Şimdi Ara

PES 2012'de Kornerden Gol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kaleciler bizde hata yapmıyor arkadaş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

bu kaleciler bizde hata yapmıyor arkadaş ya.

adam rakip takımın kalecilerini normal stoperle ya da orta sahayla felan değişmiş baksana üstüne gelen topları bile tutamıyor
    şüphelendim açıkcasıı..
  • quote:

o talihsizlerdenim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necochea

quote:

o talihsizlerdenim.

benim bi golüm var onu anlatayım size

hangi takımdı hatırlamıyotum ama sağbekteki adama tog geldi bende pres yapıyodum adam kaleciye pas verdi sonra kaleci topu uzaklaştırmak için vurdu ayağının altından girdi gol oldu (Volkan shelkea maçında lincolnden yemiştiya onun gibi yani)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb1907fb1907

quote:

adam rakip takımın kalecilerini normal stoperle ya da orta sahayla felan değişmiş baksana üstüne gelen topları bile tutamıyor
    şüphelendim açıkcasıı..

sadece gülüyorum yorumunuza

şüphe duyan arkadaşlar varsa reg dosyasını upload edip atabilirim. rakip takım kaleci ve oyuncularına zoom yaparak bakabilir ne insanlar varya şüphe duyuyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakakola -- 16 Şubat 2012; 18:45:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SincaneS

quote:

quote:

şüphelendim açıkcasıı..

sadece gülüyorum :)

şüphe duyan arkadaşlar varsa reg dosyasını upload edip atabilirim. rakip takım kaleci ve oyuncularına zoom yaparak bakabilir ;) ne insanlar varya şüphe duyuyormuş :)

hemen ciddiye aldın kardeş şaka yapmıştım :D
    aynısını bende attım kornerden ayağının dışıyla falso verdim kalecinin üstünden girdi kaleci izledi bir de top rakipteyken adama pres yapıyodum adam kaleciye pas attı kaleci topa vururken ayağıın altından kaleye girdi schealkede lincoln fenerbahçeye atmıştı ya onun gibi :D hatırlarsınız belki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SincaneS

quote:

quote:

şüphelendim açıkcasıı..

sadece gülüyorum :)

şüphe duyan arkadaşlar varsa reg dosyasını upload edip atabilirim. rakip takım kaleci ve oyuncularına zoom yaparak bakabilir ;) ne insanlar varya şüphe duyuyormuş :)

hemen ciddiye aldın kardeş şaka yapmıştım :D
    aynısını bende attım kornerden ayağının dışıyla falso verdim kalecinin üstünden girdi kaleci izledi bir de top rakipteyken adama pres yapıyodum adam kaleciye pas attı kaleci topa vururken ayağıın altından kaleye girdi schealkede lincoln fenerbahçeye atmıştı ya onun gibi :D hatırlarsınız belki

anladım renkdaş :) ne bilim sende böyle deyince şaşırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kakakola -- 16 Şubat 2012; 18:44:18 >

• Bu frikiklerde çok zor gol atıyorum.Siz tam olarak hangi tuşa basıyorsunuz..şut+orta tuşu ile mi frikik atıyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kei$er$oZe

Bu frikiklerde çok zor gol atıyorum.Siz tam olarak hangi tuşa basıyorsunuz..şut+orta tuşu ile mi frikik atıyorsunuz..

yakından atarsan alt ok falso içinde sağ yada sol ok a bas
    uzaktan atarsanda üst ok falso için gene sağ yada sol ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.