cıktı hala online oynayamıyorum sorunu yaşayıp anlatabilen varsa sevinirim.
saat 19.30 gibi bende oyundan düştüm, acaba bağlantımda bi sorunmu oldu diye akabinde portları kontrol ettim ve tcp bağlantısı engellenmiş falan. daha sonra konaminin online portal sitesine girip baktım ve sunucunun kapalı olduğunu gördüm. yani şu an bağlanılamıyor. ( yani benim anladığım bu en azından) fotoda göntüsü var, sunucu durunu kapalı görünüyo
lutfen yardım benımde pc versıyonu oyunum bır hafta once onlıne oynayabıldıgım oyunu pc ye format attıktan sonra oynayamamaya basladım yanı baglanamıyorum yardımcı olursanız sevınırım teskkurler sımdıden
quote:
Orijinalden alıntı: arif__
saat 19.30 gibi bende oyundan düştüm, acaba bağlantımda bi sorunmu oldu diye akabinde portları kontrol ettim ve tcp bağlantısı engellenmiş falan. daha sonra konaminin online portal sitesine girip baktım ve sunucunun kapalı olduğunu gördüm. yani şu an bağlanılamıyor. ( yani benim anladığım bu en azından) fotoda göntüsü var, sunucu durunu kapalı görünüyo
aynı sorunu bende yaşadım ama kendiliğinden düzeldi
arkadaşlar online oynayamıyorum giriş yapılamıyor kayıt kodunuzu kontrol edin diyor neden olabilir acil olrak yardımcı olabilir misiniz bana:S
arkadaşlar slm sizin pes kopyamı orjınalmı bende kopya varda ıd aldım turk ıd olmuyormus galıma yabancı bi id aldım ingilizce giriyorum giriş yapılamıyor dior 1.03 pahc var sebebi nedir acaba yardımcı olumusunuz tşklerler...
arkadşlar merhabalar.konu açmak istemezdim ama acilen yardımınıza ihtiyacım var.çok az zamanımız var oynadık oynadık oynayamadık başka bahara kalacak.sizden rica ediyorum benim şu sorunuma yardımcı olun.arkadaşım ps3 aldı.türkçe psn aldık ikimizde onunla maç yapmak istiyorum.pes te topluluk moduna giriyorum.topluluk oluşturuyorum.maç odası hazırlıyorum.fakat arkadaşım oluşturduğum odayı bulamıyor.hangi odalar var dediğimde benim de gördüğüm bütün kullanıcıları oda görüyor.fakat oluşturduğum odayı göremiyor.bir yerde yanlışlıkmı yapıyorum anlamadım.bir türlü maç yapamadık onunla.sizden rica ediyorum eğer bilgi sahibi iseniz bana yardımcı olurmusunuz
allah aşkına yokmu bir yardımcı olacak insanlık öldümü yaaaa beyler...
quote:
Orijinalden alıntı: d_e_s_i_r_e
arkadşlar merhabalar.konu açmak istemezdim ama acilen yardımınıza ihtiyacım var.çok az zamanımız var oynadık oynadık oynayamadık başka bahara kalacak.sizden rica ediyorum benim şu sorunuma yardımcı olun.arkadaşım ps3 aldı.türkçe psn aldık ikimizde onunla maç yapmak istiyorum.pes te topluluk moduna giriyorum.topluluk oluşturuyorum.maç odası hazırlıyorum.fakat arkadaşım oluşturduğum odayı bulamıyor.hangi odalar var dediğimde benim de gördüğüm bütün kullanıcıları oda görüyor.fakat oluşturduğum odayı göremiyor.bir yerde yanlışlıkmı yapıyorum anlamadım.bir türlü maç yapamadık onunla.sizden rica ediyorum eğer bilgi sahibi iseniz bana yardımcı olurmusunuz
allah aşkına yokmu bir yardımcı olacak insanlık öldümü yaaaa beyler...
Hocam topluluk moduna neden giriyorsunuz ki karşılıklı oynamak için yani öyle de oynanıyordur belki bilmiyorum. Match Lobby e girin ordan da herhangi server a girin Türkiye, Almanaya falan orada bir oda kurun kendinize oynayın. Ben Pc de oynuyorum ama sanırım Ps3 te de aynıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Quad_core2
arkadaşlar slm sizin pes kopyamı orjınalmı bende kopya varda ıd aldım turk ıd olmuyormus galıma yabancı bi id aldım ingilizce giriyorum giriş yapılamıyor dior 1.03 pahc var sebebi nedir acaba yardımcı olumusunuz tşklerler...
Hocam senin sorunun cevabını da vereyim, oyununun orjinal olması lazım oynayabilmen için. Ya orjinal cd alacaksın ya da online oynayabilecek bir cd key alacaksın, her halükarda para vermen lazım yani Cd fiyatları 80-90 arasını sanırım cd keyler ise 30-40 arası satılıyor hatta forumda satan arkadaşlar da vardı.
arkadaşlar bana bir yardımıcı olursanız size çok tşk ederim ben online pes 2011 oynamak istiyorum ama giriş yaptığım zaman sürüm yeterli dğil diyor ne yapmm gerkiyo yardımcı olun ltfen sürüm 1.01
mrb arkadaşım pes 2011 1.3 700 veresiyon orjınal cad kayıt kodu sıfre her sey normal fakat gırıs yapılamıyor dıye bır hata olusuyor ve bıturlu onlıne baglanamıyorum rıca edıyorum bılen varsa bı yardımcı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme