Bildirim
PES 2010 YARDIM LUTFEN!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Klavyenin kontrolünü kaldırman lazım -
detaylı sekılde anlatabılır mısın ?bır cok sey denedım ama sorunun wındows 7 den kaynaklı oldugunu dusunuyorum. -
Pes'in kayıtlı olduğu yere git ve settinge gir . Üstten Controller a tıkla . Controller 1 yazar . altta da Device var . onu USB Gamepad yap . sonra 2.yi de diğer gamepad e ayarla . -
windows 7 kullanıyorum snopy joystıck tanıdı,ama vivitar joystıck ı tanımıyor settıngs e geldıgım zaman controller de usb devıce dıye tanıyor ama tus ayarlarını yapmıyo. -
quote:
Orijinalden alıntı: mkkpnar
windows 7 kullanıyorum snopy joystıck tanıdı,ama vivitar joystıck ı tanımıyor settıngs e geldıgım zaman controller de usb devıce dıye tanıyor ama tus ayarlarını yapmıyo.
Mmm... aklıma birşey gelmiyor doğrusu -
Bu vivitar joystick i aldığım güne lanet olsun. O kadar uğraştım şunu tanıtmak için google altüst ettim resmen ama yok bir çözüm :D Win 7 de tanımıyor Xp de taktığım gibi tanıyor. Usb portlarında bir sorun yok hepsi tıkır tıkır çalışıyor ama joysticki görmüyor. Konuyu açan arkadas sorununu çözebildi mi acaba ? -
mkkpınar sende vivitar oyun kolunun cd si duruyor mu? duruyorsa cd nin içindekileri h.nasuhi_2006@hotmail.com adresine gönderir misin çok makbule geçer sağ ol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X