyeceğim.
  • Windows linkini deneyin pc'yi yeniden başlatın ve buraya geri dönün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PC_Earth

Windows linkini deneyin pc'yi yeniden başlatın ve buraya geri dönün.

Şuan deniyorum
  • işte şuanki hali

• çok teşekkür ederim sorunum düzeltildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertem42

çok teşekkür ederim sorunum düzeltildi.

Sorun değil .
  • ertem42 E kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Bunu Nasıl Yaptın Ne Gerek Herşeyi Açık Açık Net Net Söylermisin teşekkürler
  • arkadaşlar en kolay yol bir tane uninstaller kurup onunla pes in
    kalıntılarını silin ben iobit uninstalerle yaptım
  • ARKADAŞLAR WİNDOWS DA NEYE BASTINIZ SÖYLERMİSİNİZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.