Şimdi Ara

PES 2011 mi PES 2012 mi almalıyım_? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

Orijinalden alıntı: pars0071

quote:

İkiside degil fifa 11 kesinlikle bence 12 den iyi hemde 11 de super ligde var

Super lig bir dezavantajdır ama 11 12den iyi diyemezsin.

nasıl dezavantajdır ya biz okadar oyunları alalım ea nin sonrada dezavantaj olsun

bide 11 BANA göre 12den iyidir dedim orada kendime göre konuştum

EA ile ilgili bir durum yok. Orjinalinden farkı az bir lig istersen creation centre dan indirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nelson -- 14 Mayıs 2012; 15:12:49 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

nasıl dezavantajdır ya biz okadar oyunları alalım ea nin sonrada dezavantaj olsun

EA ile ilgili bir durum yok. Orjinalinden farkı az bir lig istersen creation centre dan indirebilirsin.

Her iki oyunda var bende ama fifa 11 daha hosuma gidiyo ps3 e yapilan fifa12 ligini begenmedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Her iki oyunda var bende ama fifa 11 daha hosuma gidiyo ps3 e yapilan fifa12 ligini begenmedim

Tamam senin görüşün renktaş.

• arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz anlamıyorum abilerimiz, kardeşlerimiz artık kim neyse birbirleriyle uğraşıyorlar burada büyüğün küçüğe sevgisi yok direk eziyor bebe bunlar küçüksünüz falan filan şeklinde. Keza küçüklerinde aynı şekilde büyüklerine saygısı yok belkide bilmeden babası yaşındaki adamla dalga geçiyor ya biraz kendinize gelin arkadaşlar. Fifa çok satsa size karı ney pes çok satsa size karı ney paramı vericek size ea sports yada Konami ya bu şirketlerin çalışanları bile sizin gibi tartışmıyordur bu konuları eminim ya insanı forumdan soğutursunuz ! Bİrbirinize girmişsiniz resmen yok o bebe oyunu yok bu bebe oyunu ya bırakın kim neyi istiyorsa onu alsın ne gereği var uzatmanın adam 11mi 12mi demiş bunu cevaplayın kısa ve net şekilde olsun bitsin bu konuşmaları yaparken kendinizi seviyenizi en önemlisi kalitenizi düşürmeyin arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Rockers1

BOŞVER PES'İ FİFA AL BENCE.

PES 2010 DAN SONRA HIC İYİ OYUN CIKARAMADI ARTIK FİFA 12 OYNANIR
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_elano

quote:

NEDEN FİFA 12 bana geçerli bi sbep söylesin biri TAMAM dicemm...
  • FIFA 12 al,beğenmezsen PES 11 al..12 işe yaramaz..Oyunu git gide batırıyorlar.Bana kalsa pes 9 oynarım,arada oynuyorum da zaten
  • Pes 11 i ilk çıktığında almıştım hala oynuyorum 2012 yi kuzenlerde oynuyordum bir zaman sonra alıştım ama pes 11 daha iyi ama paslaşmada pes 2012 daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanrevan

Arkadaşlar merhaba. Yeni PS3 aldım. PES için aldım da diyebilirim. Ancak oyunu henüz almadım.

2011 PES 2012 den daha iyi diyenler var. Kimileri de 2012 daha iyi diyor. Sizce hangisi daha iyi?

Ayrıca oyun orjinal olacağından, ONLİNE OYNAMA GİBİ BİR ŞANSIMIZ VARMI? Detaylı bilgilere sahip değilim.

Eğer online istoyorsan fifa 12 yi tek gecerim peslerle kıyaslanamaz bile . ultimate team i yeter .
    ama tek kişi arkadaşlarla falan oynıyacaksan pes 11 derim
    fifa 11 ve pes 12 rezalet sakın alma
    BEN PS1 ÇIKTIGI ZAMANDAN BERİ PES(WINNING ELEVEN) OYNARDIM ESKİDEN FİFALAR ÇOK KÖTÜYDÜ AMA FİFA 12 TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL
    SONUC OLARAK FİFA 12 Yİ ALSAN ARALARINDAN EN İYİ SECİMİ YAPMIŞ OLURSUN PES 11 OYNANIŞ OLARAK FİFADAN DAHA ÇOK ZEVK VERİYODA NE YAZIK Kİ ONLİNE I PEK İYİ DEĞİL
    bu arada ben psn beleş diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antidoksan -- 14 Mayıs 2012; 23:07:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaartal03

quote:

quote:

ultimate team i mükemmel
  • quote:

Orijinalden alıntı: antidoksan

quote:

quote:

quote:

ultimate team i mükemmel

Peki sen şuanda PES12 futbol yaşam oynadınmı.?
    Boşu boşuna yorum yapıyorsun ve 50.yazışım belki konuyu açan bile PES şaşmam demiş
    Siz neyin peşindesiniz...

