Chelsea 3-2 Valencia Tr_Tracy_ (Chelsea) Tur Atlar.
fransa 1-3 brezilya
N.Castle United 2-3 Arsenal
milan 2-1roma
(sf1905) galatasaray 1-0 inter (salouda)
sf1905 tur atlar
(halim)ROMA 0 - (pes2008 hrk123)ARJANTIN 4
ROMA 0 -ARJANTIN 4
beyler arsenal brezilya maçı 7-3 brezilyanın üstünlüğüyle devam ederken arsenla oyunu kapadı ve farkı bi nevi önlemek istedi :)) çok lag olduğundan beni hükmen yenik sayılıyomuşum.. sanki aynı şartlarda oynamıyoz ben de kaymak gibi oynanıyo....
- Amaç Eğlenmektir!Arkadaşlıklar kurup kaynaşmaktır. - Yenen kişiyi tebrik etmek prensibimizdir!!! ********BAŞARILAR********
bunu siz mi yazdnıız gerçekten....?? benim bağlantıda sorun varsa kardeş senle oynanmıyo dersiniz oynamam çok merkalı değiliz... ama ağdan atmak falan ne onu anlamadım.. bu kadaqr hazımsızmısınız??
quote:
Orjinalden alıntı: apostasy
beyler arsenal brezilya maçı 7-3 brezilyanın üstünlüğüyle devam ederken arsenla oyunu kapadı ve farkı bi nevi önlemek istedi :)) çok lag olduğundan beni hükmen yenik sayılıyomuşum.. sanki aynı şartlarda oynamıyoz ben de kaymak gibi oynanıyo....
senle oyun yapanlar anlar derdimi!
sor o zaman raiz e benle nasıl oynanıyomuş v3nom a da sor
quote:
Orjinalden alıntı: Dr.Watson
quote:
ben anlıyorum seni, ben de lagdan yenildim adama da ses çıkarmadım, adama şut çekiyorum bi bakmışım benim kalemde pozisyon olmuş gol yemişim:D
quote:
Orjinalden alıntı: ZaLeX
quote:
quote:
ben anlıyorum seni, ben de lagdan yenildim adama da ses çıkarmadım, adama şut çekiyorum bi bakmışım benim kalemde pozisyon olmuş gol yemişim:D
al işte herşey ortada. senle maç yapanlar öle demio apo efendi!
quote:
Orjinalden alıntı: ZaLeX
quote:
quote:
arkadaşım sonuçta iki tarafa da lag oluyo.. ama arkadaş mızmız çocuk gibi top benim maç bitti tribine girdi.. bulunduğu yerde açık büfe falan varsa bi soda alsın rahatlar...
yani sizin dediğiniz şu çamurlu sahada top ynadık o yüzden kaybettik.. sanki rakibiniz pırıl pırıl çimde oynuyo bunu hiç düşünmüyosunuz... şans işte laglarla başetmek te bi marifet sonuçta.. kaldıki bu kadar niye sorun yapıyosunuz bnei yennce ne kazanacaktınoz ki?? bu kadar zorunuza gitmiş galibiyetim...
