Şimdi Ara

PES 2010 ONLİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç gündür online oyuna giremiyorum bilgisi olan varmı.
    Bilgisayara format bile attım ama online bağlanırken a problem has occured diye mesaj çıkıyor ve girmiyor, bunun sebebi nedir bilen varmı?

• cd key çalınmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deta53

cd key çalınmış olabilir.

cd keyi çalsalar bile benim game ID ve şifrem gerekir online için.
  • şimdi denedim giriliyor..alakası yok ama ttnet bunuda engellemiş olabilir belki dns değiştirip dene bakalım..ya da port ayarları vardı. pes 2010 port yaz googleye ordan bir bak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

şimdi denedim giriliyor..alakası yok ama ttnet bunuda engellemiş olabilir belki dns değiştirip dene bakalım..ya da port ayarları vardı. pes 2010 port yaz googleye ordan bir bak...

bugün denemedim akşam bakabilirim, ttnet kullanmıyorum benimki superonline, yani hükümet artık oyunlaradamı müdahele edecek yaaaa yuuuuuuuuuuuuh
  • arkadaşlar denedim giremiyorum

birkaçgün önce sorunsuz girebiliyordum fakat ne olduysa 4 5 gündür giremiyorum.
    araştırdım bazıları port açmak gerekir demiş ben onuda denedim ama galiba beceremedim, lütfen bilen birileri yardım etsin, online oynamak istiyorum
  • arkadaşım bende giremiyorum 1-2 haftadır, benim de net superonline. port açmayla alakası yok. demekki superonline dan kaynaklanan bi sorun herhalde:s
  • şimdi deniyorum yine girmiyor. okadar para verip orjinal aldım online oynamak için, kafayı sıyırıcam yaaa
  • İnternet hızım 2048. Acaba online Pes'in takılması ve yavaşla sebebi hızımın düşük olması mı? Port vs ayarlamam gerekir mi?

Yardımcı olursanız memnun olurum.
  • bende gıremıyorum baglanamıyorum onlıne yardımcı olacak yokmu kafayı yıcem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.