Şimdi Ara

PES 2008 ƒαѕт ¢υρ_10 (Şampiyon Cato) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
4.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXIST

alırmısınız benide.

niye olmasın
  • kayıt yapmak için hamachi nickini yazman gerekiyor ??
  • badda
  • riaz
  • Mr.St
  • Son 1 Kişi...

KAYIT YAPTIRANLAR LÜTFEN HAMACHİ AĞINA AKSİ TAKTİRDE YEDEK KAYITLAR DEVREYE GİRECEKTİR...

Ağ:ƒαѕт ¢υρ_10*
    Şifre:fast cup
  • eveett sonunccuda beeen

forza_eagle
  • takımım chelsea
  • quote:

Orjinalden alıntı: forza_eagle

takımım chelsea

Takım seçmek serbesttir... Lütfen Kuralları İyi Okuyalım!
  • 2 Kişi Kendi İstekleri Doğrultusunda Çıkarılmıştır...
  • Bende cuma akşamı saat 8.30 ile 11.00 arası işim var kusura kalmayın cumartesi diye kayıt yapdırmışdım. Eğer Daha erken veya daha geç saat 12 gibi olursa katilim bu saatlerde doluyumda.
  • Cuma Günü Gelen Gelsin...
  • Önemli bilgiler
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------
    PES 2008 Online Oynamak İçin Bunu İndirmeniz Yeterlidir. ==> Pes Online (Unlicenced Version)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
    PES 2008 Lag Olmadan (bağlantı sorunu) Oynamak İçin Port Açmalısınız! ==> Port Aç

port aca girom orjinal cd dio benimki orjinaldegil hamachiden oynuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat41gs

Önemli bilgiler
    PES 2008 Online Oynamak İçin Bunu İndirmeniz Yeterlidir. ==> Pes Online (Unlicenced Version)

PES 2008 Lag Olmadan (bağlantı sorunu) Oynamak İçin Port Açmalısınız! ==> Port Aç

port aca girom orjinal cd dio benimki orjinaldegil hamachiden oynuyorum

bizimkide orginal değil zaten... o senin modeminle alakalı bişey olmalı pm den bana sorununu tam olaral gönder yardımcı oluruom....

• Arkadaşlar Port açınca bu lag olayı kalkıyor mu ortadan.
    Şu anda oynuyoruz fakat sürekli lag var.
    Port açınca kesilecek mi
  • ya ben sey diom oryaa yazmissin port ac die ben girdim orda orjinal oyun filan dio onu diom
    port acinca lag kalmiormu hem de port ne demek
    benim modem de us robotics
  • bu ağ adı sürekli değişiyormu ben sadece fastcup lu olanı ekledım.
  • şimdiye kadar bir kere değişti...
    eski ağda sorun vardı.

gelmeyenler turnuvadan çıkarılacaktır...

Ağ:ƒαѕт ¢υρ_10*
    Şifre:fast cup
  • ben her şeyi kurdum demin bi arkadaş ile demek için oyuna giricektim testing connette kadı sonra 1.2 yamasını kurdum tabi o arada arkadaş çıktı oynıyamadık ben kedın demedım testing connetting ekranı geçiyor şifre soran ekrana geliyor 123 yaptım login dedim login olmuyor heraldi pesmagazine programı açık değil diye olabilir :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.