Şimdi Ara

PES 2012'nin en iyi kadrosunu açıklıyorum!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
7.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Avrasya Kurdu

quote:

Orijinalden alıntı: sonics093

quote:

Orijinalden alıntı: TÜRK Aygırı

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben olsam kaleye Joe Hart'ı alırdım.Forvete de tabiki Aguero

Bana göre Neuer varken Hart olsa olsa Buffon'un yerine yedek olur.Aguero ise Villa, Messi ve Ronaldo'dan kurulu forvet hattı varken Neymar veya Pato'dan birinin yedeği olabilir.Kardeş 4-3-3'te Villa'yı solda, Messi'yi ortada ve Ronaldo'yu sağda oynat full defans yap en az 15 tane atarsın hemde "Superstar" seviyesinde.Şahsen ben "Superstar" seviyesinde oynuyorum ama hiçbir zorluk görmüyorum bana göre çok kolay hele hele bu kadroyla...

Yok hocam benim taktik başka 4-3-3 oynamam. Aguero ise bu oyunun en iyi forveti bence çok seviyorum.

Senin taktiğin ne?Şahsen ben her takımla bütün taktiklerle oynarım...Aguero tercihin kişisel, ama bana uymuyor.Bana göre forvet kafa topuna vuracak, iyi orta açacak, dripling yapan, birebirde adam geçen, güçlü yırtıcı ve kontra ataklar ile arapaslarla oynayabileceğim forvet tiplerini kullanıyorum.Aguero benim oyun tarzıma uymuyor.

Aguero güçlü,adam da geçiyor ve bitirişi de çok iyi.Ben genelde 4-2-1-2-1 taktiğiyle oynuyorum.

Benim Pes'i bu kadar iyi oynamadan önce ki eski taktiğimle oynuyorsun.Aguero'nun tek sevmediğim yönü Messi veya Ronaldo gibi adam geçiyor olamaması bu yüzden almıyorum.

Aslında Aguero çok iyi adam geçiyo yani bilmiorum ben pcde pek oynamam genelde PS da ark.larla karşılıklı oynarım.Mesela ben de messiyi forvette oynatmam fiziği zayıf,kafa da vuramaz aguero mu ronaldo mu desen gene aguero derim ronaldoyu sol arka forvette oynatırım.

Ben hem PC'de hem de PS 3'te usta oldum bu oyunda...PS 3'te her oyuncuyla rahat adam geçilir ama aynı durum PC için söz konusu değil.Messi 4-3-3'ün ortasında hem on numara hem de forvet olarak çok iyi oynuyor.Ben onunla çok iyi kafa vuruyorum kısa boyuyla hızı çevikliği herşeyi çok iyi Messi'yi forvette oynat görürsün.Bana göre Aguero ile Ronaldo mu diye bir soru soralmaz.Çünkü ikisinin tek ortak yönü gol atmak ama oyun anlayışları ve teknikleri çok çok farklı...

Alıntıları Göster
    Ben genelde 4-2-1-2-1 taktiğiyle oynuyorum demiştin ya;

Kardeş sen kendi sisteminle bu ilk 11'le oyna;

G.Buffon
    G.Bale
    G.Pique
    A.Ranocchia
    P.Lahm
    Y.Toure
    S.Busquets
    A.Pirlo
    D.Villa
    L.Messi
    C.Ronaldo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 3 Temmuz 2012; 21:02:34 >

• quote:

G.Buffon
    G.Bale
    G.Pique
    A.Ranocchia
    P.Lahm
    Y.Toure
    S.Busquets
    A.Pirlo
    D.Villa
    L.Messi
    C.Ronaldo

Aguero benim vazgeçilmezim o olmadan maçlardan zevk alamam villa yerine C.R yi koyarız messiyi sağa çekeriz ortada Aguero olur dehşet olur
  • quote:

quote:

G.Buffon
    G.Bale
    G.Pique
    A.Ranocchia
    P.Lahm
    Y.Toure
    S.Busquets
    A.Pirlo
    D.Villa
    L.Messi
    C.Ronaldo

Aguero benim vazgeçilmezim o olmadan maçlardan zevk alamam villa yerine C.R yi koyarız messiyi sağa çekeriz ortada Aguero olur dehşet olur

Sen bilirsin öyle de iyi olur kardeş sen bu taktikle bu oyuncularla oyna kolay kolay kimse seni yenemez.Çünkü;
    Pique:191 CM
    Ranocchia:195 CM
    Toure:191 CM
    Busquets:189 CM
    Yani istesende adam geçemez...

• quote:

quote:

quote:

G.Buffon
    G.Bale
    G.Pique
    A.Ranocchia
    P.Lahm
    Y.Toure
    S.Busquets
    A.Pirlo
    D.Villa
    L.Messi
    C.Ronaldo

Sen bilirsin öyle de iyi olur kardeş sen bu taktikle bu oyuncularla oyna kolay kolay kimse seni yenemez.Çünkü;
    Pique:191 CM
    Ranocchia:195 CM
    Toure:191 CM
    Busquets:189 CM
    Yani istesende adam geçemez...

