. Süper Lig Takımlarının 2010-2011 Sezonu Orjinal Formaları Ve Güncel Kadroları . Süper Lig Takımlarında yeralan tüm futbolcuların güçleri gerçeğe yakın olarak yapılmıştır.PSD den faydalanmadım çünkü oyuncu güçleri çok abartılı.Ayrıca bugune kadarki tüm pes serilerinde bulunan türk oyuncuları birebir orjinal oyuna aktardım.(Örnek :hüseyin çimşir,gökhan güleç,ersan martin vs. gibi daha çok oyuncular) . Süper Lig Takımlarının kadro dizilişi , taktik ayarları yapılmıştır. . Ziraat Türkiye Kupası Eklenmiştir.
. Ayrıca diğer tüm liglerin kupaları ve takımları lisanslıdır. . Tüm klasik ve gizli oyuncuların isimleri düzenlendi. . Milli takımlarda ise avrupa takımları full, afrika da angola,güney afrika,kamerun,mısır,nijerya,senegal ve amerikada ise meksika ve Paraguay'ın lisanslı formaları mevcuttur.Ayrıca tüm milli takım da bulunan oyuncuların isimleri de düzeltildi. . Oyun kodu : BLES01021 olmalıdır yoksa çalışmaz yama.
Not : Süper Lig Formaları alıntıdır. Husher tarafından yapılmıştır. Diğer herşey bana aittir.
ŞU ANDA SADECE MANİSA VE SİVAS TAKIMLARI KALDI ONLARI TAMAMLAYIP CUMA GÜNÜ YAMAYI YAYINLAYACAĞIM:
hayırlı olsun ss'ler le güncelle konuyu kitlenme riski var