Bildirim
PES 2010 ONLİNE
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Apple MacBook Pro Laptop, M4 Pro çip, 14 çekirdekli CPU ve 20 çekirdekli GPU’ya sahip: 16.2 inç Liquid Retina XDR Ekran, 24GB Birleşik Bellek, 512GB SSD Depolama; Uzay Siyahı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/Apple-MacBook-Laptop-%C3%A7ekirdekli-GPUya/dp/B0DLHDRCVY/
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cd key çalınmış olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: deta53
cd key çalınmış olabilir.
cd keyi çalsalar bile benim game ID ve şifrem gerekir online için. -
şimdi denedim giriliyor..alakası yok ama ttnet bunuda engellemiş olabilir belki dns değiştirip dene bakalım..ya da port ayarları vardı. pes 2010 port yaz googleye ordan bir bak... -
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
şimdi denedim giriliyor..alakası yok ama ttnet bunuda engellemiş olabilir belki dns değiştirip dene bakalım..ya da port ayarları vardı. pes 2010 port yaz googleye ordan bir bak...
bugün denemedim akşam bakabilirim, ttnet kullanmıyorum benimki superonline, yani hükümet artık oyunlaradamı müdahele edecek yaaaa yuuuuuuuuuuuuh -
arkadaşlar denedim giremiyorum
birkaçgün önce sorunsuz girebiliyordum fakat ne olduysa 4 5 gündür giremiyorum.
araştırdım bazıları port açmak gerekir demiş ben onuda denedim ama galiba beceremedim, lütfen bilen birileri yardım etsin, online oynamak istiyorum -
arkadaşım bende giremiyorum 1-2 haftadır, benim de net superonline. port açmayla alakası yok. demekki superonline dan kaynaklanan bi sorun herhalde:s -
şimdi deniyorum yine girmiyor. okadar para verip orjinal aldım online oynamak için, kafayı sıyırıcam yaaa -
İnternet hızım 2048. Acaba online Pes'in takılması ve yavaşla sebebi hızımın düşük olması mı? Port vs ayarlamam gerekir mi?
Yardımcı olursanız memnun olurum. -
bende gıremıyorum baglanamıyorum onlıne yardımcı olacak yokmu kafayı yıcem
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X