Villa-Aguero değişikliği hariç başka oyuncu değiştirme.Dediğim gibi 4 adam top geçirmez nadir gelen pozisyonların hepsini Buffon kurtarır.Pirlo pas organizasyonunu yapar, Ronaldo, Messi ve Aguero ile karşı kaleyi bombalarsın...
    Sonra taktik ayarlarından ofsayt tuzağı ve kanatları değiştiri aç, STP bindirmesini Pique yap.Oyun sistemini Top Çevirme oyunu yap.Daha sonra;
    Uzun frikikçi:C.Ronaldo
    Kısa frikikçi:L.Messi
    2.frikikçi:G.Bale
    Sol korner kullanan:A.Pirlo
    Sağ korner kullanan:A.Pirlo
    Penaltı kullanan:L.Messi
    Hücuma katılacaklar:Pique ve Ranocchia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrasya Kurdu -- 3 Temmuz 2012; 21:46:04 >

• Eyvallah hocam bakıcam dediğin kadroya.
  • quote:

Eyvallah hocam bakıcam dediğin kadroya.

Bu kadroyla oyna seni kimse yenemez zaten baktığında bir daha vazgeçemezsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

Ronaldoya nasıl 9 numara verirsin.

kadrona ölürüm senın :D:D

Kaleci : Gianluigi Buffon

Sol bek : Giorgio Chiellini

Stoper 2lisi : İnterli Lucio ve Alessandro Nesta

Sağ bek : Dani alves

Defansif orta saha : Cambiasso

Ofansif orta saha : Andrea Pirlo

Sağ Kanat : Samuel Etoo

Sol kanat : Arjen Robben

Forvet 2lisi : Filippo Inzaghi ve Micheal Owen

hızlı kontratak

yedeklere gerek yok .d isteyenle kapışabılırızz

kalecım hakkıında yorum yapmıcam kendını dunya uzerınde yasayan herkese kanıtlamıs bır kalecı . chıellını sol beke koymadakı amaç defansif bek hayat kurtarır alves belli zaten .d lucio hızlı güçlü uzun boylu olduğu ıcın Nesta tamamiyle tecrube ayağını nereye sokucağını bılıyo oyunda olsa nesta yerıne maldını yazardım malesef cambiassodan daha iyi defansıf orta saha varsa tartışabılırız extradan sol ayaklı pirlo ofansıf ortasaha pynarmı demeyın kanatta bıle oynar bu adam robben hız konusunda tartışmaya gerek oldugunu dusunmuyorum aynı şekılde etoo da en za robben kadar hızlı + olarak fizik gücü bide zenci aq takıma renk katsın kısaca kanatklardan forvetlerın ayağına veya kafasına gelen top gol size garantisini veririm tamamiyle oyuncu profili ile ilgili bu iki arkadas buldugunu affetmıyo istersenız denıyerek görun ben mılanda ıbra değil inzaghı oynatırım faydasını cok gordum ınsallah bıraz daha oynarlar emeklı olmadan....

evet nerde messi nerde ronaldo dedıgınızı duyar gıbıyım. bırbırıyle 1 kere bıle oynamamıs 2 süperstarı aynı takımda oynatamassınız messi hayranı olmama ragmen messı benım ıcın cok fazla hızı kontrol güçleşiyo 2. sınıf hızlı top sürücüler benım ıcın ıdeal hem ınzaghı ve owen messı gıbı catır cutur gol atar. hele pirlonun pasları varken saygılarımla dedıgım gıbı ıstersenız buluşup bi kaç oyun atabılırız favorı takımlarım Inter Arsenal ve M. City dir .d barca taraftarıyım ama almıam nerdeyse herkes 95 in ustunde aq :D

• quote:

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

Ronaldoya nasıl 9 numara verirsin.

hatırlarsan ronaldo reale geldiği ilk sene raul 7 numara diye yine 9 numarayı giymişti
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben olsam kaleye Joe Hart'ı alırdım.Forvete de tabiki Aguero

Bana göre Neuer varken Hart olsa olsa Buffon'un yerine yedek olur.Aguero ise Villa, Messi ve Ronaldo'dan kurulu forvet hattı varken Neymar veya Pato'dan birinin yedeği olabilir.Kardeş 4-3-3'te Villa'yı solda, Messi'yi ortada ve Ronaldo'yu sağda oynat full defans yap en az 15 tane atarsın hemde "Superstar" seviyesinde.Şahsen ben "Superstar" seviyesinde oynuyorum ama hiçbir zorluk görmüyorum bana göre çok kolay hele hele bu kadroyla...

Yok hocam benim taktik başka 4-3-3 oynamam. Aguero ise bu oyunun en iyi forveti bence çok seviyorum.

Senin taktiğin ne?Şahsen ben her takımla bütün taktiklerle oynarım...Aguero tercihin kişisel, ama bana uymuyor.Bana göre forvet kafa topuna vuracak, iyi orta açacak, dripling yapan, birebirde adam geçen, güçlü yırtıcı ve kontra ataklar ile arapaslarla oynayabileceğim forvet tiplerini kullanıyorum.Aguero benim oyun tarzıma uymuyor.

Sen Aguero'yu tarif ediyosun

• messi ve ronaldo yer değişirse malum l1+shot.
  • kaleci:buffon defans:ashley cole @Bonnie Wright @Bonnie Wright pepee thiago silva orta saha: modric lampard xavi kanat: nani ronaldo forvet: messi
  • peste aguerosuz kadro olmaz
  • kaleci:neuer defans:ashley cole pique ramos alves ortasaha:modric xavi mesut sağ kanat:nani solkanat:ronaldo :forvet:messi
  • can7896 C kullanıcısına yanıt
    Bu kadro yenilmemek için en fazla bir yarı dayanır.
  • Ben beğendim.
  • berbatt bi kadro bu nedir
  • Ben çok beğendim valla.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.