Şimdi Ara

PES 2009 Klavye Problemi!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi oyundayken klavyeyle hem koşup hem de yukarıya ya da aşağıya gidemiyorum.Yani belirli kombinasyonlar çalışmıyor klavyede.Ancak joystick'le denediğimde hiçbir sorun kalmıyor.Bunun nasıl çözüleceğini bilen varsa yardım...

• Yok mu yardımcı olabilecek?
  • up
  • İleri doğru koşarken birden aşağıya doğru koşamaz tabi ama koşma tuşundan elini çekip aşağıya basarsan döner
  • Hayır onu demek istemedim.Normal ileri doğru koşarken çok hafif olsa bile aşağıya ya da yukarıya (çapraza) gidemiyor.Aynı şekilde top karşı tarafda olup koşarken adam değiştiremiyorum aynı adamla gitmek zorunda kalıyorum
  • Hocam hiçbir fikrim yok bu konuda.Oyun ripliyse yapabilir belki hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anvial -- 18 Temmuz 2009; 15:38:24 >
  • Acer laptoplar da vardı galiba buna benzer bir sorun..
  • klavyenin cache değerleri düşükse fazla tuşa basınca sorun çıkartıyor olabilir. klavye değiştirmen gerekebilir.
  • genelde bu tür sorunlar laptop kablosuz kalvye ve dandik kablolu klavyelerde olur beli başlı kaliteli kablolu klavye alırsan çapraz depar atarken pas atabilirsin mesela :D
  • Klavyeyle alakalı olacağını sanmıyorum.Çok fazla tuşa basmayı gerektiren oyunlarda denedim.Hiçbir sorun yok sadece pes'te.Klavyem kablolu bilgisayar masaüstü.Klavyeden dolayı sorun çıkaracağını düşünmüyorum
  • buna benzer bi sorun bende de var. diğer pcde koşarken c ile topu açabiliyorum bunda aynısını yapınca kasadan dııt die bi ses geliyo adam duruyo

edit: klavyem kablolu microsoft black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih81 -- 26 Temmuz 2009; 10:15:50 >
  • laptopumda ayni sorunu yasiyorum. sorunun tam aciklamasi 3 tusa ayni anda basilamiyor.

ornekler:
    asagi capraz giderken depar atamama
    capraz sut cekememe
    duz kosarken tek pas yapamama

gibi gibi gibi...

pes 2010da da ayni sorun var devam ediyor... iki ayri laptop ile denedim sorun ayni...

ikisi de sony vaio..

bunun yok mudur bir cozumu? illa gamepad ya da usb klavye mi almamiz gerekiyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.