Şimdi Ara

Pes 2010 Online Hız Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 600e kadar çıkardım puanımı...

Ama nedense son zamanlarda konamide çok fazla lag var ve bu gerçekten beni sinirlendiriyor. Verdiğim komutu o onda değil sonraki anda yapıyor ve bu maça mal oluyor...

Benim için görüntünün güzelliği önemli değil.Yeterki lagsız ya da en az laglı oynayabileyim...Türkiye içinde oynadığımız arkadaşlarla hiçbir lag olmadan oynayabiliyorum...

İnternet bağlantım 8mbit ( 5.2 download 0.5 upload hızım)

Bunun sebebi nedir ?

Ve lütfen , nasıl düzeltebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Journal -- 26 Mayıs 2010; 22:13:35 >

• Cevap almak için upluyorum
  • sorunun kaynagı ttnet tir arkadaşım malesef türkiyenin internet yurt dışı çıkışları çok düşük bide buna sık sık arızalar eklenince malesef bu sorunlar çıkıyo bide server farkıda var gecen türkiye içi bir arkadaşla avrupa serverlerinden maç yaptık acayip tepkime ile oynadık bizde server degişilkligi yaptık asya serverlrinden oynadık gercekten tek kelime ile süperdi bide portlarını aç 5720 ve 5739 udp.
    .
  • ek olarak oyunu oynarken antivirüs falan gereksiz programları kapat.ve saat 00,00 dan sonra oyna. Gündüz vakti yurtdışı çıkışların anasını ağlatıyorlar.zaten 3 kuruşluk bağlantımız var yurtdışıyla.. Gece oynamak en iyisi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.