Şimdi Ara

PES 2012 Türkçe olacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu mevcutmu bilmiyorum arama yaptim ama goremedim konami birkaçtane vidyo yayinladi gameplay ama türkçe içerik olacakmi 11 deki gibi bir bilgisi olan?

• 2011 sürümünde olduğuna göre, 2012de de olacaktır diye düşünüyorum. Olmasa da önemli değil, en geç 2 hafta içinde zaten TR yama çıkarıyorlar :)
  • bence türkçe spikerde direk oyun içinde olmalı yama ile yüklenmemeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

bence türkçe spikerde direk oyun içinde olmalı yama ile yüklenmemeli.

Aynen. Ertem şener fln olsa ne olurdu ya :) oyuna doyuyoruz turkcespiker ancak çikiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgivengin

quote:

Orijinalden alıntı: Venduss

bence türkçe spikerde direk oyun içinde olmalı yama ile yüklenmemeli.

Aynen. Ertem şener fln olsa ne olurdu ya :) oyuna doyuyoruz turkcespiker ancak çikiyor.

aynen ben bi cafede denk geldim muhabbetleri baya komedi yok işte bu golü anca tsubasa atabilirdi ama biliyosunuzkı bu ne bir ateri nede bir bilgisayar oyunu falan diyo baya komedi yani : )) şimdi direkt böyle makaraların olduğu bi sürüm cıkarsalar türkiyede satışları heralde bi %80 oynar : )

• Türkçe olur büyük ihtimal.
  • Türkçe olucağını düşünüyorum ben
  • türkçe kolayda şu şutları düzeltseler
  • Bence de Türkçe çıkacaktır. 2011'i Türkçe yapan 2012'yi neden Türkçe yapmasın?
  • Olur bence de
  • Konami de çalışan türk editörlerin içeriğin türkçe olacağına dair açiklamalari varmis. Hatta turkce spiker satisa bagli olarak patch icinde yapilabilirmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konami de çalışan türk editörlerin içeriğin türkçe olacağına dair açiklamalari varmis. Hatta turkce spiker satisa bagli olarak patch icinde yapilabilirmis.

demonun 24 ünde çıkacağını gördükten sonra bir iyi habr daha umarım satışlar iyi olurda adam akıllı bir spiker ile oynarız oyunu
  • yamayla guzel olmaz umarım konamı kendısı yapar ..
  • bir forumda gördüm söylemeyim rtük ceza verir banlanırım .

100% türkçe olacakmış !
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren_619messi

bir forumda gördüm söylemeyim rtük ceza verir banlanırım .

100% türkçe olacakmış !

yazılar Alalhın emri türkçe olacak zatende spiker ne olacak onu merak ediyorum

demoyada az kaldı 24 ünde kavuşşuyoruz
  • spikerler Jon championla jim beglin olacak yine oöf pof bıktık ama jon championdan 2 gün kaldı demoyu indir bak
  • Umuyorum ki Türkçe olur.Become a Legend için çok iyi oluyor Türkçe olması.
  • o değilde bugün bi video izledim facebook sayfasında facebook üzerinden bi ranking falan vardı izleyen var mı
  • Bir üst konudaki demoyu indirirseniz oyunun Türkçe olduğunu görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

quote:

Konami de çalışan türk editörlerin içeriğin türkçe olacağına dair açiklamalari varmis. Hatta turkce spiker satisa bagli olarak patch icinde yapilabilirmis.

demonun 24 ünde çıkacağını gördükten sonra bir iyi habr daha umarım satışlar iyi olurda adam akıllı bir spiker ile oynarız oyunu

Spikerin Türkçe olması Pesin Türkiye'deki satışını iki kat artırması demek.Umarım spiker Türkçe olur da şu mal spikerden kurtuluruz...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.