Şimdi Ara

PES 2009 - Şampiyonlar Ligini İftiharla Sunar (Video !) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu fifa - pes çekişmesinin kısır olduğunu anlamak için çokmu ileri bi zeka gerekiyor acaba? bütün forum bununla doldu. hangimize ne faydası var birinin daha kötü olması?sanki satışlardan kar alıyoruz da malı satmaya çalışıyoruz. ikiside süper olsa da hangisi oynayacağımızı bilemsek keşke. birileri fifa veya pesden biri kötü bir seri çıkarınca niye seviniyor anlamıyorum. eğer gerçekten futbol aşığıysanız ikisininde iyi olmasını ister,ikisinide mümkünse oynarsınız.

sanırım yaşımın getirdiği avantajla çıkmış bütün fifa ve pro evolution serilerini sindire sindire oynamış biriyim. fifaya başladığımda pc'de disket oyunuydu,kalecinin önünde durur gol atardık,sinir bozucu bir bugdı falan ama zevkliydi yinede.(94 yılından bahsediyorum). aynı yıl ISS (international superstar soccer) adlı winning eleven serisin öncüsü çıktı ve onu oynamaya başladım. gerçekten o kötü grafiklere rağmen bir futbol oyunun gerçekçiliğini yansıtan bir oyundu. 1 sene sonra ilk winning eleven çıktığında çok şaşırmıştım çünkü Fifa serisinden başka kimse futbol oyunu çıkaramaz gibi geliyordu ama Winning eleven J-league oynamasına doyulmaz bir oyundu. bundan sonra 2000 senesine kadar iki serininde birbirine yakın olduğunu gördüm ama oynanabilirlik ile Winning eleven hep 2 adım öndeydi. Fifa 99 dan sonra çıkan bütün fifalar çok kötüydü maalesef. ve bu arada Pro evolution serisi oldukça açtı arayı benim nazarımda. PES6 ile de gerek onlineda gerekse offlineda tavan yaptı bu seri. taaki 2008'e kadar. 2008 pro evolution için tam bir hayalkırıklığıdır. ilk defa bir oyunu pre-order yaparak beklerim yurtdışından. ps3 versiyonundan beklentim pes6nın next-gen grafiklisi ve 3-5 ufak eksikliğin düzeltilmiş haliydi. ancak oyun elime geçince şok oldum! yani bir insanın o bir seneyi ¨bu oyunu nasıl sabote ederim¨ diye uğraşarak geçirmesi lazımki o güzelim Pro evolution serisi o hallere düşebilsin! patch çıkar düzelir diye bekledim,patchlerde hiçbir şeyi çözmedi. ve neticede ps3 pesi elimden çıkardım, ve ps2 pro evolution 2008'le yola devam ettim. işin enteresan tarafı ps2 versiyonunun grafikler dışında ps3 versiyonuna her yönden 5e katlamasıydı. bir kere benim için en öneli eksik,online olayıdır.sıkı pesciler bu oyunu düzenli online oynar ve ps3 pes2008de ki online tam bir rezaletti. ya hiçmi oynamadınız onliine oyunu piyasaya çıkarmadan önce???bu oyunun canı ciğeri onlinedır,pes6da süper bir çizgi yakalamışken pes2008de bunu nasıl berbat ettiniz? gelelim aynı yılın fifasına, fifa2008 fifianın altın yılıdır,Pesi geçtiği ilk yıldır. adamlar rekabetin verdiği çekişmeyi oyuna çok iyi yansıtmışlar ve fifa serisinin en iyi oyununu çıkartmışlar. 5e5 online denedim bikaç kere,banamısın demiyo,ne bir takılma ne bir frame düşüşü var. neticede bu yılım fifa2008 ps3 ve pro 2008 ps2 ile geçirdim.

şimdi ben bu kadar şeyi nostalji veya tarih dersi olsun diye yazmadım. anlatmaya çalıştığım şey bu fifa-pes rekabeti 14 yıldır süren ve iki tarafında kolay kolay havlu atmayacağı bir rekabet. bundan faydalanmak lazım diye düşnüyorum. örneğin bu rekabet olmasa bu başlığa neden olan Şampiyonlar ligi lisansını alırmıydı Konami? Ne güzel bir faydası oldu bu rekabetin Pes serisine en az 4 yıl. Sonuçta iki oyunu da alırsınız,beğendiğinizi tutarsınız,beğenmediğinizi koyarsınız forumda satışa,gitti bitti! keşke ikiside en iyi serilerini çıkarsada ikisinide elimizde tutsak. yani keşke bu kadar bu forumda birbirimize hakarete varan derecede pes şöyle fifa böyle diye yazacağımıza Konami ve EA sportsa feedback olarak bunları göndersekde adamlar eksik buludğumuz yönleri düzeltme yönünde adım atmaya mecbur kalsalar. buraya 100 post atanlar EA veya Konamiye kaç post attılar acaba bugüne kadar? oyunla ilgili görüş yazmak,başkalarını bilgilendirme amaçlı olunca kabul edilebilir elbette. ama biz bu sınırıda maalesef bilemiyoruz ve sürekli olay çekişmelere dönüyor. tepkiniz varsa biraraya getirelim,büyük bir feedback platformu oluşturalım ve düzenli olarak bunları Konami ve EA sportsa iletelim arkadaşlar. çünkü ingiliz,alman,japon daha çok bu yolu tercih ediyor,ve onların ligreiyle ilgili değişiklikler daha önplanda oluyor bu sebeple. bizim söylediklerimiz ise burayla sınırlı kalıyor maalesef, ve istediklerimizi elde edemiyoruz.

Sevgiler

• Pes 2009, Pes 2008'den sanki biraz daha iyi gibi yani denemekte fayda var ama benim favori futbol oyunum son 2-3 senedir Fifa serisi oldu bu senede öyle olacak gibi gözüküyor.
  • yalnız 00:32'ye bakarsak rooneyi ilk 11e bile koymamış konami ne kindir ya bi fifanın kapağında yer aldı diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzel71

yalnız 00:32'ye bakarsak rooneyi ilk 11e bile koymamış konami ne kindir ya bi fifanın kapağında yer aldı diye

bravo,güzel tespit.
  • PEs 09 da CL de , Türkiyeden hangi takım varmış
  • fenerbahcenin oldugu kesin. official olarak besiktas da olabilir,bazı siteler var diyor bazı siteler göstermiyor besiktasi lisansli takimlar arasinda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

PEs 09 da CL de , Türkiyeden hangi takım varmış

FENERBAHÇE tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

PEs 09 da CL de , Türkiyeden hangi takım varmış

akçaabat sebatspor
  • konami kayserisporuda yapsaydı keşke .

edit tin gözünü yiyim pes in en sevdiğim yanı gene kendim yaparım kayseriyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 15 Eylül 2008; 17:57:40 >
  • Dostum iyi diyorsun da oyuna 100 lira para verip bi de amele gibi opt.file oluşturmak zor geliyor.
    Bak ne güzel almışın CL lisansını,normal ligleri de lisanslı yapıversene.
    Ama yine de kendini aldırtıyor namıssız oyun
  • DÜNYANIN EN İYİ FUTBOL OYUNU PES!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: by C.

bu videonun 1280*720 hd versiyonunu indiremek için...
    http://rapidshare.com/files/144176787/PES2009_CL_Europe.wmv

Teşekkürler
  • Şampiyonlar Ligini İftiharla Sunan Konami nin oyun içi videosunda şahsen hiçbir farklılık ve yenilik görünmüyor....

FIFA09 u görmeden PES09 u asla almam !!!

2008 düştüğüm hataya tekrar düşmem...!!!!
  • Süper olmuş.Olsada oynasam acayip heves ettim
  • ya beyler dalacam hepinize en sonunda o olcak sabırlı olun kavga yada panik yapmayın kralex babanız burda isteyen istediği oyunu alır ve oynar gerisi traşşş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ques7R

Şampiyonlar Ligini İftiharla Sunan Konami nin oyun içi videosunda şahsen hiçbir farklılık ve yenilik görünmüyor....

FIFA09 u görmeden PES09 u asla almam !!!

2008 düştüğüm hataya tekrar düşmem...!!!!

Yaa hocam PES bi kere diğer serilere oranla ii oyun çıkaramadı AMA fifaa kaybetmeye mahkum...Özellikle bu sene!!
  • eskilerin pescisi olarak bi umut sardı benı :) pes09 icin
  • Şu an PES 5 i yüklüyorum ve birazdan oynayacağım.Gel artık PES 2009
  • Şu videoyu hergün izliyorum bide Champion League Müziği REMIX yapmışlar tüylerim Tiken Tiken oluyo vallahi GEL ARTIK PES 2009...
    AMAN SABAHLAR OLMASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cell_Mania -- 15 Eylül 2008; 23:47:16 >
  • PS3 satmak ya da satmamak işte bütün mesele buu!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.