Şimdi Ara

Pes 2011 mi fifa 2011 mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisininde demosunu cek hangisinden zevk aliyorsan o,
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnow78

ikisininde demosunu cek hangisinden zevk aliyorsan o,

ciddi olarak son nokta

Diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum böyle tartışmaya açık bir konuda düzeyli oldukları için

Sanırım forum artık oturmuş
  • 2sinide oynadım Pes benim şuana kadar oynayıpta beğenmediğim tek futbol oyunu.
    Not:Winning Eleven 2000 den beri konami serisini oynarım.
    Fifa daha iyi bir oynanışa sahip bence.
    Ancak 2 oyunda da saçmalıklar mevcut.Kesinlikle o incelemelerde aldıkları puanları haketmiyorlar.
  • ikiside kusursuz oyun değil.. psone dan beri pes/winning serisini sever oynarım ama son 2-3 yıldır fifa bir adım önde pesten
  • tabiki aşikar lig tabi aşikar lig için pes 2011 lazım yani pes 2011
  • fifa yı oynadım ama zevk vermedi.buglar çok var adamlar birbirinin içinden geçiyoreli,kolu geçiyor
    erdin iyikulun video incelemesindede vardı.

bence pes 2011
  • konsolsa FİFA pcyse değişir sistemine göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Football Kingdom

sen ps3 ü sattınmı hocam
  • FIFA 10
  • İstediğini al ikiside bir boka yaramıyor.
  • Kardeşim demolarını indir oyna karar ver bu kadar mı zor.
  • PES 2011
  • mantıklı düşünen insan fifa alır oynar
  • BEN PES11 ALDIM VE GAYET MEMNUNUM ÇOK GERÇEKÇİ GAYET GÜZEL YAPMIŞLAR.
  • Simulasyon istersen FIFA,arcade istersen PES
  • Beyler anlamıyorum ki böyle birbirinize saldırmaktan zevk mi alıyorsunuz,bu konu için değil yani.Fifa daha kötü,Pes daha iyi, yok yok Fifa daha iyi Pes daha kötü,ee noldu şimdi ?
    Yani mantıklı yorum yapmak yerine insanlar,tek şeritli mesaj atıyor.

Ben PS1(winning eleven) ve PS2 de PES ile büyümüş biriyim,daha sonra PES 6,7,8 ile devam ettim her sene o karizmasını biraz daha kaybetmeye başlıyordu PES benim gözümde.Artık PES 9 bunun sınırı olmuştu,oynadığım oyun her sene kısıtlanıyor ve zorluk seviyesini yükselttikçe rakibim güçlenecekken benim oyuncularım hata yapıyordu.
    Bu da "ulan şu FIFA'yı bir deneyeyim" diye düşünmeme neden oldu,FIFA 2010'u oynadım fakat pek ısınamadım,yine PES 2010 ile devam ettim,kör olasıca South Africa World Cup demosunu gördüm PSN'de,denemek için indirdim ve büyülendim,uzun süredir,hatta yıllardır böyle akıcı ve gerçekçi futbol oyunu görmemiştim. 3-4 ay deli gibi Fifa South Africa World Cup oynadım ve işte o zaman bir umut vardı,FIFA 2011 böyle olursa süper olur diyordum.Maalesef öyle olmadı,fakat FIFA 11 yine beklentilerimi karşıladı,PES 11'in demosunu oynamıştım fakat beğenemedim bir türlü...

Şimdi evimdeyken Fifamı oynarım mis gibi ama dışarı çıktığımda arkadaş ortamında,adamlar gel PES atalım derse de zevkle oynarım.PES'in de FIFA'nında yeri ayrı benim için,beyler şu gereksiz tartışmaya son verelim. =)

• mesela ben 2009 a kadar pes oynadım ama ondan sonra fifayı oynadıktan sonra fifa vazgeçilmezim oldu zevk meselesi o ayrı bir konu benim düşüncem fifadan yana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suspect.TWT

Beyler anlamıyorum ki böyle birbirinize saldırmaktan zevk mi alıyorsunuz,bu konu için değil yani.Fifa daha kötü,Pes daha iyi, yok yok Fifa daha iyi Pes daha kötü,ee noldu şimdi ?
    Yani mantıklı yorum yapmak yerine insanlar,tek şeritli mesaj atıyor.

