Şimdi Ara

PES 2012 Ana Lig Modu (Master League) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
33.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yavuzalişahin

abi ben master league de maça başla ya tıkladığım zaman bana oyuncu seçin diyor ben tüm takımı neden kontrol edemiyorum nasıl tüm takımı kontrol edebilirim ??

Oyunun içerisindeyken ''tarafları seçin'' kısmına girip, şut tuşuna basın. Yardımsız yazan yarı yardımlı veya yardımlı yapın.

quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

LÜTFEN YARDIM EDİN MAÇLAR OTOMATİK OLUYOR BEN MAÇ YAPAMIYORUM MASTER LİGDE

Sen yanlışlıkla başkanlık moduna girmişsin herhalde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhakannn -- 2 Ağustos 2012; 13:50:10 >

• Ordazlı ettorili kadroyu geliştirmek daha iyi bence hem paran da olmuyor takımı idare edemiyosun zaten
    bende ilk sezonun yarısında cocio geldi 88 onla yardırıyorum sadece hızı biraz düşük o kadar
  • ARKADASLAR PES 2012 de madter ana ligde transfer ederken OYUNCULARIN gucu gozukmuyor hız kafa felan nasıl yapacam 11 dede gozukmuyo ama 1o da gozukuyo gucleri tranfer ederken nedir sorun bana biri acil ulassın lutfen 0542 598 51 78 nolur yardım
  • Arkadaslar ben master league oynuyorum teknık dırektorumu kulup doktorumu vs degıstırmek ıstıyorum genel ayarlardan kulup ıdaresını ac dıyor genel ayarlara gelıyorum kulup ıdaresı kapalı acamıyorum tus oraya gelmıyo yanı sonuk bı sekılde kapalı gozukuyo ne yapmam gerekıyo
  • mhakannn M kullanıcısına yanıt
    Benim genc kadrodaki kaleci küme yükseldi yaziyor ama onu kadroya alamiyorum yardimci olur musunuz . bir de transferi nasil yapacagim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.