Şimdi Ara

PES 2010 Become A Legend Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
25.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pes 2010da become legendde adamımı yaratıyorum gideceği ligi ingiltere ligi yapıyorum comfirm diyorum ve oyundan atıyor. bunun nedeni ne acaba? sistemimden kaynaklanan bir şeymi.bilen varsa yardımcı olun ltfn

• yama veya mod indirmis isen oyun zarar gormus olabilir
  • yok hayır mod veya yama kurmadım hiç oyun ilk yüklediğim gibi. neden oluyor bu şey ya?
  • ya beyler ltfn bi yardımcı olun neden atıyor oyundan become legend te??
  • .img dosyalarında hata olmuş olabilir yüklenirken... tekrar yüklemeyi dene
  • saol denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

saol denicem

rica ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fifa 10 Creation Master Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Offff ya gene olmadı baştan yükledim yine adamı yaptım ligi seçtim comfirm dedim attı oyundan tekrar.acaba patch yüklesem olurmu? yada başka çözüm yolu bilen yardım etsin lütfen
  • arkadaşlar ltfn yardım edin. become legend oynamak için oyun orjinalmi olmalı.yoksa bnm sistemimdemi sorun var
    sistemim
    Windows Vista
    2.5 RAM
    AMD Turion 64 x2 Mobile Technology TL-52 1.60 Ghz işlemci
    NVIDIA GeForce Go 6150 ekran kartı
    VRAM 64 MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Twelve -- 8 Kasım 2009; 16:19:25 >
  • quote:

arkadaşlar pes 2010da become legendde adamımı yaratıyorum gideceği ligi ingiltere ligi yapıyorum comfirm diyorum ve oyundan atıyor. bunun nedeni ne acaba? sistemimden kaynaklanan bir şeymi.bilen varsa yardımcı olun ltfn

belgelerimdeki konamiyi başka bi yere at. sonra oyuna gir yeniden elemanını yap. bide öle dene
  • tmm onuda denicem inşallah olur
  • yine olmadı yine olmadı ve yine olmadı
  • quote:

yine olmadı yine olmadı ve yine olmadı

ya bak bu sorun img dosyalarıyla alakalı bir sorun.. bana mesaj atmışsın sistemle ilgili sistemin kaldırır onda sorun yok... bende pes 2009 da da böyle sorun vardı ve .img dosyalarından birisi eksikti... onu internetten indirdim ve düzeldi.. seninde sorunun img dosyalarından olduğunu zannediyorum... internetten de araştır biraz

• ya internette baktım bu sorunu yaşayanlar var bnm gibi fakat kmse sorunun nedenini bilmiyor. hangi img dosyası eksik acaba onu öğrenmemiz lazım.sana zahmet olacak ama kndi img dosyalarının isimlerini bana yazarmsn yada resimlerini koyarmsn?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Twelve -- 8 Kasım 2009; 17:29:09 >
  • img klasörüne baksana 81 tane mi var?
  • bnde bazı dosyalar nero ile açılıor onunla alakalı olablrmi?
    http://img27.imageshack.us/img27/1351/asdasfasdasf.jpg

PES 2010 Become A Legend Sorunu
  • onunla alakası olduğunu sanmıyorum
  • nedn oluor peki ya off nero yu silip denesemmi acaba
  • ya beyler ltfn yardım edin sorun oyundamı acaba yoksa bnm pcdemi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.