Şimdi Ara

Pes 2012 mi Fifa 2012 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
12.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uA060

Çatışma başlasın FIGHT

FIFA 12 wins flawless victory FATALITY!
  • fifa elbetteki daha güzel hem oynanış açısından hem gerçeklik açısından..ikisini de oynamak gerekir..sadece fifa oynayarak pese eksi demek doğru olmaz..onda da emek söz konusu..nikon fotoğra makinesi mi canon mu gibi soru bu:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimoayh -- 10 Ekim 2011; 11:58:49 >
  • Fifa 12'de PES 12'de dene bence çünkü bana güzel gelen size güzel gelmeye billir. FIFA 12'nin oynanışı,atmosferi ve sesleri PES'ten daha iyi ama karekter yüz modelleri olarak PES her türlü oyuncuyu daha gerçekçi yapmış ama Fifa sadece belli oyuncuları düzgün yapmış. Fifa'da 25 ligden fazla lig var ve Career mode'u çok zevkli ve aynı zamanda Multiplayer modu çok güzel çünkü oyun daha fazla sattığı için daha fazla kişi var ve parasına turnuvalar yapılıyor yani 5 $ kazanabiliyorsunuz turnuvalardan yani Fifa mı Pes mi deseler Fifa derim.
  • Geçen sene Fifa 11 ile başladım Fifa'ya, bırakamadım da.. Öyle bir bağımlılık yaratıyor meret. :) Fifa 12 de gayet güzel olmuş, denemeni tavsiye ederim. Pes 12 demosunu oynadım, açıkcası gelişme katetmiş. Ama can sıkan bir çok noktası var. Sarmadı beni o kadar.

Arkadaşların demiş olduğu gibi; demolarını oyna, karar ver. Zevkin ne diyorsa o en iyisidir kardeşim. Herkes farklı düşünüyor bu konuda tabi.
  • en güzeli ikisinin de demosunu indir. 3-4 gün oyna. öyle karar ver
  • bence fifa derim ben biraz belki daha zor ama hiç olmassa gerçek futbol tadında oluyor derim ben hem online olarak bakarsan fifanın çok daha iyi
  • Bu sene pes oynayacağım dedim ama fifayı bir türlü bırakamıyorum pese zaman kalmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

Bu sene pes oynayacağım dedim ama fifayı bir türlü bırakamıyorum pese zaman kalmıyor

Benim icinde tam tersi, online master ligden Fifa 12 ye vakit kalmıyor :)
  • PES İN MASTER LİG İ UEFA ŞAMPİONLAR LİG GİBİ MODLARI FİFA DAN DAHA İYİ BİR DE SAHADAKİ PERSONELİN,GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİN HAREKET ETMESİ DE GÜZEL BİR TEK SEYİRCİ HAREKET ETMİYOR ÖYLE ALKIŞYADA BEKLEME O KADAR. AMA FİFA FİZİK OLARAK KENDİNİ AŞMIŞ BANA SORARSANIZ FİFA 2 ADIM ÖNDE
  • http://www.facebook.com/photo.php?v=10150294070567730

İzle düşün ve seç

Pes'in yapımcısı Fifa'nın daha iyi olduğunu kabul ediyor onlara zamanla yetişiyoruz diyor hala pes'i savunuyolar anlamıyorum

Fifada oyun tamamen senin kontrolünde tabi oynamayı öğrenirsen öğrenemezsen Fifa bir zevk yerine çekilmez bir hal alır ama evinde ps3 olanlar için kesinlikle fifa vakti olmayanlar cafede oynayanlar için pes basit işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahago -- 10 Ekim 2011; 19:12:53 >

• Gameplay videolarını izle ve öyle karar ver çünkü pesçiler pes der fifacılar fifa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 10 Ekim 2011; 19:24:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahago

http://www.facebook.com/photo.php?v=10150294070567730

İzle düşün ve seç

Pes'in yapımcısı Fifa'nın daha iyi olduğunu kabul ediyor onlara zamanla yetişiyoruz diyor hala pes'i savunuyolar anlamıyorum

Fifada oyun tamamen senin kontrolünde tabi oynamayı öğrenirsen öğrenemezsen Fifa bir zevk yerine çekilmez bir hal alır ama evinde ps3 olanlar için kesinlikle fifa vakti olmayanlar cafede oynayanlar için pes basit işte

Allah allah ben ve benim gibi pes oynayanların hepsi cafede oynuyor saydın yani, ilginç.

