Şimdi Ara

Pes 13 Online oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
56.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pes 13 ü torrent indirdim sonra deamon tools la kurdum 2. sezonu bitirdim 3. sezona geldim futbol yaşamında efsane olunda menajerim sürekli online oynayarak daha faydalı nesneler elde edebilirsin diyor neyse online girim dedim pes sürümü güncel değil diyor güncelleme indirdi felan ama hala güncel değil diyor ne yapabilirm ? yardımlarınızı bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

PES 2013 Online Oynama Kılavuzu

Giriş: PES 2013, çok oyunculu moduyla futbol severleri bir araya getiren heyecan verici bir oyun deneyimi sunmaktadır. Bu kılavuz, PES 2013'te çevrimiçi olarak nasıl oynayabileceğinizi adım adım açıklayacaktır.

Adımlar: 1. Bağlantınızı Kontrol Edin: Çevrimiçi oynamadan önce sabit ve yüksek hızlı bir internet bağlantınızın olduğundan emin olun. 2. Oyunu Başlatın: PES 2013'ü başlatın ve "Online" menüsüne gidin. 3. Hesap Oluşturun: Henüz bir çevrimiçi hesabınız yoksa, "Hesap Oluştur" seçeneğini seçerek bir hesap oluşturun. 4. Oturum Açın: Var olan bir hesabınız varsa, kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek oturum açın. 5. Bir Maç Bulun: "Maç Ara" seçeneğine tıklayın ve oyun modunu, oyuncuların sayısını ve tercih ettiğiniz diğer ayarları seçin. 6. Rakip Seçin: Size uygun bir rakip bulunduğunda, "Maça Katıl" seçeneğine tıklayarak oyuna katılın.

Alternatif Oynama Yolları:

• Arkadaşlarla Oynama: "Arkadaş Odası" seçeneğini seçerek arkadaşlarınızla özel bir maç oluşturabilirsiniz.
    • Çok Oyunculu Modlar: PES 2013, Co-op Modu, Başlık Karşılaşması ve Turnuvalar gibi çeşitli çok oyunculu modlar sunmaktadır.

İpuçları:

• Hızlı Bağlantı Kullanın: En iyi çevrimiçi oyun deneyimi için fiber optik veya kablolu bir bağlantı kullanın.
    • Ping'inize Dikkat Edin: Rakibinizle aranızdaki ping süresi ne kadar düşük olursa, oyun o kadar akıcı olur.
    • Takımınızı Akıllıca Seçin: Her takımın kendine özgü güçlü ve zayıf yönleri vardır. Rakibinize göre en uygun takımı seçin.

PES 2013'te çevrimiçi oyun oynamak, dünyanın her yerinden oyuncularla bağlantı kurmanın ve rekabet etmenin heyecan verici bir yoludur. Bu kılavuzdaki adımları izleyerek kolayca çevrimiçi oyunculara katılabilir ve futbol becerilerinizi sergileyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Korsan oyunla online oynayamazsın.
  • oynayanlar var bende onu soruyorum
  • evet bende merak ediyorum öğrenemedim bir türlü
  • Korsanın üstüne key alıp oynuyorlar 35 40 tl arası bir mebla . Yok öyle direk oynamak
  • nasıl yok kardeşim ya adamlar 1 kuruş ödemeden oynuyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustix28

nasıl yok kardeşim ya adamlar 1 kuruş ödemeden oynuyorlar

Kardeş orjinal olmadan online oynayamazsın, sorunun ne?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC de TEKKEN 5 Oynamak İsteyenler
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sorun bende değilki ben sadece öğrenmen istiyorum neyse sanırım yardımcı olamayacaksınız.
  • öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar bir şey sorucam pes 13 ana menüsü olsun başka yerlerde olsun hep ronaldonun resimleri veya videoları var bunları değiştirebiliyormuyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalcin396

öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar bir şey sorucam pes 13 ana menüsü olsun başka yerlerde olsun hep ronaldonun resimleri veya videoları var bunları değiştirebiliyormuyuz

kardeş sen turkcespiker.com'a git orda var yapabiliyorsun ordan.
  • arkadaşlar bende 2013 ü online oynamak istiyorum ve korsan cd ile bunun olmayacağının bilincindeyim . şuan oyunu torrentten indiriyorum ve gittigidiyor'dan satın alacağım cd key ile oyunu kuracağım . dikkat etmem gereken birşey var mı başka gözden kaçmaması gereken birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: didier zokora

arkadaşlar bende 2013 ü online oynamak istiyorum ve korsan cd ile bunun olmayacağının bilincindeyim . şuan oyunu torrentten indiriyorum ve gittigidiyor'dan satın alacağım cd key ile oyunu kuracağım . dikkat etmem gereken birşey var mı başka gözden kaçmaması gereken birşey

Yerinde olsam 60tlye indirimli satıyorlardı indirimle al en azından oyunu orjinal aldığın için cd keyde sorun oldumu yada oyunda ilgileniyorlar, ama cdkeyde
  • gittigidiyorda 50 tlye şifre alcağınıza 80tlye orjinal alın.sonra 50tl nıze yazık olmasın
  • beyler youtube a yazdığınızda çok yapan var linkler türkiyeye göre değil eğer bulan olursa yollayabilir mi lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuzeyTekinoğlu25

quote:

Orijinalden alıntı: yalcin396

öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar bir şey sorucam pes 13 ana menüsü olsun başka yerlerde olsun hep ronaldonun resimleri veya videoları var bunları değiştirebiliyormuyuz

kardeş sen turkcespiker.com'a git orda var yapabiliyorsun ordan.

tamam saol
  • kardesler benim oyun orjinal ama ben kayıt kodu nerde bulamadım cvp bekliyorum cvp alırsam çok sevinirim
  • crack yapılıo
  • AthenaPB kullanıcısına yanıt
    bedeva online oynamak ısteyen varsa cevap atsın
    yardımcı olalyım
  • AthenaPB kullanıcısına yanıt
    online oynayabilir orjinal olmasına gerek yok kardes.ben oynuyorum orjınalde degıl crack li
  • nasıl oynanılıyor hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.