Şimdi Ara

PES 2010 YARDIM LUTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pes 2010 2 adet joystick ıle oynamak ıstıyoruz ama bı turlu beceremedık ,tek joystick goruyo ama ıkıncısını tanımadı! nası yapabılırım yardımcı olursanız sevinirim

• Klavyenin kontrolünü kaldırman lazım
  • detaylı sekılde anlatabılır mısın ?bır cok sey denedım ama sorunun wındows 7 den kaynaklı oldugunu dusunuyorum.
  • Pes'in kayıtlı olduğu yere git ve settinge gir . Üstten Controller a tıkla . Controller 1 yazar . altta da Device var . onu USB Gamepad yap . sonra 2.yi de diğer gamepad e ayarla .
  • windows 7 kullanıyorum snopy joystıck tanıdı,ama vivitar joystıck ı tanımıyor settıngs e geldıgım zaman controller de usb devıce dıye tanıyor ama tus ayarlarını yapmıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkkpnar

windows 7 kullanıyorum snopy joystıck tanıdı,ama vivitar joystıck ı tanımıyor settıngs e geldıgım zaman controller de usb devıce dıye tanıyor ama tus ayarlarını yapmıyo.

Mmm... aklıma birşey gelmiyor doğrusu
  • Bu vivitar joystick i aldığım güne lanet olsun. O kadar uğraştım şunu tanıtmak için google altüst ettim resmen ama yok bir çözüm :D Win 7 de tanımıyor Xp de taktığım gibi tanıyor. Usb portlarında bir sorun yok hepsi tıkır tıkır çalışıyor ama joysticki görmüyor. Konuyu açan arkadas sorununu çözebildi mi acaba ?
  • mkkpınar sende vivitar oyun kolunun cd si duruyor mu? duruyorsa cd nin içindekileri h.nasuhi_2006@hotmail.com adresine gönderir misin çok makbule geçer sağ ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.