Şimdi Ara

PES 2011 İçin Oyun Kolu Tavsiyeniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar PES 2011 için tavisye ettiğiniz bir oyun kolu var mı?Ben aşağıdaki iki ürün arasında kaldım ama sizin tavsiye ettiğiniz başka bir ürün var mı?Bu iki kol hakkında tavsiyeleriniz nelerdir?

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-940-000114-f510--rumblepad-2-titresimli-gamepad/productdetails.aspx?I_ID=51114
    Yukarıdakji modelde bazı tuşların tetik şeklinde olduğunu duydum.Nedir bu tetik şeklindeki tuş.Veya PES 2011'de oyuna bir olumsuz etkisi var mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-940-000062-kablosuz-rumplepad-2-gamepad/productdetails.aspx?I_ID=38641

PES 2011 için en iyi performansı alabileceğimiz joystick tavsiyenizi yazarsanız sevinirim...

• Logitech Rumblepad 2 Kablosuz kullanıyorum mükemmel zevkli ve kaliteli bende pes oynuyorum tavsiye ederim
  • orijinal ps3 gamepad'i alayına gider
  • Allah şu deliye biraz akıl verseydi ne olurdu sanki [44hakan] Ps3ün yanında verilen yada ek olarak 140 tl verilen joystick neyinize yetmiyor ! Hasta etmeyin beni ulen
  • Chillstream.
  • sadece futbol oynamak için gamepad alacaksanız boşuna TİTREŞİMLİ (rumblepad) modellerden almayın, hiçbir faydası olmuyor..
    ucuz gamepadlerden de almayın çok kısa sürede bozuluyorlar, paranıza yazık..

bana göre en mantıklısı LOGITECH'in DUAL ACTION modeli.. titreşim özelliği yok ama fiyatı çok uygun (40 - 45 lira) ürün çok kaliteli olduğu için uzun süre dayanıyor.. büyüklüğü ise ideal, ele çok iyi oturuyor.. gamepad almadan önce bu dediğim modele mutlaka bakın --> LOGITECH DUAL ACTION

• Ben kablosuz Xbox 360 kolu kullanıyorum. Kablosuz alıcısı ile birlikte 90TL'ye almıştım ama bu gamepad'in üstüne de yok. Hem kaliteli hem de çok ergonomik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30tl ye kontorland ın aldım güzel bişi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.