arkadaşlar iki yıldır pes 13 master lig oyunuyorum. 2050 yıllara kadar geldim ama şimdiye kadar maçlarımın hiç birinde takımın 5 golden fazla gol atamadı . Diğer maçlarda da bir takım 5 den fazla gol atamıyor. Benim oyunda mı sorun var öğrenmek istiyorum .Yardımlarınızı bekliyorum. skorlardan örnek vereyim 5-0 , 5-1 , 5-2, 5-4 gibi skorlar oluyor onun dışında , 6-0 gibi skor hiç görmedim
Kardeş eğer sen oynuyor isen 5 golden fazlasını atabilirsin ama sen oynamıyorsan 5 golden fazla atan takım yok takımın gücü full 99 olsun karşı takımda pesin en kötü takımı olsun gene atamazlar pes bence karşı takımı çok ezdirmek istemiyor :D hele dünkü brezilya almanya maçının sonucu gördükten sonra hiö atamazsın yhani normal sen oynasan bile atamassın adamlar fazla gole karşı aga
aga fazla gole karşıda ,gerçekleri yansıtmak zorunda .Verdiğin örnekte 7-1 maç gibi maçlar görmek istiyorum.oyunda para basıyorum en iyi kadroyu kuruyorum adamlar 5 'den sonra yok bu da insanın canını sıkıyor oyundan soğutuyor.En azında bir güncelleme ile düzeltilebilirdi.