Ben PS1(winning eleven) ve PS2 de PES ile büyümüş biriyim,daha sonra PES 6,7,8 ile devam ettim her sene o karizmasını biraz daha kaybetmeye başlıyordu PES benim gözümde.Artık PES 9 bunun sınırı olmuştu,oynadığım oyun her sene kısıtlanıyor ve zorluk seviyesini yükselttikçe rakibim güçlenecekken benim oyuncularım hata yapıyordu.
    Bu da "ulan şu FIFA'yı bir deneyeyim" diye düşünmeme neden oldu,FIFA 2010'u oynadım fakat pek ısınamadım,yine PES 2010 ile devam ettim,kör olasıca South Africa World Cup demosunu gördüm PSN'de,denemek için indirdim ve büyülendim,uzun süredir,hatta yıllardır böyle akıcı ve gerçekçi futbol oyunu görmemiştim. 3-4 ay deli gibi Fifa South Africa World Cup oynadım ve işte o zaman bir umut vardı,FIFA 2011 böyle olursa süper olur diyordum.Maalesef öyle olmadı,fakat FIFA 11 yine beklentilerimi karşıladı,PES 11'in demosunu oynamıştım fakat beğenemedim bir türlü...

Şimdi evimdeyken Fifamı oynarım mis gibi ama dışarı çıktığımda arkadaş ortamında,adamlar gel PES atalım derse de zevkle oynarım.PES'in de FIFA'nında yeri ayrı benim için,beyler şu gereksiz tartışmaya son verelim. =)

Hocam o körolasıca oyunu ben de denedim ve ben de büyülendim
    Oyun hem çok akıcı hem de çok gerçekçi. Online modu şimdiye kadar gördüğüm en iyi oyun. Single tadında online maçlar yapmak mümkün

• Pasın şiddetini ve yönünü ayarlamak zorunda olduğunuz,uygun pozisyonda değilseniz isabetli şut çekemediğiniz,hızlı adam alıp 8 adam geçmenin imkansız olduğu ve yığınla taktik yapabileceğiniz PES 2011'e arcade diyenler var yahu

Fifa fanlığı yaparken komik duruma düşmeyin,oyunlardan daha doğrusu arcade-simulasyondan anlamadığınızı bu kadar da belli etmeyin.Fifa'ya bu kadar aşıksanız,böyle konulara Fifa deyip geçin,rakip oyuna laf sokma hevesiyle kendinizi rezil etmeyin.

PES'in 3 tane büyük eksisi var;atmosfer,lisans ve spiker-yorumcu ikilisi.Edit ve yamalarla lisans sorunu falan kalmıyor ama puan kırılıyor tabii yine de.Top fiziği,şutlar,grafikler,saha ve kale boyutu hala Fifa'nın önünde.Fifa sadece atmosfer ve spiker konusunda iyi bence.İncelemelerdeki 1 puan farkın sebebi de,saydığım eksikler zaten.İngilizcesi yeterli olanlar okusunlar.Lisans ve atmosfer yüzünden arada 1 puan fark var.

Fifa'nın ortalaması 9.5 PES'in de 6 falan olur anlarım bu çocukça mesajları.Ama birinin 8.7 diğerinin 7.9

• quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

Pasın şiddetini ve yönünü ayarlamak zorunda olduğunuz,uygun pozisyonda değilseniz isabetli şut çekemediğiniz,hızlı adam alıp 8 adam geçmenin imkansız olduğu ve yığınla taktik yapabileceğiniz PES 2011'e arcade diyenler var yahu

Fifa fanlığı yaparken komik duruma düşmeyin,oyunlardan daha doğrusu arcade-simulasyondan anlamadığınızı bu kadar da belli etmeyin.Fifa'ya bu kadar aşıksanız,böyle konulara Fifa deyip geçin,rakip oyuna laf sokma hevesiyle kendinizi rezil etmeyin.

PES'in 3 tane büyük eksisi var;atmosfer,lisans ve spiker-yorumcu ikilisi.Edit ve yamalarla lisans sorunu falan kalmıyor ama puan kırılıyor tabii yine de.Top fiziği,şutlar,grafikler,saha ve kale boyutu hala Fifa'nın önünde.Fifa sadece atmosfer ve spiker konusunda iyi bence.İncelemelerdeki 1 puan farkın sebebi de,saydığım eksikler zaten.İngilizcesi yeterli olanlar okusunlar.Lisans ve atmosfer yüzünden arada 1 puan fark var.

Fifa'nın ortalaması 9.5 PES'in de 6 falan olur anlarım bu çocukça mesajları.Ama birinin 8.7 diğerinin 7.9

sen beni güldürdün ya Allah ta seni güldürsün

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.