Bildirim
PES 2009 online şifre varmı?
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Eger rastgele biriyle maç yapacaksan gerekmiyor program otomatik olarak sana bir rakip buluyor zaten.
Ama kendi arkdaşınla oynayacaksan şifre koyman iyi oluyor. Tabiki bu şifre biyerden satın alınan bişe degil sen veya arkadaşın belirliyor, o anlık geçici anten kunten bi şifre. Biz kolay olsun diye "a" yapıyoruz şifreyi ugraştırmasın bizi diye :)) -
Online mod gerçekten çok zevki oluyor.
Geçen gün İspanya'dan bir çocuğu dağıttım 89. dakikada dayanamadı çıktı oyundan.
(: -
donanimhaber de bykanca nın anlattıgı şekilde yaptım.. hamachi den hiçbir gruba katılamıyorum acaba nedendir?? kendim grup oluşturmaya calışıyorum o da olmuyor.. hamachi neden olmaz bi fikriniz var mı? tam sürüm olmadıgı için olabilir mi benim aklıma başka bişi gelmiyor..
yardımlarınızı bekliyorum.. -
Pes2009 da registration code istemiyormu arkadaşlar? Sanırım ilk çıktığında ben online oynamayı denemiş bu kod olmadığı için doğal olarak başarısız olmuştum diye hatırlıyorum. Siz kodsuz nasıl oynuyorsunuz?? -
arkadaslar ben online oynamak istiyom ama uyelik istiuor galba
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X