• ben her sene ciktigi gun pes de aliyorum fifanin yaninda o da guzel zevkli oyun cok da oynuyorum fakat fifaya gore basit kaliyor

pes yapimcisi seabass bile dedi fifa bizi gecti yetismeye calisiyoruz diye her sene fifadan biseler kopyalamaya calisiyolar arada cag farki olustu ancak fifanin daha iyi olmasi pes oynanmaz demek degil zevk alirsin oynarsin bunu kimsenin sorgulamaya hakki yok saygi duyacaksin zevkler tartisilmaz ki bende oynuyorum yillardir pesin yeri hep ayridir

ayrica kimseye de pes alma kotu fifa al falan demedim.biri cikip fifa oynayanlarla kendince dalga gecip salak muamelesi yapip birde ustune pesin en cok satan oynanan oyun oldugunu arastirin ogrenin falan demesi tam bir faciaydi bilgisizlik ve daha kotusu bilmislik doluydu o mesaj.sonrada magaralardan bahsedince ban geldi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj 23 -- 15 Mayıs 2012; 12:38:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

ben her sene ciktigi gun pes de aliyorum fifanin yaninda o da guzel zevkli oyun cok da oynuyorum fakat fifaya gore basit kaliyor

pes yapimcisi seabass bile dedi fifa bizi gecti yetismeye calisiyoruz diye her sene fifadan biseler kopyalamaya calisiyolar arada cag farki olustu ancak fifanin daha iyi olmasi pes oynanmaz demek degil zevk alirsin oynarsin bunu kimsenin sorgulamaya hakki yok saygi duyacaksin zevkler tartisilmaz ki bende oynuyorum yillardir pesin yeri hep ayridir

ayrica kimseye de pes alma kotu fifa al falan demedim.biri cikip fifa oynayanlarla kendince dalga gecip salak muamelesi yapip birde ustune pesin en cok satan oynanan oyun oldugunu arastirin ogrenin falan demesi tam bir faciaydi bilgisizlik ve daha kotusu bilmislik doluydu o mesaj.sonrada magaralardan bahsedince ban geldi :D

Bak hala akıllanmamışsın mağaranda kalmışsın başta cümelelerin iyi dedim akıllanmış
    Ama yine fevrice ve artistce konuşuyorsun komiksin bende diyorum aynı SİZ gibi herkesin
    Zevki farklıdır sen başta artistce yazmayıp böyle yazsan atışmazdık yinede hata varsa affola senden
    af dilemek şartı ile KARDEŞİM herkesin bildiği kendine... saygılar.

• Haklisin eyvallah benim yaptigimda gereksiz ve sertti kusura bakma hakkini helal et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa 12 dururken bu 2sinden birini almak kotu bi tercih olur.
  • quote:

quote:

quote:

fifanın oyun anlayısından tut falsolu sutlarına kadar herşeyi süper yapılmıs bu sefer oyuncu hareketlerı vs stadyumlar seslerınden tut herşeyi 10 numara olmus bı eksıgı gol sevınclerı yapay zeka ayarıyla oyun dahada güzelleşiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

Haklisin eyvallah benim yaptigimda gereksiz ve sertti kusura bakma hakkini helal et.

Sorun yok kardeşim sende hakkını helal et benden yana helal olsun boşu boşuna banlandık
    Bu arada açık söylüyüm FİFAyı 98 ve 2004-2005 bu yana hiç oynamadım fifa o dönemde adamların içinden
    Geçip kolay gol atıyordum 3gen adamlar vardı ondan buyana pro 5-6-7 oynadım hep...
    Yokki arkadaş bi fifamız deneyelim oynayalım...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: antidoksan

quote:

quote:

quote:

ultimate team i mükemmel

Peki sen şuanda PES12 futbol yaşam oynadınmı.?
    Boşu boşuna yorum yapıyorsun ve 50.yazışım belki konuyu açan bile PES şaşmam demiş
    Siz neyin peşindesiniz...

oynadım hocam oynadım ama bana göre pes 11 in futbol yaşamı çok daha ii di. Ayrıca yukarıda bir tane daha yorum yapıtm orda da pes çi oldugmdan bahsettim zaten sadece pes 12 nin rezalet oldugun söyledim . Konuyu acan arkadas da sanırsam online da hangisinin daha iyi oldugunu sordu ben de fifa 12 ultimate team i önerdim. pes 11 oynanış olarak çok zevkli olsa da online ı ne yazık ki kötü .

• Şaka maka adam pes 2011 mi pes 2012 mi alayım demiş siz FIFA al demişsiniz seviyorum bu formu ama sen yine de FIFA al
  • fifa 4ever
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.