Bildirim
PES 2009 HATA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
valla 2-3 haftadır pes 2009 oynuyorum, become a legend'dan başımı kaldırıp da maç yapmadım. -
Edit bölümünden at işte 2 dakikada
Bu arada Psp'de Become A Legend zevkli mi?
-
quote:
Orjinalden alıntı: head
rezalet -
quote:
Orjinalden alıntı: swat882
quote:
Orjinalden alıntı: head
rezalet
+1 pc de oynadıysan pspde oynama.pspde oynadıysan pc de oynama. -
psp de pes 2009 isoo yu attım. dosyayı calıstırınca oyun ekranı geliyor. starta basınca siyah ekranda takılıp kalıyor. 3,40 versiyon var.
cozumu bilen arkadaslar yadımcı olabilir mi? -
Arkadaşlar YARDIM!!! Pes 09'u yüklüyorum herşey tamam.crackte atıyorum ama kısayoldan tıklayınca oyunu açmıyor siyah bir ekran geliyor.Aynı oyunu Laptop a yukledık çalıştı.Masaüstü bilgisayarda neden çalışmıyor YARDIM -
quote:
Orjinalden alıntı: koj1r0.tK
Arkadaşlar YARDIM!!! Pes 09'u yüklüyorum herşey tamam.crackte atıyorum ama kısayoldan tıklayınca oyunu açmıyor siyah bir ekran geliyor.Aynı oyunu Laptop a yukledık çalıştı.Masaüstü bilgisayarda neden çalışmıyor YARDIM
Burası PC değil PSP bölümü.
(:
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X