arkadasım sen tunuva falan duzenleme 2 saat oldu foruma yazalı giremiyoz die ne bi cvp var ne bisi anlamadım dunde yaptın turnuva iptal oldu buda oyle olacak bu gidişle adam gibi ilgilen sununla yapıyorsan bişe beni eslemissin biriyle adam online bile degil benide agdan atmıssın giremiyom aga nasıl iş bu anlamadım valla...pm bile attım yine cvp vbermedin arkadasım hayretsin yani...
muratpeduk finalde xntss yi 3-2 yenerek şampiyon oldu
quote:
Orjinalden alıntı: muratpeduk
muratpeduk finalde xntss yi 3-2 yenerek şampiyon oldu
baba ben kimseyle mac yapmadan sen nasıl sampiyon oluyorsun acaba bak bakalım listeye beni varmıyım vede bana ait bi skor varmı...
gelmessen tam saatinde hic bir mac yapamssin tabi enkazveb sende agdaydin sora ciktin gittin sora beni attin dion ben seni atsam bende gozukmessin ama varsin online degilsadece
baba modeme reset attım sonra bi baktım ag yok tkrr ekledim bu sefer eklkedi ama online olmadı ag bi turlu yapamadım bu arada bana esleştirdigin key-ti de yoktu ortalıkta ben olsam da nasıl mac yapacaktımki...
o da senin durumun daymis hamachlerinizde osrun vardir benle alaksiz bisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme