Şimdi Ara

PES 2009 u beğendiniz mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pes6 tartışmasız bir futbol efsanesidir.
    Pes6 da attığım bir gölü defalarca izlerdim, o gol atmışlık hissini gerçekçilik hissini öyle veriyorduki bundan daha iyisini yapamazlar derdim hep nitekim yapamıyorlarda.
  • pes 6 gerçekten çok hoş ama pes 2009 u da çok kolaylaştırmışlar oynamayı biliyorsan ps2 de pes 2009 u oyna derim 6 kisinin arasından messi ile geçip gol atıyorum benim pc de pes 2009 u kaldırmıyor ps2 ye aldım ve hoşuma gitti ama kolay oldugu için WE12 devam :)
  • bence süper olmuş oyun cok hosuma gitti keske su oyundan atma sorunuda olmasa
  • Ben beğendim. Sizlerde önyargıyla bakmayın bence oyuna
    Yalnız söylendiği gibi top kalecilerden çok sekiyor, bu kısmı kötü gerçektende.
  • ben grafikleri gordum begendim guzel olmus daga yenidiye alısamadınız bence kendi kariyerini yapıyorsun bence super bişey
  • HENÜZ OYNAYAMADIM
  • beğenmedim ben şahsen pes 6 gibisi yok
  • Çok beğendim ben.
    En iyi futbol oyunu kim ne derse desin bence. Grafikler, oyuncu hareketleri ve tabiki oynanış çok başarılı. Taraftarların tezahüratlarındada gelişme apaçık ortada. Pes 2008de bunlar gerçek dışıydı sanki. Pes 6 ise ilk 6 oyun içinde en iyisidir ama Pes 2008le beraber değişime gitti konami. Artık pes 6 duymaktan sıkıntı geldi bana Anlıyorum oynanış çok iyiydi ama artık eskidi. Yeni pes 6 pes 2009
  • Ana Konudan Devam Ediniz ;

Pro Evolution Soccer 2009

http://oyun.donanimhaber.com/Pro_Evolution_Soccer_2009/m_21601901/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.