Şimdi Ara

PES 2008 OYNAYABİLMEK İÇİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: madmaxibo

quote:

Orjinalden alıntı: DoMinicSS

quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

agp almada ark. ne alıyosan al

kardeşim iyide adamın sistemi agp bide yeni sistemmi toplicak

sistemi AGP mi ?
    Adam Geforce fx 5700 LE demiş....

Bu AGP mi

agp olması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unrealhead -- 17 Nisan 2008; 22:08:55 >

• Evet .sistemim agp .O nedenle tercihler sınırlı kalıyor.Bir müddet daha idare edelim dedik.Şöyle hesaplı sıfır kart da olabilir.Benim anlamadığım bir nokta var.512 mb lik kartlar var agp olan.256 lıklarla arada performans farkı yok mu?Tavsiye edilenler genellikle256 lık o nedenle souyorum.Belki de ekonomik olması için söylenmiş de olabilir tabi.Almışken en az 1 yıl falan idare etsin diyorum.
  • Pardon ben sistemin agp olduğunu unutmuşum.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=204&productid=bd50378
    http://www.teknofiyat.com/?search=2600+agp&altlimit=&ustlimit=

En azından 350 watt fsp güç kaynağı lazım yanlız. 35 dolar civarı olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 18 Nisan 2008; 1:01:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ufuktan

Evet .sistemim agp .O nedenle tercihler sınırlı kalıyor.Bir müddet daha idare edelim dedik.Şöyle hesaplı sıfır kart da olabilir.Benim anlamadığım bir nokta var.512 mb lik kartlar var agp olan.256 lıklarla arada performans farkı yok mu?Tavsiye edilenler genellikle256 lık o nedenle souyorum.Belki de ekonomik olması için söylenmiş de olabilir tabi.Almışken en az 1 yıl falan idare etsin diyorum.

kartların performansları kaç mb olduğuna göre değişmiyor...
    256 mb son model kart var.. 1gb bi önceki seri kartı ona katlar...

boyut daha çok büyük ekranlar için önemli oluyor sanırım...30 inc lcd ekran kullanıyorsan 1gb alırsın...17 inc için çok farketmiyor..

normalde 256 mb olan modeller yeter.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: skksgk

"shader 3.0 destekleyen, 256mb belleği olan" en ucuz agp ekran kartını seçebilirsin..
    en pahalı ihtimal olarak 256mb 2600xt alabilirsin.üstelik muhtemelen pes 2009 u da yüksek ayarlarda oynarsın. ama dediğim özelliklerde daha ucuz bi kart da bulabilirsin..

en güzeli ise ikinci el 2600xt olur

ÖNEMLİ NOT: istediğin kartı al, istediğin kadar oyna oyunu.. yine de beni yenemezsin

Teşekkürler.... ama ben de çok iyi oynarım bu oyunu.Kapışırız belki birgün

sen de herkes gibi iddialısın, ama henüz benle oynamadın:)
    bu konuda uzlaşamayız senle.. ama en büyük fener; bu konuda uzlaşmışız bile

• 8500 gt ddr3 almanı tavsıye ederım kendımde kullanıorum 75 dolar cıwarı pesıde canawar gıbı full grafıklerle oynuorum bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: pegasus arda

ne alırsan al yine çalıştırır futbol oyunları neredeyse hiç yük bindirmiyor 10 tane oyun yapıyolar hepsi aynı döküntü grafik motorundan çıkıyor bir önceki oyundan farkı yok

pes 2008 farkLı bi oyun standart futboL oyunLarından deiL standart derken fifa 2008 den bahsediyorum haha
  • PES 2008 oynayan arkadaşlara bir sorum olacak dolaylı olarak bağlantı olduğu için ;

Bütün ayarlar en yüksek iken, 1680x1050 çözünürlükte demosunu denedim. Arada bir dalgalanma oluyor ekranda. Genel bir problem olmadığını biliyorum. Çünkü diğer uygulamalarda, oyunlarda hiçbir böyle sorun yaşamıyorum. Acaba bu sorun grafik ayarlarından mı yoksa LCD monitorun gafletinden midir ? Böyle bir sorun yaşayan var mı ?
  • ayarLardan vysn(böLe bişiy) aç daLgaLanma kaLmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rude. -- 18 Nisan 2008; 19:25:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: churl

ayarLardan vysn(böLe bişiy) aç daLgaLanma kaLmaz

"wait vysn" diye bir seçenek varmış dediğiniz gibi. sorun ortadan kalktı. teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

"shader 3.0 destekleyen, 256mb belleği olan" en ucuz agp ekran kartını seçebilirsin..
    en pahalı ihtimal olarak 256mb 2600xt alabilirsin.üstelik muhtemelen pes 2009 u da yüksek ayarlarda oynarsın. ama dediğim özelliklerde daha ucuz bi kart da bulabilirsin..

en güzeli ise ikinci el 2600xt olur

ÖNEMLİ NOT: istediğin kartı al, istediğin kadar oyna oyunu.. yine de beni yenemezsin

Teşekkürler.... ama ben de çok iyi oynarım bu oyunu.Kapışırız belki birgün

sen de herkes gibi iddialısın, ama henüz benle oynamadın:)
    bu konuda uzlaşamayız senle.. ama en büyük fener; bu konuda uzlaşmışız bile

Anlaştığımız konu en güzeli zaten:) Ama yıllar önce bir fifa99 vardı.Herkesi az ağlatmamıştım. Pes2008 de nasıl olacak bakalım ben de merak ediyorum.Geçken çok futbol oynadım belirtmek isterim

• aman aman aman hd2600pro almada ne alırsan al kardeşim 2 hafdtadır ne çektiğimi bi ben birde Allah biliyor

2600 pro
  • Vallahi ben de bilmiyorum ne yapacağımı. ATI mi NVIDIA mı iyi oyunlarda daha iyi o bile net değil. Sizlerin tavsiyeleriyle az çok fikir oluştu sayılır.Deneme şansım olsa sorun değil.Teşekkürler...
  • quote:

Anlaştığımız konu en güzeli zaten:) Ama yıllar önce bir fifa99 vardı.Herkesi az ağlatmamıştım. Pes2008 de nasıl olacak bakalım ben de merak ediyorum.Geçken çok futbol oynadım belirtmek isterim

:) bu oyunda parmaklar ve kafa çalışır hocam..
    ha ama nintendo wii ile oynasak o zaman yenersin belki:)
    neyse, bu pes muhabbeti bitmez;)
    buarada genelde oyunlarda nvidia daha başarılı.
    ama sen ucuz, agp ve daha çok pes için bi kart istediginden ati 2600xt seçimi yerinde olur.
    kendine iyi bak;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skksgk -- 21 Nisan 2008; 4:53:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: weycell89

arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim

fx5200 ü olan bir arkadaşım var oynayabilir miyim diye soruyor?ne dersiniz?ben olmayacağını düşünüyorum

not:bende kendi çapımda iddalıyımdır

en düşük ayarda oynarsın ama tadı olmaz grafikler kötü oluyor asus 9550de orta seviye oynarsın
  • Şu an palit 7600gt 8x kullanıorum..
    Pes 2008 (1024-768 high),Cod4(1024*768 high),TDU(1024*768 high 2xaa) gibi oyunları akıcı bi şekilde oynatıor saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.