• ben sahsen 120 tl verıpte fifayı aldığma pısman oldum 20 tl ye kardeslıkten fifayı alıp normal cd seklınde bi 20 daha verıp pes 2012 almalıydım
  • Ben Bir Pes Fanı olarak söylüyorum 2012 pesi çok beğenmedim fifa da aksine beklemediğim kadar iyi çıktı ... İlk defa fifa diyorum :) (99'dan sonra) :D
  • arkadaşlar kapatın bu tip konuları.tartışma çıkacak sonunda işte besbelli
  • *Sulu boya tonunda rekleri,
    *çizgi film gibi grafikleri,
    *vip code, gerçek paralı coins alma, cart-curt sıkıntısı,
    *alışamadığım, tuhaf bir oyun fiziği,
    *sanki aşağı mahalledeki hasan amcanın bakkalında, 3tl ye satılan balon topla oynuyormuşuz hissi,

ve benzeri sebepler ile hiçbir zaman ısınamadığım bir oyun oldu Fifa...

Hatta psn e 26tl den gelmiş bu sene, aç gözlülüğüm tuttu, ''alsam mı acaba? 26tl bedava'' dedim ama, yok arkadaş, içimden 1 damla Fifa oynama isteği gelmiyor, herhalde hiçbir zaman sevemicem şu Fifa yı, PES benim futbol zevkime tam anlamıyla hitap ediyor...
  • ps1 den berı pes tarzı oyunları oynayan bırı olarak bu sene kesınlıkle fıfa dıyorum demoları bıle ındırırken ısallah pes daha ıyıdır dıyerek actım ama fıfa bu sene resmen farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

*Sulu boya tonunda rekleri,
    *çizgi film gibi grafikleri,
    *vip code, gerçek paralı coins alma, cart-curt sıkıntısı,
    *alışamadığım, tuhaf bir oyun fiziği,
    *sanki aşağı mahalledeki hasan amcanın bakkalında, 3tl ye satılan balon topla oynuyormuşuz hissi,

ve benzeri sebepler ile hiçbir zaman ısınamadığım bir oyun oldu Fifa...

Hatta psn e 26tl den gelmiş bu sene, aç gözlülüğüm tuttu, ''alsam mı acaba? 26tl bedava'' dedim ama, yok arkadaş, içimden 1 damla Fifa oynama isteği gelmiyor, herhalde hiçbir zaman sevemicem şu Fifa yı, PES benim futbol zevkime tam anlamıyla hitap ediyor...

Dostum bu dediklerin Fifa 10 serisine kadardı.

Fakat Fifa 11 ve 12 için ne söylesem az. Bende eski muhafazakar PES çi olarak artık 2 seneden beri PES in yüzüne bile bakmıyorum..

Sadece şunu karşılaştır yeter.

1- İki oyundada top sürmeye bak. Aradaki farkı anlayacaksın.

2- Paslaşmalar. ( PES de bilardo oynuyor hissi verecek sana, paslar direk heefe hiç şaşmaz )

3- Hele birde FIFA 12 ye bu sene bir kamera komuşlarki; zoom un en sona çekip diğer ayarı da ortalamanın altına çekersen şunu garanti ediyorum. Sanki İngiltere Premier Liginden gerçek maç seyrediyorsun hissi veriyor.

Son olarak FİFA 12 den sıkılsan da biraz zaman ayırarak ne demek istediğimi anlayacaksın... Oynaya oynaya insanı sürekli içine çekiyor. Her an yeni bir şey keşvediyorsun. Her gece 3-4 de yatıyorum. Bırakmak mümkün değil hakikaten hastalık. Virüs gibi. Bu yüzden aslında pek tavsiye edemeyeceğim insanı işinden kovdurur, evli insanları ayırır.

Sevgiler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Neverdies -- 20 Ekim 2011; 8:32:22 >

• bende 2'devar.ikiside iyi değil artık ps3 futbol tat vermiyor.yıllardır aynı şeyler.bence daha iyilerini rahatlıkla yapabilirler. ps4 bekliyecez.ozaman değişik oynarlılık yönünden farklı oyun olurlar.
  • ikisinin de demosunu indirdim xbox 360 a. ikisi de mükemmel değil ama fifa kesinlikle daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.