iyide kardes ben sampıyon olmadımkı adilogulları oldu...efsane kardes sen yanlıslık yaptın sanırım....
PES 2008 ƒαѕт ¢υρ_6 (ŞAMPİYON ADİLOĞULLARI)
ŞAMPİYON SF1905 DEĞİL KENDİ YAZMIŞ ŞAMPİYON ADİLOĞULLARI ADMİN HEMEN DÜZELTİRSEN SEVİNİRİM UZATMALARDA GEÇTİM TURU
quote:
Orjinalden alıntı: Dr.Watson
13 Mayıs 2008 20:00 ,.-~*'*·~-.¸-TURNUVA KURALLARI -,.-~*'¨¯¨
- 1-2 saat online olabilen katılsın lütfen! - Turnuva 16 kişiliktir. - Maçlar rovanslı değildir. - Aynı takımı seçmek serbesttir. - Quality Medium olarak ayarlanacak. - Hamachi ağına girmeyenler katılamaz. - Turnuvaya kayıt olan ilk 16 kişi katılabilecek. - Ülke takımlarınıda seçmek serbesttir. - Kayıtlar biter bitmez başlıcaktır...(muhtemel başlama saati 20:00) - Maç ayarlarını değiştirmek yasaktır, olduğu gibi oynayın. - Bağlantısında herhangi bir sorun olmamalıdır. - Turnuvanın bir günde bitmesi esas alınmıştır. - Amaç Eğlenmektir!Arkadaşlıklar kurup kaynaşmaktır. - Yenen kişiyi tebrik etmek prensibimizdir!!! - Kurallara Uymayanlar Hükmen Elenir. ********BAŞARILAR********
İYİ OLAN KAZANSIN!!!!!
Kayıt Şekli;
Hamachi nick: Takım:
Ağ:ƒαѕт ¢υρ_6 Şifre:123
/>
KATILANLAR
MANAGER ==> TEAM Behlül ==> Brazil (Son Şampiyon) muratpeduk ==> Barcelona OsMaN ==> Barcelona mehmetoz38 ==> Inter r4p1d3 ==> Inter azahelsfortress ==> Brazil D€L!C€ ==> Barcelona sadoby ==> Inter sf1905 ==> Milan riaz ==> Inter devil_king ==> Milan BLacKEaGL3 ==> Brazil Tr_Tracy ==> Greece b:ys43 ==> Chelsea tncyts ==> Chelsea adiloğulları ==> Brazil
ŞAMPİYON ADİLOĞULLARI
yanlışlık olmus kusura bakmayın.. düzelttim
TEBRİKLER ADİLOĞULLARI
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme