Şimdi Ara

PES 2012 Güncellenememe Sorunu (ACİL) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
5.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

arkadaşlar aynı sorun dün bende de olmuştu bugün sorun giderilmiş, data pack i görüyor ve kurabiliyorsunuz bi sıkıntı kalmadı.
    gamertag: sezersezgin
    isteyen eklesin maç yaparık:D

cevap için çok teşekkür ederim kardeşim. içimi rahatlattın akşam olsada eve gitsem ya:) madem sen şuan girebilioyrsun bi bakarmısın online mode da 1e 1 maç var ya birde 2ye 2 maç seçeneği koymuşlarmı? 2011 de vardı 2012 çıktı çıkalı yok
  • maalesef o seçeneği göremedim ben. online 1v1 ranked game var .
  • saolasın baktığın için 2v2 ne zaman çıkıcak acaba ya playstationda var bi bizim xbox da yok ne saçma iş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat86z

skyer nasıl bakıp yazıcaksın giremiyoruz ki artık online menüye :) hani güncellemeden sonra giremiyorduk ya:))

Ya ben ilk defa oyun aldım hayatımda :) bakılan bişey zannettim :D

Gamertag :LacyFrog670 (bu ismide kendi otomatik verdi ne demekse artık :o )
    Ekleyin maç yaparız, madem sorun düzelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyer

quote:

skyer nasıl bakıp yazıcaksın giremiyoruz ki artık online menüye :) hani güncellemeden sonra giremiyorduk ya:))

tamam kardeş ekliycem. gerçi hiç eklemedim bende kimseyi ama bulur eklkerim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyer

quote:

Dostum bir kereye mahsus gamertag ismini değiştirebilirisin
    Benide ekleyin 2 saat sonra bende oyuna dalacam.

• Online oynamak için kod felan gerekiyormu bu oyun için?
  • Hayır gerekmiyor. Xbox live hesabını aktif ediyorsun. Orjinal oyunu alıyorsun. Direk oynuyorsun.
  • Evet sorun düzeldi lakin yeni sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Bugün bir Beşiktaşlı ile yaptığım maçta 3. golü atınca adam bağlantıyı kopardı önde olmama rağmen o galip gibi gözüktü. hem galiyet serim bozuldu hem de 21 puanım gitti, tam rezillik anlayacağınız.

Bu arada XBOX PES 2012 Ana LİG oyuncuları için bir (ana konu) açalım mı, katılım olur mu ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conbay -- 13 Ekim 2011; 20:02:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: conbay

Evet sorun düzeldi lakin yeni sorunlar ortaya çıkmaya başladı. Bugün bir Beşiktaşlı ile yaptığım maçta 3. golü atınca adam bağlantıyı kopardı önde olmama rağmen o galip gibi gözüktü. hem galiyet serim bozuldu hem de 21 puanım gitti, tam rezillik anlayacağınız.

Bu arada XBOX PES 2012 Ana LİG oyuncuları için bir (ana konu) açalım mı, katılım olur mu ne dersiniz ?

Bir konu felan açın işte hocam birşeyler Kimse xbox da PES 2012 oynamıyormu yahu.Oyun çok süper olmuş 2008 2009 2010 2011 serilerin hiç birini beğenmemiştim ama bu oyun efsaneler arasına kesin girer o sahalar,ışıklandırmalar heleki muhteşem top fiziği ile bu oyunu çok ama çok beğendim.Elveda pes6 artık emekliye ayrılma zamanın geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 14 Ekim 2011; 10:28:25 >

• PES6 yı emekliye ayıracak kadar iyi mi oyun ?
  • Bu oyunu oynadıktan sonra pes6 yı hiç açmak gelmedi içimden.5 senedir pes6 oynuyorum ama artık benim zevkime hitap eden bir oyun yapmış konami,ben pes 2012 yi çok beğendim sabah akşam oynuyorum hiç bıkmadan.

Pes6 benim için bir efsane oyundur.Arada yine elbette oynarım ama nezaman oynarım bir daha Allah bilir:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 14 Ekim 2011; 13:34:45 >
  • vay anasını süpermiş o zaman...

bende de pes 6 var ben de onu oynuyorum sadece... o zaman 2012 ye şans verelim...
  • Beyler bu oyunu düzenli olarak online oynayan var mı? Ben de almayı düşünüyorum oynarız beraber, FİFA sarmadı beni bu sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

vay anasını süpermiş o zaman...

bende de pes 6 var ben de onu oynuyorum sadece... o zaman 2012 ye şans verelim...

Oyna oyna pişman olmazsın
    Pes 6 dan beri son çıkan serilererin hiç birini beğenmeyen ve konamiye küskün olanlar pes 2012 yi alıp oynasın derim benheleki birde online da oyunu oynamak varya herşeye bedel.
  • online hız nasıl peki? ps3 de 2011 problemliydi bende, 2012 xbox da nasıl ?
  • Online da oyunu sanki single da oynuyormuş gibi rahat rahat oynuyorsun.Ne bir lag ne bir takılma hiç bir problem yok
  • kardeş ağzından bal damlıyor valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Win River Win

Online da oyunu sanki single da oynuyormuş gibi rahat rahat oynuyorsun.Ne bir lag ne bir takılma hiç bir problem yok

ben çok sıkıntı çekiyorum çok fazla lag sorunu yaşıyorum. bu durumdan baya rahatsız oldum pesten bile soğudum.

bağlantım 8mbit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donnie.Brasco -- 14 Ekim 2011; 19:39:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

quote:

Orijinalden alıntı: Win River Win

Online da oyunu sanki single da oynuyormuş gibi rahat rahat oynuyorsun.Ne bir lag ne bir takılma hiç bir problem yok

ben çok sıkıntı çekiyorum çok fazla lag sorunu yaşıyorum. bu durumdan baya rahatsız oldum pesten bile soğudum.

bağlantım 8mbit.

Benimde bağlantım 8mbit. 2 gündür online oynuyorum hiç lag takılma felan yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.