Şimdi Ara

pes 2012 için bilgisayarı özellikerlin yükselteceğim ltf yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2007 yılında sadece internete ve ıvız zıvır işler için aldığım masaüstü bilgisayarımı yükseltip pes 2012 oynamak ve kalitesini arttırmak istiyorum. bilgiayarımda olan parçalar aşağıda faturasından baktım yazdım. sizce hangi parçaları değiştireyim neler öneririsiniz ltf yardım.

bilgisayar özellikleri (faturadan)
    1. intel e2140 pentium duel core 1,60 ghz
    2. veritech ddr2 mem 1 gb 667
    3. asus minboard p5gc-mx 945gz cure 2ddd ddr2-677 pcı
    4. samsung 160 gb 7200 rpm sata2 8mb hd 161 hj

pes 2012 için sistem gereksinimleri

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:
    Windows XP SP3, Vista SP2, 7
    Intel Pentium IV 2.4GHz veya eşdeğeri işlemci
    1GB RAM
    DirectX 9.0c uyumlu video kartı. 128MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 6600 veya AMD ATI Radeon x1300 video kartı)

ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:
    Windows XP SP3, Vista SP2, 7
    Intel Core2 Duo 2.0GHz veya eşdeğeri işlemci
    2GB RAM
    DirectX 9.0c uyumlu video kartı. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 veya AMD ATI Radeon HD2600 veya daha gelişmiş)

• bu arada arkadşalr söylemeyi unuttum ekran kartı ramla paylaşımlı siz sormadan onuda söyleyeyim :)
  • Bütçe?
  • ne kadar tutar tahmini çok fazla tutarmı? ben 400 civarı ayırdım bunun için
  • arkadaşlar ben biraz teknoloji cahiliyim yeni çıkan bilgisayar donanımlar eski donanımlarla pek uyumlu olmuyor diye duydum arkadaşlarımdan o yüzden bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim
  • http://forum.donanimhaber.com/m_65161755/tm.htm
    Bu bilgisayar uygundur size.Elinizdekini harddisk harici satıp bu tarz birşey alabilirsiniz.En fazla nekadar ayırırabilirsiniz onu söyleyin.Ne kadar çok para okadar iyidir.Başka oyunlarda oynarsınız hem.
  • ben en fazla 400 tl verebilrim kendim toplamak istiyorum bu bilgisayarda toplama yapsam nasıl olur? daha mı maliyetli olur sizce?
  • Şöyle bir şey yapın

İşlemci AMD APU 3870k alın 225 TL

Anakart ASUS F1A55M LX-PLUS 112 TL

kalan paraya görede 4 gb 1600 mhz veya 8 gb 1600 mhz alırsanız çok iyi olur.Kasa ve power aynı kullanın yetecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

Şöyle bir şey yapın

İşlemci AMD APU 3870k alın 225 TL

Anakart ASUS F1A55M LX-PLUS 112 TL

kalan paraya görede 4 gb 1600 mhz veya 8 gb 1600 mhz alırsanız çok iyi olur.Kasa ve power aynı kullanın yetecektir.

• ben bu parçaları aldığım zaman diğerlerine ek mi yapacağım acaba? bide diğer şey ekran kartımı oluyor onun yaklaşık fiyatı hakkıında bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem_tass

ben bu parçaları aldığım zaman diğerlerine ek mi yapacağım acaba? bide diğer şey ekran kartımı oluyor onun yaklaşık fiyatı hakkıında bilginiz varmı?

Bu sana pes için yeterli diyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem_tass

ben bu parçaları aldığım zaman diğerlerine ek mi yapacağım acaba? bide diğer şey ekran kartımı oluyor onun yaklaşık fiyatı hakkıında bilginiz varmı?

bu parçaları alıcaksın şu an kilerle değişeceksin.Ekran kartı takmana gerek yok işlemci APU olduğu için içinde kendinden var ve iyi bir ekran kartı rahat oynarsın.
  • benim pc de 1 gb ram var şu an ona ilave yapsam 1 gb ramı da kullanmam mümkün oluyormu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.