Şimdi Ara

PES 13 TAKTİK LAZIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşla oynuyoruz adam man blue yi yani city i alıyor. hiç top oynamasına gerek yok. bir uzun top atıyor agüero zaten atıyor. bütün goller böyle. bıktım arkadaş.

ayrıca defansım da çok kötü oluyor. sürekli adam kaçırıyorlar. maçları ödetmesine yaptığımız için zarar büyük oluyor var mı bana takım ve taktik tavsiyesi verecek olan

sağlam defans ve kalabalık orta saha lazım

• bende çigiye inip ortadaki adama pas vermek suretiyle bos kaleye yedigim gollerden cok muzdaripim varsa bilen birisi nasıl önlem alacagımı söylerse cok makbule gecer
  • Juventus önerim.Ben iyi oynuyorum Juventus ile.

Buffon KL
    Lucio STP
    Chiellini STP
    Lichtsteiner SĞB
    Ziegler SLB
    Pirlo DOS
    Marchisio GÖ
    Krasic SĞK
    Pepe SLK
    Giovinco GF
    Vucinic SF

Sistem ; 4-4-2

Taktik ; Hızlı Kontratak / Ofsayt Tuzağı Açık - Ofansif Stil

DEFANS ÇOK GÜÇLÜ.KALECİ ZATEN EN İYİ KALECİ.GERİSİ SANA KALMIŞ.FORVET BİRAZ ZAYIF AMA İDARE EDER.ORTA SAHAYA DİYECEK YOK :D
    EĞER OYNADIĞIN YERDE MELO VARSA MARCHİSİO'NUN YERİNE AL.SANA İNŞALLAH YARDIMCI OLURUM :) BOL ŞANS !
  • Sana tavsiyem Chelsea alman yönünde çünkü bu uzun pas illetini vereceğim taktikle engellemiş oluyorsun..

CECH

A.COLE (SLB) - IVANOVIC (STO) - TERRY (LBR) - D.LUIZ (STO) - AZPILICUETA (SĞB)

HAZARD (SLK) - LAMPARD (GÖ) - MATA (SĞK)

TORRES(SF) - DEMBA BA (SF)

TAKTİK: TOPLU HÜCUM

ÖNERİ: BEKLER ORTA SAHA ÇİZGİSİNİN ÇOK AZ GERİSİNDE OLSUN STOPERLER CEZA SAHASI İÇİNDE OLSUN VE İKİSİNİN ARASINDA TERRY LİBERO OYNASIN (değeri düşüyor ama önemli değil) . LAMPARD TAM ORTADA OLSUN VE FORVETLER EN UÇTA OLSUN ...

• quote:

Orijinalden alıntı: uzmanpesci

Sana tavsiyem Chelsea alman yönünde çünkü bu uzun pas illetini vereceğim taktikle engellemiş oluyorsun..

CECH

A.COLE (SLB) - IVANOVIC (STO) - TERRY (LBR) - D.LUIZ (STO) - AZPILICUETA (SĞB)

HAZARD (SLK) - LAMPARD (GÖ) - MATA (SĞK)

TORRES(SF) - DEMBA BA (SF)

TAKTİK: TOPLU HÜCUM

ÖNERİ: BEKLER ORTA SAHA ÇİZGİSİNİN ÇOK AZ GERİSİNDE OLSUN STOPERLER CEZA SAHASI İÇİNDE OLSUN VE İKİSİNİN ARASINDA TERRY LİBERO OYNASIN (değeri düşüyor ama önemli değil) . LAMPARD TAM ORTADA OLSUN VE FORVETLER EN UÇTA OLSUN ...

Eyvallah deneyecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aston villa porto roma bunların hücumları süper çok iyidd dsfans yapıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PES 6 mı PES 13 mü?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.