arkadaşlar pes 2009 da yeğenimle oynuyorum . ben barcelona arsenal gibi takımları alıyorum. yeğenimse hep chelsea ile oynuyor. ve her korner de ön direğe ya da tam göbeğe kornerden orta açıp gol atıyor. bu biraz saçma olmuş . yani öndireğe sabit adam dikmek mümkün olsa neyse diyecem. böyle her kornerden gol yeyince zaten insanın oynayası kalmıyor. bu birtek bendemi sorun yoksa herkesde varmı aynı şekilde gol yeme problemi..ve de bunun kalıcı bir çözümü varmı. birde adam ceza sahasına girdimi istemim dışında kendi futbolcum kayıyor ve penaltı yapıyor . kırmızı kart da cabası.. off bu pes 2009 beni çok daralttı..
o dedigin corner olayına çözüm şu : defanstan bir oyuncuyu secili halde altı pas çizgisi denilen yere yakın biryere getrmen ve orta gelince uzaklastırmak.Yada yegeninin orta acacagı yer az cok belli oluyodur ekrandan oraya cekersin adamı yine uzaklastırırsn.Bu adamların istem dısı kayması benmde cok canımı yaktı ama yapıcak bişey yok yapay zeka olayı sanırm
quote:
Orijinalden alıntı: B4hr1
o dedigin corner olayına çözüm şu : defanstan bir oyuncuyu secili halde altı pas çizgisi denilen yere yakın biryere getrmen ve orta gelince uzaklastırmak.Yada yegeninin orta acacagı yer az cok belli oluyodur ekrandan oraya cekersin adamı yine uzaklastırırsn.Bu adamların istem dısı kayması benmde cok canımı yaktı ama yapıcak bişey yok yapay zeka olayı sanırm
evet bunu yapıyorum ama her seferinde adamı oraya getirmek zorundamıyım. bunu kalıcı bi şekilde bi adamı oraya koyarak çözebileceğim bi yol yokmu. bide adam getirsem bile yapışık ikizler kadar yakın olsada yine rakip oyuncu kafa vuruyor. kornerlerde adam dizilişlerini yapamıyormuyuz. bu pes 6 da yoktu. pes 9 da korner olayı çok ama çok saçma olmuş. her 3 kornerden ikisi gol oluyor. neredeyse penaltı gibi....
evet bende de var öyle bi sorun hep kornerden gol atıyorum acaba ben senin yeğeninmiyim
Ben de kornerden çok gol yiyiorum ama Interde oynarken Vieira'yı altıpasın olduğu bölgeye getirince gol yemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BurcaYH
evet bende de var öyle bi sorun hep kornerden gol atıyorum acaba ben senin yeğeninmiyim
bunun olma olasılığı messinin benim yeğenim olma olasılığı kadar düşük...( milyarda bir gibi bişey olsa gerek )
oyuncu farketmez cok cok kisa olmasin yeter.
korner atildigi anda L1 yada Q yani oyuncu secme tusuna basip hemen oyuncunu on direge gotureceksin. kornerden gol yemedigim gibi cok da fazla gol attim.
Orijinalden alıntı: musssa
bide adam getirsem bile yapışık ikizler kadar yakın olsada yine rakip oyuncu kafa vuruyor.
defans oyuncun rakip oyuncunun yanında değil önünde olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: uAslAnkara
korner atildigi anda L1 yada Q yani oyuncu secme tusuna basip hemen oyuncunu on direge gotureceksin. kornerden gol yemedigim gibi cok da fazla gol attim.
Aynen
quote:
Orijinalden alıntı: EvilForce
quote:
Aynen
EVET ... HERHALDE EN MANTIKLISI BU. BİRDE BARCELONA İLE OYNARKEN EN İYİ TAKTİK NEDİR. RAKİP CHELSEA ..
1 oyuncuyu korner kullanmadan önm direğe götürmen lazım kısa yada uzun fark etmio direk müdehale etme şansı oluo
quote:
Orijinalden alıntı: musssa
quote:
Orijinalden alıntı: EvilForce
quote:
Aynen
EVET ... HERHALDE EN MANTIKLISI BU. BİRDE BARCELONA İLE OYNARKEN EN İYİ TAKTİK NEDİR. RAKİP CHELSEA ..
Ya Chelsea yi ben messiyle yeniyorum diyebilirm . Daha doğrusu Messi - Eto ikilisyle . messiyi biraz daha ortaya çekiyorum orda etoyla messiyi kimse tutamıyor gerçekten bu benim oyun içi taktiğim fakat böyle kornerden atma filan öyle taktiklerim yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme