Şimdi Ara

Pes 2011 Donma sorunu ! Çözüm bulamadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
18.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pes 2011 maça girince belli bir süre sonra donuyor. Reset atmak zorunda kaliyorum

genesis ve reloaded versiyonlarinin 2 sinide yükledim olmadi

yeniden Windows kurdum olmadi

Ekran kartı driveri güncelledim olmadi

Everest ile pc ısınyor mu diye inceledim sorun yok

ama maça girince 2-5 dk arasi Pc çakiliyor

tecrübeli arkadaşlarin önerilerini bekliyorum

• yok yani 1 tane sistem hatalarindan anlayan
  • exbono sorunu çözebildin mi? oyunu kurdum ve ilk 5 10 sn sonra bi yavaşlama oluo daha sonra bi anda hızlanıo sonra eski haline normale donuo tekrar aynı şeyler oluo falan bunu nasıl çözebilirim ?
  • çözdüm gibi... crack indir başka

www.gamespot.com dan indiridm bide kaspersky gibi antivisrüsün varsa onu kapatıp gir oyuna orjinal crack te bile keylogger buluyo bulunca takiliyor

yine olmassa update ini çek ben bitane buldum kolaygelsin
  • aynı sorun bendede vardı hallettim.şimdi tek yapmanız gereken rld-pe11 iso dosyasını winrar aracılığı ile bulunduğu yere çıkartmak sonra oyun acılıyor.dosya adınız başkada olabilir anladınız işte iso yu winrarla bulunduğu yere cıkartın.
  • Aynı sorun bendede var bir anda donuyor hiç bir tuş çalışmıyor res atmak zorunda kalıyorum
  • rld-pe11 iso dosyasını winrar aracılığı ile bulunduğu yere çıkart sonra oyun acılıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FAR CRY 3 DONMA SORUNU? YARDIM!
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende benzer sorun var. Takılma oluyo ama köşe bayrağı dalgalanıyo, reklam alanları dönüyo, spiker belli bi süre konuşuyo sonra o da takılıyo. iso yu bulunduğu yere çıkarttım ama olmadı. Sorun ne olabilir?
     Pes 2011 Donma sorunu ! Çözüm bulamadim
  • Ya aynı sorun bende de var. Oyunun genelinde donma olmuyor ama arada bir 20-30 saniyelik donmalar oluyor. Donuyor öylece kalıyor. 30 saniye sonra oyun devam ediyor. Bir çözüm bulsak arkadaşlar ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzi666

exbono sorunu çözebildin mi? oyunu kurdum ve ilk 5 10 sn sonra bi yavaşlama oluo daha sonra bi anda hızlanıo sonra eski haline normale donuo tekrar aynı şeyler oluo falan bunu nasıl çözebilirim ?

Arkadaşım senin sorunun aynısıyla 3 gün uğraştım, konu bile açtım bu yüzden, ama sorunu çözdüm şükür. Şu linki incele.

http://forum.donanimhaber.com/m_43554354/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• Bende de aynı problem vardi,
    Oyunu acmadan once Kaspersky'i Tray icondan kapatiyorum.
    Yavaslama olmuyor. Virus programi bilgisayari boşta sanip taramaya basliyor. :)

Deneyin bakalim virus programinizdan mi? :)
  • ARKADAŞLAR BENDE HEM DONMA HEMDE ANİDEN HIP HIZLI OYNAMA OLUYOR BUNLAR 20 SANİYE FALAN SÜRÜYOR YADA HIZLICA MAÇI OYNATINCA DURDURMA TUŞUNA BASIYORUM SONRA TEKRAR DEVAM EDİYORUM GEÇİYOR AMA 90 DAKİKALIK MAÇDA EN AZ 10 DEFA OLUYOR NE LANET BİR SORUN XP ve win7 farklı HARD DİSKLERDE aynı sorunu yaşadım
  • oyun genelinde donma ve takılma sorunu yaşamanızın 2 sebebi vardır arkadaşlar..

1- sistem gereksinimleriniz yetersizdir.. (ekran kartı-ram vs.)
    2- driverlerı yüksek ama yinede oyunda donma ve takılma oluyor ise, pc de oyun haricinde çalışan programların olmasından kaynaklanıyordur, yani pc açıldığında otomatikman devreye giren programlar ve sizin açmış olduğunuz diğer programlar pc kasıyor olabilir..

- 2. sorunun çözümü ile ilgili size bir program tavsiye edebilirim.. progrmaın özelliği, pc de sizin seçmiş olduğunuz ve programın algılamış olduğu çalışır vaziyette pc yi kasan programları bir tık ile devre dışı bırakabilmenizdir.. Yani pc kasan tüm programlardan oyun oynarken kurtulmanız ve rahat bir oyun oynamanızdır. tekrardan eski haline getirmeniz ise yine aynı bölmeyi kullanarak ulaşmanızı sağlamaktadır...

program linki:
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=game-booster&lid=9469

• ilaçla geçer, tecrübeyle sabittir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 21 Kasım 2010; 2:27:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinka633

oyun genelinde donma ve takılma sorunu yaşamanızın 2 sebebi vardır arkadaşlar..

1- sistem gereksinimleriniz yetersizdir.. (ekran kartı-ram vs.)
    2- driverlerı yüksek ama yinede oyunda donma ve takılma oluyor ise, pc de oyun haricinde çalışan programların olmasından kaynaklanıyordur, yani pc açıldığında otomatikman devreye giren programlar ve sizin açmış olduğunuz diğer programlar pc kasıyor olabilir..

- 2. sorunun çözümü ile ilgili size bir program tavsiye edebilirim.. progrmaın özelliği, pc de sizin seçmiş olduğunuz ve programın algılamış olduğu çalışır vaziyette pc yi kasan programları bir tık ile devre dışı bırakabilmenizdir.. Yani pc kasan tüm programlardan oyun oynarken kurtulmanız ve rahat bir oyun oynamanızdır. tekrardan eski haline getirmeniz ise yine aynı bölmeyi kullanarak ulaşmanızı sağlamaktadır...

program linki:
    http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=game-booster&lid=9469

Kardeş sen benim imzadaki sisteme bak PES 2011 çalıştırmaz takılma olur dersen BEN BENİM MAKİNAYI ÇÖPE ATICAM

• quote:

Orijinalden alıntı: exbono

yok yani 1 tane sistem hatalarindan anlayan

Kardeş bu sorun bendede vardı ve çözdüm yanlız hangisi çözdü tam emin değilim yaptıklarımı anlatayım :)

Bios güncelledim bu sorunu çözmedi.
    Antivirüs programı kurdum nod32 buda sorunu çözmedi
    oyunda ki crack değiştirdim oyunu güncelledim .oyunda ki ekran ayarlarını değiştirdim
    ekran kartı driverlerini güncelledim bunları yapmama ragmen sorun çözulmedı sorun nasıl mı çözüldü?

Advanced system care 3.7.3 kurdum sistem taraması yaptırdım bu bi sürü sorun buldu sorunları giderdim ardından vindowsun sitesinden windows güncelledim tüm güncellemelerı aldım ve sorun çözuldü benım sana tavsiyem şu önce sistemini güncelle sonra system care'yi kur mutlaka çözülecektir ..

• online da bendede aynı sorun var oyun lag yapar gibi takılıyor sonra düzeliyor sonra yine takılıyor böyle sürüp gidiyor
  • beyler pes 2011 takılmalar yaşıyorsanız BIOS u güncelleyin takılma sorunu kalkıyor ortadan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.