Chelsea 2-0 Galatasaray Chelsea Finalde
herkes okusun lüften b konusma kayıtları
[23:01:32] << zalex [23:01:36] << ordamısın? [23:01:40] >> evet [23:01:48] << sana soruyorum [23:01:59] >> ne soruyorsun [23:02:17] << apotasy ile mac yaptın demi [23:02:20] >> evet [23:02:24] >> foruma yazdım cevap [23:02:26] >> okuyabilirsin [23:02:28] << yorumun ne [23:02:44] << sence o adammı? [23:02:48] >> "ben anlıyorum seni, ben de lagdan yenildim adama da ses çıkarmadım, adama şut çekiyorum bi bakmışım benim kalemde pozisyon olmuş gol yemişim:D "
[23:02:52] << okudoum [23:03:04] << onla oynadığından zevk aldın mı [23:03:08] >> yok bea [23:03:10] << lag için? [23:03:14] << yaa [23:03:23] >> yok işte ben dicektim aslında lag var diye [23:03:25] << adam resmen hile yapıo [23:03:32] >> sonra şimdi huzursuzluk çıkarmıyım diye [23:03:32] << aynı sey benim basıma geldi [23:03:33] >> birşey demedim [23:03:37] << de [23:03:39] << kardes [23:03:47] << suskun kalma [23:03:49] << konuş [23:04:03] >> yazdım işte foruma uzatmanın alemi yok, oyun abi bu sonuçta [23:04:05] << sen deseydin benim macımdada cıngar cıkarmmıcaktı [23:04:21] << bida fasf cup un konusma penceresine yazda [23:04:31] << herkes görsün onun rezilliğini [23:04:49] >> ya ben o pencereye yazamıyorum [23:04:51] >> neden ki? [23:04:56] << haa [23:05:01] << sen permium deilsin [23:05:12] << premium olunca yazılıo [23:05:19] >> satın almak lazım yani [23:05:27] << öle gibi bişey [23:05:28] >> sen benim yazdıklarımı kopyalarsın oraya [23:05:30] >> olur biyer [23:05:34] << ok [23:05:39] << sen son sözünü yaz [23:05:44] << hemen yazayım [23:06:05] >> ben dıÜü [23:06:07] >> ups [23:06:59] >> ben de apostasy ile maç yaptım ve lagden dolayı hiç bir zevk almadım, kendisine de bu durumu ilettim, o da attığı golleri nasıl attığının farkında olmadığını söyledi. sonuç olarak efsane ye katılıyorum turnuvadan elenmesi gerekiyor. [23:07:19] << ok [23:07:20] << saol
quote:
yani sizin dediğiniz şu çamurlu sahada top ynadık o yüzden kaybettik.. sanki rakibiniz pırıl pırıl çimde oynuyo bunu hiç düşünmüyosunuz... şans işte laglarla başetmek te bi marifet sonuçta.. kaldıki bu kadar niye sorun yapıyosunuz bnei yennce ne kazanacaktınoz ki?? bu kadar zorunuza gitmiş galibiyetim...
bana saldırmazsan sevinirim, sonuçta ben herhangi birşey söylemedim sana, yenildim dedim o kadar.
iykide bişey dememişsin.. ben senle maçımdan sonra dedim ztaten çok lag vardı bişey anlmadım golleri bile pek bilinçli atamadım diye... yani ben çıkıp demedimki naıl yendim seni diye.. sen de öyle oynadın ben de .. ama sen çıkıp diyosun ki evet elenmeli o diye... hamachideki nicklerde bazıları bana mavi bazıları yeşil gözüküyo.. bana yşil gözükenler beni yeşil görüyo ama bana mavi gözükenlerse beni mavi görüyo... yeşillerle oynadığım zaman sıfır lagla oynuyom mavilerle ise laglı.. bunun benle ne alaklası var bilmiyorum da.. bilen varsa söylesin düzeltiyim.. ama siz çıkıp diyosunuz ki adam hile yapıyo resmen...
quote:
iykide bişey dememişsin.. ben senle maçımdan sonra dedim ztaten çok lag vardı bişey anlmadım golleri bile pek bilinçli atamadım diye... yani ben çıkıp demedimki naıl yendim seni diye.. sen de öyle oynadın ben de .. ama sen çıkıp diyosun ki evet elenmeli o diye... hamachideki nicklerde bazıları bana mavi bazıları yeşil gözüküyo.. bana yşil gözükenler beni yeşil görüyo ama bana mavi gözükenlerse beni mavi görüyo... yeşillerle oynadığım zaman sıfır lagla oynuyom mavilerle ise laglı.. bunun benle ne alaklası var bilmiyorum da.. bilen varsa söylesin düzeltiyim.. ama siz çıkıp diyosunuz ki adam hile yapıyo resmen...
sana 100 kere dedim sende mavi yanıo diye onca pcne ve hamachine res attın hala değişmedi.artık ttnete kalmış bişey. ama sen deseydin böle oynamaktan bende zevk almıom diye..